Acum este 28 Mai 2026, 00:23

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 14 Sep 2012, 09:48 
Neconectat

Nume forum:1
Va doresc o zi splendida.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Sep 2012, 09:49 
Neconectat

Pentru ca astazi este sarbatoare, va invit sa va relaxati:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Sep 2012, 22:32 
Neconectat

Dragi gargarite, Monica, va doresc o noapte buna si vise frumoase.
Va imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Sep 2012, 01:12 
Neconectat

Eu va las cafeaua pentru dimineata, ca sigur nu ajung pe aici decat spre seara.

O duminica placuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Sep 2012, 15:56 
Neconectat

Nico, multumim pentru cafelutele de dimineata pe care le alternezi cu gratie cu cele oferite de Elza si Irela.
Pentru mine, nu este un mister ceea ce s-a intamplat in viata ta. Am simtit de cand s-a intamplat (v. postarile tale in care se simte dezamagire si neputinta). Am oftat si mi-am zis ca in fond esti o curajoasa si un om puternic, iar castigul din aceasta experienta nu poate fi masurat in greutatea sa in aur. Alexandrel al nostru este o comoara inestimabila si iti doresc sa iti aduca din plin doar bucurii.
In ceea ce priveste patania cu autoritatile, eu am un deja-vu, acum cand rememorez ce probleme am avut la inspectoratul scolar.
Sa stii ca am salvat imaginile tale cu pepenele broscuta si pepenele iepuras. Daca Mariuca mea va veni intr-o vara la noi, cu siguranta ca o sa-i fac o astfel de surpriza cu fructe.
Ceaiul si sueta de seara este preferatul meu si iti multumesc.
Iti doresc succes in noul an scolar, elevi cuminti si sarguinciosi si cat mai putine sedinte.

Clementina, ma bucur ca ai facut o vizita si cafenelei.
M-am uitat pe net si am observat cat de frumos este la Lido degli Estensi. Ai avut o vacanta de vis.
Te inteleg cand spui cat de dor iti este de copiii tai, desi abia v-ati despartit. Aici te inteleg cel mai bine. Noroc ca acum exista atatea mijloace de comunicare si putem fi aproape de ei si altfel.

Nadina, cat as mai vrea sa ploua.
Durerile de cap la varsta ta pot fi de la o raceala (curent) sau o bila prea incarcata.

Dalina, iti simt lipsa. Stie cineva ce se intampla cu Supa noastra de pui?

Iunia, si mie imi este dor de tine si de cate ori vad numele tau, alerg sa aflu noutati.

Elza, ma bucur ca ai avut un concediu dupa inima ta si iti multumesc pentru toate bunatatile aduse la cafenea.
Pentru somn, afla niste ceaiuri ce te pot ajuta ca sa te odihnesti multumior noaptea.
Sapte ani de casnicie! Ce frumos! La multi ani fericiti impreuna! Urarea ti-o fac cu intarziere si imi cer scuze, dar o urare buna conteaza intodeauna.
Targul de Miere, ce se desfasoara in Baneasa. Daca ai stii ce rau imi pare ca nu am timp pentru astfel de targuri.
Ii doresc minunii tale un an minunat.

Alia, imediat ce ma eliberez, trec sa iau cap-coada jurnalul nuntii tale. Sa fie in ceas bun ce s-a indeplinit. M-a bucurat intalnirea ta cu Ovidia, m-am amuzat de patania cu orezul si ma bucur ca acum esti intr-o binemeritata luna de miere.
Ma intrebi de unde energie? Observ ca ai si gasit explicatia. Cand o sa ma opresc? Daca viata nu ma lasa sa ma linistesc, inseamna ca stie el Dumnezeu cat pot duce.
Am profitat de faptul ca a mea cuscra este internata pentru recuperare la un sanatoriu (unde are grija si conditii excelente), de faptul ca al meu cuscru se vaita de multe si marunte in ceea ce priveste sanatatea, asa ca am aranjat ca el sa mearga cu Bicu, in locul meu, la odihna si tratament. Au plecat si s-au simtit excelent (deh, ca baietii singuri!), iar eu am ramas cu un gand ascuns. M-am apucat de varuit tot apartamentul, de spalat tot din casa, de calcat, de pus toate la loc dupa ce am curatat dupa zugravi. Am reusit prin eforturi supraomenesti sa ma incadrez in timp si sa am si grija de casa cuscrilor (inclusiv de cateii lor, cu hranit si plimbat). Sunt si acum toata o durere si ma intreb cat o sa mai tina pentru ca timp de o luna urmeaza sa suplinesc la scoala o colega ce are o problema medicala. Am avut si aici parte de suficienta birocratie si alergatura intr-o chestiune in care scoala avea de castigat (pe acel post nu venea un suplinitor ci o persoana calificata).

Ovidia, am vazut pe unde au ajuns pasii tai in concediu si te felicit ca ai reusit sa fii langa Alia, dar si pentru amintirile adunate din sudul Italiei.
Te inteleg cand spui ca nu ai vrut sa te intorci la serviciu. Stii ca nici mie nu imi vine sa merg luni la scoala? Asta poate pentru ca ma simt inca marcata de efortul depus la curatenie.

Tina, ma bucur sa te vad, proaspata ca un trandafir, la cafenea.

Adela, veterana mea, ai mai gasit timp si pentru gradina. Nici nu stiu cat ma bucura regasirea cu tine.

Abriela, iti multumesc pentru urari, dar si pentru dulciuri si inghetata.
Iti doresc ca si tu sa ai o toamna frumoasa.

AdriMir, ce intalnire placuta!

Adelina sunteti amandoi o pereche minunata. Sa aveti parte doar de bucurii.

Oana, mi-am imaginat o clipa scena cu tatal si cei doi poznasi. Cum s-a descurcat pana la urma?

Irela esti neobosita in a ne face sa ne simtim confortabil. Iti multumesc pentru darurile pe care ni le faci in fiecare dimineata.
Plimbarea cu yahtul este o idee tare buna.
Cuscrul meu isi rezolva usor crizele de fiere cu anghirol care are avantajul ca este natural. Oricum, eu iti doresc sa nu mai ai parte de astfel de surprize neplacute.
In ceea ce priveste somnul, iti sugerez ceea ce deja am scris Elzei.
Ma bucur ca stii sa te remontezi singura facand lucruri care iti plac. Valea Draganului este superba (tocmai am vazut-o pe net). Intradevar, relaxare fizica si psihica.
La multi ani (pentru 10 septembrie)! Sa aveti multi ani fericiti si incarcati de impliniri impreuna!

Iulia, este bine sa ai un astfel de concediu in care te-ai deconectat de lume sau ai facut lucruri placute langa mama ta. Dar, asa cum spui, tot ce este frumos si placut trece tare repede.
Iti multumesc pentru imbratisarea ta si a voievozilor tai.
Sincere condoleante si din partea mea.
Ultima dintre toti bunicii tai sa fie odihnita in rai de Bunul Dumnezeu. Bunicii nostri traiesc atat timp cat noi, cei ramasi ne aducem aminte de ei, asa ca ea nu a plecat de langa tine. Esti in continuare nepoata ei, asa cum cu drag iti sunt si eu bunicuta virtuala.
Mare dreptate ai cu Traiti-va fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Abia atunci veti simti ca traiti cu adevarat.
Ma bucur ca Stefan va avea invatatoare tinere. Ii doresc succes in acest prim an si aceeasi bucurie de a invata, mereu.

Ralu, si la tine sa fie in ceas bun. Ma bucur ca si vacanta ti-a adus odihna, ceea ce inseamna ca esti plina de forte proaspte. Dar cand nu ai fost tu plina de energie?
Galustele tale cu prune intra in meniul de saptamana viitoare, ca se intoarce toata familia acasa. Luni vine si cuscra. Iti multumesc pentru idee.
Vai de Romania noastra, bunul simt a disparut de tot in institutiile publice. Imi pare rau ca ai fost nevoita sa retraiesti realitatile romanesti. Of!
Printului Dario ii doresc un an minunat la gradinita.

Mona, ce incantare sa te revad si mai ales sa ne povesteti de printul tau, Adrian. Sa-i dea Domnul noroc si sa-ti creasca mare si sanatos.

Lenuta, te simt tonica dupa revenirea de acasa. Asta inseamna ca te simti implinita pentru ceea ce ai realizat acasa.
Iti multumesc pentru invitatia de pe terasa.

Anca, reintalnirea cu tine (o buna povestitoare) este tare tonica, iar imaginea ta este delicata ca tine.

Lie-Ciocarlie, ca de obicei plina de voiosie. Ma bucura vestea ca ai reusit sa gasesti servici in Braila si asa nu vei fi nevoita sa faci naveta. Cei 14 puiuti sa iti aduca numai satisfactii.
Iti multumesc si de vestile despre Irinuca ce nu poate fi decat asa cum spui mai isteata, mai cocheta. Celalalte calificative sunt absolut normale pentru un copil, altfel l-am cataloga copil bolnav. Asa ca iti doresc sa ti se dezvolte la fel de frumos si armonios ca pana acum.
Si eu iti doresc sanatate si putere de munca si sa stii ca si mie mi-ai lipsit.

Rodi, iti multumesc pentru urarile de dimineata, dar si pentru cele de seara.

Ilinca, este o placere sa te revad.

Oliviana, ma bucur de revedere.

Va imbratisez pe fiecare in parte cu mare drag.

Aduc in prag de seara un ceai aromat pentru fiecare:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Sep 2012, 17:33 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite!
Buna seara, Monica!

Bica, bunicuta draga, imi face mare placere sa citesc postari tale si de fiecare data ma bucur cand vad numele tau. Sanatate si putere de munca iti urez, sa realizezi tot ceea ce iti doresti.
Nico, cafeluta ta de dimineata a fost minunata.
Va multumesc tuturor pentru tratatiile aduse la cafenea si va doresc o seara placuta.
Fug sa vad si eu noutatile.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Sep 2012, 19:05 
Neconectat

Bica, spun prezent la o ceasca de ceai aromat. Iti multumesc pentru cuvintele adresate. Mi-am dat seama ca intuiesti ce s-a intamplat din ceea ce ai scris intr-un alt topic in acel moment. Ai dreptate, Alexandru este comoara mea. Aceasta toamna este un nou inceput, - sper sa fie unul mai senin.

Va doresc o seara placuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Sep 2012, 19:56 
Neconectat

Buna seara Monica.
Buna seara dragele mele gargarite.

Poposesc si eu la ceas de seara in cafeneaua noastra de suflet, la o cescuta cu ceai.
Draga noastra Bica, luna trecuta am descoperit cafeneaua, alaturi de placerea de a invita virtual persoane reale, in locuri si la rasfaturi care mi-as dori sa se transforme intr-o buna zi in realitate.
De multe ori am dat frau imaginatiei si am oferit ceea ce in acel moment am simtit ca ar face viata noastra a tuturor mai placuta.
Problema cu bila nu este cronica. Am gresit in ziua aceea cu mai multi struguri dulci si aromati decat ar fi fost permis. Iar sambureii s-au razbunat asa cum au stiut ei. Un pic de regim si mai putini struguri au remediat neplacerea. Somnul, cred ca a fost influentat de gradele multe din termometru. In saptamana care s-a incheiat, a disparut si insomnia. Cred ca a influentat in cea mai mare masura ceaiul de roinita pe care mi l-a recomandat Monica.
Intr-un cuvant, a venit din nou binele.
Iti multumesc din suflet pentru cuvintele pe care mi le-ai adresat. Indraznesc sa sper la o zi in care drumurile tale se vor indrepta spre Ardeal si o sa imi oferi posibilitatea sa iti arat pe viu cat este de frumos in Valea Draganului.

Dragele mele, saptamana care incepe, pentru multe dintre voi are o incarcatura aparte.
Pentru dragele noastre dascalite trimit ganduri de rabdare de fier, planificari si planuri de lectii usor de realizat si multe realizari profesionale.
Spre voi, dragele mamici ale gargareilor scolari, indrept ganduri pline de emotii si rugaciuni catre Maica Sfanta, sa va pazeasca puisorii de toate relele din lume, sa le dea intelepciune sa invete mult si bine si sa fie cuminti.
Va imbratisez cu drag si va doresc o noapte linistita.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Sep 2012, 07:45 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite!
Buna dimineata, Monica!

Va invit sa savuram impreuna o cafeluta:

Gargaritelor si gargareilor care astazi incep un nou an scolar le doresc sa aiba spor la invatat si sa ia numai note bune, iar mamicilor si taticilor multa rabdare si intelepciune.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Sep 2012, 08:11 
Neconectat

Dragelor, mult succes tuturor in acest nou an scolar. S-a simtit si la noi, traficul este mult mai aglomerat dimineata decat de obicei. Plus ca peste tot pe strada erau mamici, tatici, bunici, copii cu buchete in mana, - este o emotie speciala in aceasta zi.

Bica, daca te referi la timpul petrecut de cei doi doar cu tatal lor acasa, a fost foarte bine. Uneori are mai multa rabdare decat mine, de ce sa nu recunosc.

Noi ieri am fost la "peteceie". Nana si-a botezat a doua fetita si am fost si noi invitati la cumetrie. A fost excelent, am avut noroc de o vreme superba, localul unde s-a tinut petrecerea are si un loc de joaca pentru copii si cateva ore am fugit, topait, dat pe topogan, etc. Aseara am ajuns acasa, am mai stat putin si cand a fost vorba de nani, ne-am schimbat frumos, ne-am baut lapticul si ne-am intors pe partea cealalta. Asa am putut si noi doi (eu si sotul) sa vedem un film in liniste.

Va pupa cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: