Acum este 23 Iul 2026, 14:22

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 23 Sep 2012, 11:49 
Neconectat

Nume forum:1
Marie, ma bucur sa te revad.
Nu este nimeni astazi la cafenea?
Va las ceaiul pentru cele care nu beti cafea. Eu, deja sunt la numarul trei, la cafea.
Nu stiu daca voi putea sa stau fara cafea.
O duminica placuta!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Sep 2012, 12:02 
Neconectat

Monica, sa stii ca nu te-am uitat.
Un ceai si pentru tine.

Nici eu nu uit, Lenuta, si iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Sep 2012, 13:06 
Neconectat

Buna ziua, tuturor.

Incep prin a va ura o saptamana usoara si frumoasa. Si calduroasa, de asemenea.
Am avut un week-end de pomina, s-a stricat masina, Andrei este bolnav, la serviciu astazi numai vesti proaste, care nu ma privesc strict pe mine, dar care imi afecteaza activitatea intr-un fel, toate sunt cum nu ar trebui sa fie.
Asa ca cine are o doza de optimism sa imi dea si mie.

Impart cu voi o cafeluta:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Sep 2012, 13:37 
Neconectat

Elza, la mine toate sunt cu fundul in sus (Bicu si familia cu diverse probleme), conservele nu se fac singure, masina nu stiu ce are, varul pe care l-am folosit la varuit miroase urat (vi s-a intamplat?), iar colac peste pupaza, la scoala desi eu ar fi cazul sa ma declar multumita, sunt tot mai nemultumita.

Letitia in spunea bun venit in lumea reala. Letitia, daca aceasta este lumea reala, voi de ce ati lasat-o sa devina un cosmar?

Am reusit sa rezolv problema chioscului din curtea scolii si problema pazei din scoala. In scoala se putea intra prin doua porti, din care una nepazita. Am propus si s-a realizat ca si intrarea cadrelor didactice sa se faca pe poarta elevilor, asa nemaiplatind inca un paznic, iar noi avand in drumul nostru un ochi vigilent pentru tot ce se intampla in curtea scolii.

Elza, nu iti mai spun cate s-au intamplat, ca te innegurez si pe tine, dar cred ca sunt suficiente ca sa vezi ca eu am niste zile despre care nici nu merita sa vorbesc. Si, totusi, in drum spre casa, am facut un ocol si mi-am cumparat din piata o crizantema mare, roz, si vorbesc cu ea in timp ce urmaresc si bucatele ce se fac pe aragaz.

Iti doresc si va doresc sa aveti zile frumoase. Nu sunt frumoase, cautati un motiv sa vi le faceti frumoase.

Va imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Sep 2012, 14:06 
Neconectat

Bica draga, ai dreptate, toti avem probleme, insa uneori ne lasam coplesiti de ele. Faptul ca Andrei are 2 saptamani de la ultima raceala, ma scoate din minti. Si sa nu iti spun, ca raceala se datoreaza faptului ca la gradi sunt doar 2 educatoare si o ingrijitoare cu jumatate de norma, iar bietele de ele cand ii scot afara nu au cum sa stea sa ii imbrace pe fiecare in parte. Asa ca l-au scos afara asa cum statea in clasa. El, mai sensibil de fel, caci imi mosteneste bolile, a reactionat imediat.
Am si eu ceva reclamtii la gradinita legate de poarta care sta deschisa, de cainii care bantuie pe acolo, de niste utilaje dezafectate care stau in spatele cladirii si care sunt destul de periculoase. Bietele educatoare ne roaga sa mergem sa facem noi o sesizare la primarie caci ele n-au avut succes. Asta este, trecem peste toate, nu ne lasa Bunul Dumnezeu.
Si sa sti ca o sa imi cumpar si eu niste flori cand voi merge acasa, cu siguranta imi vor ridica moralul.
Iti multumesc pentru vorbele incurajatoare, ce mi-au mers la suflet. Multa sanatate si tie si celor dragi tie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Sep 2012, 22:28 
Neconectat

Ca de obicei vin si eu (cam rar este adevarat) la ceas de seara.
Elza, imi pare rau de Andrei, sper sa-i treaca cat mai repede. Mi-ai amintit de o prietena de a mea care, anul trecut si-a inscris fetita de 10 luni la o cresa, iar dupa doua zile a retras-o racita coapta. Cum fetita inca nu mergea, o lasau pe jos direct pe gresie sa se joace, fara sa se sinchiseasca sa-i puna un presulet ceva sub ea. In plus, stateau si cu geamurile si usa de la hol deschisa, deci mai apuca sa bata si vantul.
Alessio a inceput si el gradinita anul acesta, pare sa fie bine. Exista doar o singura educatoare care-si bate capul cu 20 de copii si nu-i usor. Care plange, care urla, care vrea la baie si tot asa si cred ca un ajutor ii este indispensabil. Colega ei a iesit la pensie, astfel incat in octombrie se asteapta o educatoare noua. Cel putin in doua va fi cu mult mai bine.
Bica, imi pare rau ca ai ramas cu un gust amar. Sincer nu stiu ce sa-ti spun, sunt fara cuvinte. Iti trimit o imbratisare sa te linisteasca.
Dragele mele, am trecut sa va salut. Maine plecam in luna de miere si ne vom intoarce martea viitoare, pe 2 octombrie. Sper sa va incant cu imagini si povestiri si va dau intalnire in jurnalul meu de nunta ce va deveni un jurnal de calatorie. Am inteles ca pe nava am acces la internet, dar nu promit nimic, asa ca ne vedem la intoarcere.
Va imbratisez si va doresc o saptamana minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Sep 2012, 07:49 
Neconectat

Buna dimineata, dragelor.
Buna dimineata, Monica.

Alia, presupun ca la aceasta ora esti deja imbarcata, asa ca nu iti pot ura decat o vacanta intr-adevar de miere.
Astazi se anunta o zi nu tocmai usoara, eu am baut deja o cafea si impart inca una cu voi acum.
Va doresc o zi usoara, calduroasa si lipsita de evenimente neplacute.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Sep 2012, 07:59 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele gargarite.
Buna dimineata, Monica.

Elza, multumesc de cafeluta aromata, intotdeauna punctuala.
Alia, iti doresc o calatorie de vis si timp frumos. De abia astept fotografiile.

Va doresc o zi frumoasa, cu soare in suflet.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 25 Sep 2012, 08:16 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, Monica.

Vin si eu in trecere pe la cafenea ca sa imi iau o portie de energie deoarece zilele acestea am nevoie. De duminica ma voi muta la Brasov si emotiile sunt destul de mari.
Bica, bunicuta noastra draga, te admir pentru tot ceea ce reusesti sa faci pentru noi si pentru acei copii inocenti. Fiecare postare a ta o citesc cu mare drag si ma ajuta sa merg mai departe indiferent de problemele care exista.
Alia, o luna de miere ca in basme iti doresc.
Elza, multumesc pentru cafeluta. Acelasi lucru ti-l doresc si eu, o zi fara evenimente neplacute.

O zi frumoasa si linistita va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 26 Sep 2012, 07:34 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Buna dimineata, Monica.

In aceasta dimineata am placerea de a va oferi eu cafeluta:

Monica, un ceai si pentru tine:

Va doresc o zi minunata.

Ralu, chiar unul de mustel adevarat (nu la pliculete) aveam nevoie. Iti multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: