Acum este 24 Iun 2026, 06:54

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 04 Aug 2010, 07:14 
Neconectat

Nume forum:1
Georgeta, si eu! Si eu!

Bica, te iubim.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Aug 2010, 08:09 
Neconectat

Nici eu nu lipsesc la cafeluta. Si a ta, Georgeta, dar si a ta, Alice sunt foarte bune.
Bica, asa ma bucur ca s-au rezolvat problemele, stie Dumnezeu cum sa le aseze pe toate, dupa sufletul nostru. Iar tu esti dovada cea mai graitoare.

Va doresc o zi minunata, gargarite dragi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Aug 2010, 08:16 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor. Matinale ca intotdeauna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Aug 2010, 08:20 
Neconectat

Cafeluta bauta in compania voastra este cea mai buna.
Multumesc de cafea si va doresc o zi cat mai buna.
Va pup

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Aug 2010, 08:31 
Neconectat

Buna dimineata!
Ce cafea buna ati facut voi, gargarite harnicute! Am servit cate o cescuta de la fiecare, in ultima vreme parca nici nu-si mai face efectul. Georgeta, terasa ta m-a invaluit cu o racoare divina, as sta toata ziua acolo.

Bica, cat ma bucur ca o parte din framantarile tale s-au dus! Se pare ca totusi nepotul tau a intuit mai bine decat toti adevarata situatie si a luat o decizie corecta. Bravo lui! Cu asa tineri poate vom reusi sa schimbam mai multe in tarisoara noastra. Stai alaturi de el si calauzeste-i pasii cu binecunoscuta ta intelepciune.
Imi pare rau ca nu s-a rezolvat la fel de usor si problema Mariucai. Sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine si peste aceasta noua incercare. O imbratisare calda si cate un pupic pe fiecare obrajor, Mariucai.

Dragele mele gargarite, imi cer scuze ca nu v-am salutat de ceva vreme, insa nu v-am uitat.

O zi racoroasa!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Aug 2010, 19:35 
Neconectat

Fetelor, buna dimineata si multumesc de cafeluta. Aici mi-am baut-o pe la 7 dimineata, nu am mai avut somn. Sotul meu a dormit la magazin si eu numai bine m-am apucat de cusut de dimineata.

Bica, imi era dor de tine. Sunt fericita sa aud ca s-au mai rezolvat putin problemele pe care le aveai. Nepotul tau a luat cea mai buna decizie, uneori fiind independenti, chiar daca acest lucru inseamna lipsa comoditatii, ne facem mai puternici si invigem mai bine asperitatile vietii. Vorbesc din proprie experienta, desigur.
Cand am ajuns in Mexic, am dormit pe jos vreo cateva luni, intr-o camera mica pe un acoperis de magazin, care nu era al meu.
Am gasit un sot foarte bun, asa este. El munceste de cand avea 15 ani, a fost si gunoier. La 17 ani a plecat ilegal in SUA, dupa care putin cate putin a inceput sa obtina slujbe mai bune, datorita faptului ca era foarte muncitor si inteligent. Nu mai spun ca nici nu are facultate facuta, desi este mai inteligent decat orice inginer pe care-l cunosc eu aici. Pana si pe mine m-a invatat sa fiu un bun administrator, lucruri pe care in facultate nu le-am invatat.

Sunt sigura ca nepotului tau ii va merge foarte bine, mai ales si datorita ajutorului pe care i l-ai oferit tu si datorita atentiei pe care i le vei oferi si pe viitor. Esti o femeie minunata si sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate tie si sotului tau.

Iuli, mi-a fost dor de tine, imi pare bine sa te revad aici.

Sa aveti o zi frumoasa si plina de succese!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Aug 2010, 20:32 
Neconectat

Dana, exemplul din viata voastra mi-a adus aminte de un exemplu apropiat mie.

Am plecat din satul meu, la oras sa fac liceul, impreuna cu fata primarului. Stateam amandoua la camin in prima luna si ea manca pulpe de cocos in aspic, iar eu paine cu apa si cu zahar presarat deasupra. Nu am fost o pofticioasa, dar tin mine ca foamea era atat de mare incat imi venea sa ii cer oasele ca sa le mestec eu.
Apoi, primarul si-a luat fiica de la camin unde era plin de pureci si plosnite si a dus-o la gazda. Eu, culegeam pelin de pe campul de la spital si il puneam sub pat, sub saltea, sub perna si pe pat ca sa nu ma muste insectele.
Eu am terminat liceul, in timp ce ea s-a impotmolit si s-a maritat urgent.
Ma intreb daca nu cumva privatiunea si lupta cu viata nu ne face cumva mai puternici decat ceilalti.

Astazi dimineata am fost la nepotul meu la garsoniera sa ii iau lucrusoarele la spalat. Nu am avut ce lua. Si le-a spalat singur asta noapte, dupa ce s-a intors de la munca.
Am vrut sa i le iau la mine sa i le calc si m-a lamurit ca s-a oferit sa calce el naproanele la terasa ca sa isi poata baga si lucrurile lui la calcat. Am insistat, dar mi-a spus ca este mai bine sa nu incalzesc casa mea cu calcatul pentru el.

Urmarindu-l, ma recunosc pe mine cand ma luptam sa supravietuiec de una singura, la oras.
Mi-a multumit si mi-a sarutat mana pentru rosiile, castravetii si ardeii pe care i-am dus. I-a bagat cu grija in frigider ca sa nu ajunga in spate, langa spiralele ce ingheata tot. Mi-a cerut permisiunea sa imparta legumele cu colegii de camera.

Sa ai zile frumoase si tu, alaturi de sotul tau si de printii tai.

Sonia, Cristina, Ramona, Ralu, Iuli, dupa ce termin cu punctia Mariucai, trebuie sa ma gandesc cum scap de minciuna in fata fetitei male si a lui Bicu.

Gargarite dragi, eu va spun noapte buna de pe acum. Si tie, Olivia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Aug 2010, 20:41 
Neconectat

Bica Nistor scrie:
Sonia, Cristina, Ramona, Ralu, Iuli, dupa ce termin cu punctia Mariucai, trebuie sa ma gandesc cum scap de minciuna in fata fetitei male si a lui Bicu.

Gargarite dragi, eu va spun noapte buna de pe acum. Si tie, Olivia.
Bica, ai sa vezi ca si de data asta Dumnezeu va aseza lucrurile asa cum este mai bine pentru fiecare.

Pupici dulci si noapte buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Aug 2010, 21:31 
Neconectat

Noapte buna, gargarite!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Aug 2010, 21:45 
Neconectat

Noapte buna, Olivia.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: