Acum este 08 Mai 2026, 05:47

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 11 Aug 2010, 21:54 
Neconectat

Nume forum:1
Oana, biata de tine! Esti in perioada in care te simti chiar frustrata de somn. Am trecut prin aceasta perioada tare greu si, din pacate, ca sa nu supar familia lui Bicu, am fost nevoita sa refuz ajutorul mamei mele. Le-am dus pe toate cu stoicism pentru ca mi-am dorit liniste in familie.
Eu, daca as fi in locul tau, as profita de perioadele cand mamica ta este la tine si as dormi.
Eu ma refac prin somn tare bine.
Stiu ca ne asemanam, doar ca eu sunt taranca, la origine. De la bunica si mama am invatat ca femeia este buricul universului si ca lumea poate fi rasturnata numai de ea !?) De mica am muncit in gradina, la camp, am facut mancare, am spalat si calcat. M-am supus muncii ca sa nu ma supuna ea, cum zicea bunica.
Nu m-am plans niciodata ca sunt obosita de teama ca oboseala sa nu ma cuprinda.
Tu esti o tanara cam pe cale de disparitie. Genul care se implica cu seriozitate si responsabil in toate si realizezi totul prin munca sa.
Ai observat ca genul acesta de tineri se si realizeaza bine in viata?
Ma-ntreb de ce tinerii de bani gata nu pot razbate in viata decat prin ajutorul parintilor? Poate pentru ca au fost prea protejati de parinti? Pentru ca nu au luat viata in piept, singuri si nu se simt siguri pe deciziile lor?
Tot aceasta ultima categorie de tineri este vulnerabila in a gresi cel mai des, in a se adanci in depresii sau in a reactiona extrem.
Iti doresc ca micutii tai din povesti sa te lase sa dormi cat mai mult ca sa aiba o mamica odihnita care sa poata sa se joace cu ei.

Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune
. Asa sa fie!

Karmen, am adunat cativa ani de pensie.
Sa-ti spui acuma este si randul meu sa ma ingrijesc. Asa mi-am zis si eu si chiar m-am revoltat, acum cativa ani, ca nu ma tin de promisiune. Apoi, mi-am dat seama ca pe frumtea mea Dumnezeu a scris, fiinta ta nu-ti apartine, tu apartii oricui iti iese in cale.
Simt ca fac ceva pentru mine cand merg la cosmetica, la coafor, la manichiura si cand imi mai cumpar un sirag de margele din pietre semipretioase. Si o fac periodic sau de cate ori simt ca nu mai am putere.
Eu sunt precum parintii tai: daca stau, vine boala la mine. Nu m-as putea opri.
Fetita mea isi doreste sa ma opresc si acaesta este unul din motive pentru care insita sa merg sa stau cu ei. Numai ca ma lovesc de necunoasterea limbii, de sentimentul ca voi fi un intrus in casa lor, dar si cu... prea putine activitati.
Stiu, ca incetul cu incetul, va fi nevoie sa micsorez numarul activitatilor in care sunt antrenata, dar parca nu a sosit momentul.
Si, uite o compensatie: nepotul meu mi-a preluat batrana Dacie si a bibilit-o, cum zice el. In seara aceasta, chiar nu am avut nici o problema cu ea, nici la dus, nici la intors.
Sigur nu voi rata compania ta la cafeluta pentru ca imi esti tare draga.
Multumesc mult pentru gandul adresat Mariucai.

Iti trimit o imbratisare si tie, si baiatului acela frumos (ai grija, cine il curteaza!), dar si blandei Cora.

Karmen, am un zambet mare, mare pe fata gandindu-ma la perioada cand vei fi bunica.
Da, Cristina! Bunica de fetita, cu chipul copie baiatul lui Karmen! Ha! Ha!
Karmen, cineva spunea: Daca stiam cat de distractiv este sa fii bunica, o faceam pe asta intai!
Eu iti doresc sa fii o bunicuta cocheta, cu tabieturi placute si cu Cora langa tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2010, 22:11 
Neconectat

Noapte buna, gargarite, ingerii sa va pazeasca.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Aug 2010, 22:15 
Neconectat

Ralu, cand am terminat de scris mesajul de mai sus, am vazut si raspunsul tau.
Sa stii ca am intuit ca aceasta este viata unei romance in Italia. Dar oare italianca face la fel?

Ralu, uneori ma gandesc cat timp am pierdut facand ceea ce face o femeie in Romania. Ma gandesc cat as fi citit, cat m-as fi plimbat, cat as fi stat de vorba cu multe persoane care astazi nu mai sunt, cum mi-as fi petrecut viata pentru dezvoltarea personala.

Da, ai dreptate. Cand toti ne vom aseza la masa, eu o sa plang de fericire. Este momentul pe care il astept inca de la Paste.
Si la fel voi simti cand vom merge, duminica, impreuna la cimitir (unde am primenit mormintele, sambata trecuta, iar astazi am trecut de am udat florile - de asta am uitat sa va scriu).
La fel voi face cand vom ajunge la tara unde casa rade de curata ce este, iar florile le vor zambi inca de la intrare in curte. Sunt sigura ca-si vor culege rosii din gradina din spate si le vor manca cu placere.
Si tot asa, va fi si la gradina (de la marginea orasului) unde se vor aduna cu prietenii lor, in fiecare seara ca sa faca un gratar sau pur si simplu sa stea de vorba.
Traiesc pentru bucuria lor, acum, si nu-mi pasa ca aerul condiotionat abia mai face fata in casa si ca vor urma zile pline de agitatie pentru mine.

Am invatat un secret ca sa nu mai fiu nevoita sa rascolesc casa, cum zici tu. Am strans toate amintirile intr-un dulap la tara. Tot acolo am dus lucrurile de care nu m-am atins in ultimul an calendaristic.
Am reusit sa aerisesc casa de multe lucruri inutile si parca viata mi-a devenit brusc mai usoara.

Esti tare tanara si petreci mult timp in gospodarie si cu Dario. Intr-o zi o sa te revolti daca nu incerci sa schimbi ceva. Incearca sa o uiti pe romanca care roboteste prea mult! Ti-o spune o robotica aflata la varsta senectutii.

Iti doresc sa ai parte de un concediu placut, sa te destinzi si sa-ti incarci bateriile.
Iti trimit o imbratisare tie, blandului tau sot si printului numit Dario.

Noapte buna si tie, Ralu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Aug 2010, 04:38 
Neconectat

Bica, iti multumesc pentru raspuns si multumesc lui Dumnezeu ca nu ai ceva fizic care sa te impiedice de la cusut, ci pur si simplu, lipsa timpului in sine, boala cea mai grea a goblenatului.

Imi pare bine ca esti in putere sa duci atatea, desi ar trebui sa incerci sa te relaxezi putin, macar in ceea ce priveste facutul mancarii. Acum inteleg ce faci pentru ca-ti vin copiii in vizita, dar in viata de zi cu zi poti face in asa fel incat sa nu stai mult timp la bucatarie. Cel putin eu asa faceam cand nu aveam ajutor si aici nu sunt numai trei mese, ci cinci pe zi (!)

Oricum, nu-mi lua in nume de rau ce ti-am spus, este bine ca ceea ce faci, merita. Eu, aici, oricat as face, tot nu este de ajuns pentru sotul meu, uneori. Nu mai intru in detalii, ca n-as mai termina mesajul nici pana maine.

O noapte buna tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Aug 2010, 07:26 
Neconectat

Dragele mele, am adus cafeluta.

Danuta, mancare fac de trei ori pe zi pentru ca asa ne-am obsinuit sa mancam de cand am iesit la pensie. Putin, bun, ecologic si proaspat.
Citat:
Eu aici oricat as face, tot nu e deajuns pentru sotul meu, uneori.
Nici Bicu nu s-a omorat sa imi recunoasca meritele, dar au existat compensatii. Uneori tardive, alteori tarzii (a se citi printre randuri si printre cei doi termeni).
Intreba-l pe sotul tau, punctual, ce il nemultumeste si mai intreaba-l daca ziua are mai nou, mai mult de 12 ore.
Esti continuu in miscare (casa, magazin, copii, animale). Oare cat si cate si-ar dori sa mai faci?
Nu te mahni! Barbatii judeca si ne judeca dupa alte repere decat o facem noi femeile.
Nu iti doresc sa devii Bica. Si nici voua, gargaritelor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Aug 2010, 07:41 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor!
Intrucat data trecuta v-am servit cu ceai, acum ca sa nu va suparati si voi cele care beti cafea, va invit la cafeluta. Eu doar va sevesc, raman tot cu ceiutul meu! Hi, hi, hi!

Danuta, sper sa se linisteasca apele in familia ta si sa revina fetele zambitoare in ea.
Pupici tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Aug 2010, 08:22 
Neconectat

Buna dimineata.

Ce buna este cafeluta bauta aici, printre prieteni!

Bica, ma bucur ca incet incet nepotica ta isi revine si ca iti vei vedea copiii aproape in curand. Esti o femeie de nota zece, curajoasa, cu un suflet imens. As vrea sa pot fi ca tine, dar nu mai stiu de unde sa scot atata energie. Fac parte din noua generatie si fiindca am prins alte vremuri nu ne-am obisnuit cu munca de mici.
Apropos de copiii de bani gata pot spune ca am avut neplacerea de a-i avea aproape timp de un an si jumatate si pot spune ca nu am mai vazut atata prostie, indolenta si iresponsabilitate la un loc. Poate nu toti sunt asa, dar acestia m-au surpris in cel mai ingrozitor mod.

Fetelor multumesc din suflet prntru urari, dar mai ales pentru incurajari.
Rodica, da pe 21 august voi fi miresica, actele le-am scos acum patru ani. Felicitari pentru copiii tai, dar si pentru tine. Poate vom face schimb de poze aici, pe forum, ce zici?

Georgeta, atat eu cat si sotul mau si nasii suntem din Tulcea (ca si tine), dar ne-am mutat in Constanta acum doi ani, pentru ca am considerat ca piata muncii este mai dezvoltata decat in Tulcea. Nunta o vom face in Tulcea, pentru ca in Constanta nu prea am avut timp sa ne facem prieteni si, in plus, toate rudele noastre sunt aici.
Felicitari pentru proiectul lacului si parcului Ciuperca; este o mare diferenta. Daca pana acum iti era frica sa mergi pe acolo, acum este un adevarat loc de promenada.

Va pup dulce dulce de tot.
Termin cafeluta si ma apuc de curatenie, ca trebuie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Aug 2010, 08:57 
Neconectat

Bica, Deea, va multumesc frumos pentru cafea. O savurez din plin.
Va doresc o zi frumoasa cu un pic de racoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Aug 2010, 09:05 
Neconectat

Bica, Deea, cafeaua bauta in compania voastra va fi balsam pentru durerea mea de cap din aceasta dimineata.
Bica multumesc pentru urare. Pup manutele Mariucai si ii urez multa, multa sanatate.
Mii de pupici de la Emma, comoara mea.
Zi frumoasa si rocoroasa va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Aug 2010, 09:08 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite, credeati ca lipsesc de la cafea? Primul lucru dimineata pe care il fac este cafeluta (de fapt, al doilea, ca primul este biberonul lui Daio).
Bica, asa e, trebuie sa golesc casa de tot ce este nefolositor, pentru ca am descoperit si eu ca sunt atatea lucruri pe care nu le imbracam, incat cei de la Caritas au sa fie foarte multumiti. La fiecare trecere de anotimp le scot, le spal, le calc, le mut in alt sigonier, dar tot nu se folosesc. Dar anul acesta gata, i-am si zis sotului, tot ceea ce nu ai imbracat de un an, pleaca in saci la mama ta si pe urma ea decide. Casa la tara nu am unde sa le duc, dar le duc la socrii caci ei au casa, eu deja am garajul burdusit cu de toate. Ca sa nu mai spun ce ramane de la Dario.
Vacanta sigur ne va incarca bateriile pentru ca este astepta de mult timp. Speram sa fie ok si pentru Dario, fiind prima vacanta in care doarme in afara casei.
Acum va las sa savurati cafeluta cea aromata si va ofer un pic de ciocolata:

O zi minunata va doresc.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: