Buna dimineața, gărgărițe dragi! Primiți și o întârziată la cafea?
A trecut ceva timp de când am zburam prin grădina, însă cu fiecare ocazie ma gândeam la voi și la momentele petrecute aici. Acum câteva zile in urma am avut un flashback tare plăcut și am zis ca trebuie sa revin pentru ca este locul de unde altădată îmi luam doza zilnică de energie și zâmbete. Mai mult, am scos chiar și un goblen de la naftalina, început de prin 2014 și am împuns câteva ace in el. Ca o începătoare, stângace, însă ce bine mi-au prins. Am avut câteva momente doar pentru mine și a mea pasiune, prinse de nostalgie, dar pline de emoții.
Sper sa revin curând. Sper sa îmi pot curată aripioarele de praf și sa fiu cât mai mult aici. Speranța moare ultima, iar mie nu îmi rămâne decât sa sper.
Va imbratisez cu drag pe toate.
Monica, sa ma ierți dacă am gafat in mesaj și am mai scris ceva greșit. Încerc sa ma obișnuiesc sa pot scrie și de pe telefon.
Onuta, ce surpriza placuta! Mi-am adus aminte instantaneu de mana ta cu zmeura de unde ti-a derivat ulterior numele, de concursurile tale atat de minutios pregatite si... cate alte zeci de momente placute.
Bine ai revenit cu goblenul in mana!
Ce face printul tau? Sa inteleg ca si el este de acord ca mami a lui are nevoie de putin timp de calitate numai pentru ea? Sa ii pupi manutele din partea mea.