Acum este 16 Apr 2026, 00:18

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 01 Ian 2013, 15:25 
Neconectat

Nume forum:1
Bine v-am gasit in 2013!
Sa aveti parte de tot ce este mai bun pentru voi. Multumesc ca existati voi si gradina noastra minunata.
La multi ani!

Multumesc Marieta pentru urarile tale frumoase.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2013, 15:54 
Neconectat

Monica draga mea iti multumesc pentru minunata tratatie. Ceiutul a fost minunat.
Te pup dulce si pe tine si pe colegii tai din echipa, va imbratisez cu drag si va urez tot binele din lume.
Dragi gargarite, va doresc aripioare magice la acusoare si mult timp liber.
Va pup si va zambesc, asa cum Laura m-a invatat.

Alexa, iti multumesc ca reiterezi zambetul Laurei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2013, 16:59 
Neconectat

Dragi gargarite si draga Monica (m-a emotionat ceremonia ceaiului si cele 100 de multumesc) eu am venit sa multumesc ca exista obiceiul sorcovei si ca o mai pastram inca. In consecinta va sorovesc:
Sorcova, vesela,
sa traiti, sa-ntineriti
si mai fericiti sa fiti!
Tari, puternici ca iubirea,
vesnici ca si nemurirea,
iar in inimi sa coboare
raza galbena din soare
si acolo sa va scrie
cu lumina-i aurie,
coduri descifrate-n taina,
ce pe fiecare-ndeamna
la belsug de bunatate, fericire, sanatate, abundenta, bucurie, pace-n toate si-armonie!
Ingerii de iubire,
iar prezenta voastra-n lume
sa emane ganduri bune,
ganduri pline de iubire,
ca sa dati lumii de stire
despre spiritul ceresc,
peste tot ce-i pamantesc.
La multi ani binecuvantati!

Ileana, iti multumesc pentru sorcova.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2013, 18:40 
Neconectat

Bine v-am gasit in 2013! Va doresc sa fiti aparate de Bunul Dumnezeu si sa fiti sanatoase.

Monica iti multumesc. M-am emotionat pana la lacrimi cand am citit din icosul 7 al Sfantului Nectarie
Admin scrie:
Bucura-te primavara sfinteniei, ce alungi iarna din gand,
Bucura-te stralucire ce luminezi intunericul cel adanc.
Iti multumesc pentru emotia creata.

Geta, iti multumesc ca si tu il cunosti pe Sfantul Nectarie.

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2013, 18:52 
Neconectat

Poposesc si eu la Cafeneaua 2013. Va doresc un an bun si plin de realizari.
Monica, iti multumesc pentru tratatie si pentru frumoasele cuvinte.
Monica, Gargarite TTT va multumesc pentru spatiul acesta pe care incercati sa-l pastrati frumos si curat, o oaza de fericire. Va multumesc pentru dragostea si atentia cu care ne inconjurati prin frumoasele modele pe care ni le puneti la dispozitie, pentru surprizele frumoase care ne merg la suflet.
Dragele mele Gargarite, va multumesc ca zburati impreuna cu mine in aceasta gradina, ca impartasiti trairile si gandurile voastre.

Va multumesc ca existati.

Multumesc Nicoleta ca esti profesorul ce imi doream sa devin inainte de a incepe sa lucrez la Rogoblen.
Multumesc Nicoleta ca incerci sa tii stacheta sus, chiar si in conditiile vitrege din invatamantul de azi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2013, 18:54 
Neconectat

La multi ani Monica!
La multi ani dragi gargarite!

M-am sustras delicat de la indatoririle de gazda de sarbatorit (sotul meu este un rasfatat - in ianuarie este sarbatorit de 3 ori - in prima zi a anului la sarbatoarea numelui, in 28 ianuarie ziua de nastere si in 30 ianuarie Sarbatoarea Sfintii Trei Ierarhi) si am poposit in cafeneaua noastra de suflet cu urari de An Nou fericit si imbelsugat.
Multumesc tuturor celor ce pe parcusul anului care a trecut mi-ati adresat cuvinte maiestre si ganduri frumoase;
Astazi in mod deosebit ii multumesc sotului meu pentru bunatatea, intelegerea si intelepciunea sa;
Le multumesc parintilor mei ca sunt sanatosi si ori de cate ori au ocazia imi sunt alaturi;
Va multumesc voua dragi gargarite ca ati creat acest spatiu deosebit;
Multumesc TTT pentru ca prin intermediul modelelor pe care ni le puneti la dispozitie am invatat ce inseamna bucuria realizarii unui goblen.
Nu in ultimul rand, iti multumesc Monica draga pentru delicata floare cu care imi arati ca mesajele pe care le postez in cafenea au ajuns la tine.
Va imbratisez cu drag si invit pe toata lumea la mine la un pahar cu vin, sa sarbatorim impreuna Noul An si Sfantul Vasile.

Irela, sunt prima ce da curs invitatiei tale si te anunt ca sotul tau (sa-ti traiasca si sa fie sanatos!) nu este unicat. Urmare a unei erori in declararea zilei mele de nastere, eu imi serbez ziua trei zile la rand. Imagineaza-ti ca eu multumesc pentru aceasta eroare pentru ca de fiecare data ziua mea seamana cu un basm in care eroina este serbata trei zile la rand, iar cei din jurul meu chiar intra in acest joc.
Multumesc Irela ca simti ca atunci cand lalalele mele ajung la tine, stii ca iti apartin. In fapt, ele reprezinta felul meu de a va multumi fiecareia in parte.
Daca astazi multumesc timpului ce a fost ingaduitor cu mine, nu stiu ce ragaz voi avea incepand de maine pentru ca de poimane reincep serviciul.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2013, 18:55 
Neconectat

La multi ani, 2013!

Buna seara, draga Monica!
Buna seara, dragi gargarite!

La ceas de seara, va multumesc pentru acest minunat inceput de an la cafenea.
Va multumesc pentru cafea;
Va multumesc pentru ceai;
Va multumesc pentru urari;
Va multumesc pentru sorcova;
Va multumesc pentru gandurile bune;
Va multumesc ca existati;

Draga Monica parca ma simti, la sfarsit de an si de cand l-am inceput pe 2013, impacata cu mine si cu cerul, mai mult ca niciodata in cei 39 de ani ai mei, am tot multumit in gand Cerului si Pamantului.

Multumesc Monica, pentru cei 100 de multumesc.
Multumesc Cerului, pentru ca-mi lumineaza calea.
Multumesc Pamantului, ca imi poarta pasii.
Multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce am si ce nu am.
Multumesc pentru ca exist.
Multumesc copiilor mei care m-au invatat sa privesc la nimicuri, ca la lucruri marete.
Multumesc pentru pupicii lipiciosi,
Multumesc pentru manutele pline de mancare puse pe peretii proaspat zugraviti si pe frigiderul proaspat spalat.
Multumesc ca pot spune copiilor mei cat de mult ii iubesc.
Multumesc ca undeva dincolo de acest monitor, exista o gradina de vis in care ma pot refugia ori de cate ori doresc, unde pot zbura sau imi pot odihni aripioarele si unde imi pot incarca bateriile pentru o noua zi, o noua provocare a vietii sau pentru a privii in sufletul meu.

Sunt numai cativa de Multumesc, pe care i-am spus in ultima vreme.

Suplimentez ceaiul in caz ca s-a terminat.

Va imbratisez cu mare drag.

Dalina, si eu ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ce am si ce nu am. Cel mai ades pentru ceea ce nu am pentru ca asta inseamna ca a avea mai mult sau altele, ar insemna sa imi complic existenta si sa nu ma mai pot concentra pe ce este acum. Iar ce este acum, este ca la tine, - parinti in jurul meu, copiii sanatosi, catei veseli, flori nenumarate si cerul ce se lumineaza in fiecare dimineata dupa ce ma trezesc. Restul - munca, obligatiile etc. le trec tot la capitolul celor 100 de multumiri.
Multumesc Dalina ca simti cata iubire degaja multumirile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2013, 19:09 
Neconectat

Dragi surate gargarite bine ne-am reintalnit la cafenea si in anul 2013.
La multi ani 2013!
Monica, foarte profunda lista de multumiri. Intradevar, de multe ori ar trebui sa mai si multumim nu doar sa cerem. Am vazut ca ai pomenit de Concertul de la Viena. Mama mea il asculta in fiecare an cu sfintenie. Tu ai mers la Viena sa asisti la asa minune ce se repeta cu inca un an care trece? Trebuie sa fi fost magnific.

Va imbratisez cu drag si va doresc ce-i mai bun.

Multumesc Iunia ca ti-ai imaginat ca as putea fi la Viena. Poimane incep serviciul, asa ca am urmarit concertul (asemenea mamei tale) la televizor.
Desi imi imaginez ca o sa-l conving intr-o zi pe Andre Rieu si orchestra sa sa ajunga in Romania, am refuzat biletele primite cadou pentru un concert de-al lui la Maastricht. Persoana ce mi le-a daruit (de ziua mea) nu s-a simtit ranita ca nu am ajuns la Maastricht, intrucat concertul a fost anulat (atunci s-a imbolnavit Andre Rieu) si astfel nu a aflat ca semnul zodiacal caruia ii apartin, nu ma lasa sa nu imi vad intai indatoririlre si apoi placerile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2013, 19:16 
Neconectat

Buna seara, dragele mele, in noul an 2013.

Am citit cu mare placere tot ce ati scris si va multumesc pentru toate cuvintele frumoase, fiecare cu un semnificatie deosebita.
Monica, nu stiu in ce masura voi reusi sa vad vreodata si cu ochii mei ceea ce ne-ai descris, dar am ramas profund impresionata de acel filmulet. Sunt sigura ca si aroma si gustul sunt de vis.
Echipa TTT si Monica, va multumesc pentru tot ce faceti, pentru daruirea cu care o faceti, daruire pe care noi incercam sa o transpunem pe panza, punct cu punct. De cand existati voi in viata mea, multe s-au schimbat, dar aici am invatat multe lectii de viata, de care voi tine aminte pe viitor. Pentru acest lucru, va multumesc.

Ileana, iti multumesc pentru sorcova, numai cine este departe stie ce inseamna sarbatori fara datini.

Irela, multa sanatate sotului si sa traiasca cu numele.

Ioana, un nou an, un nou inceput. Dumnezeu este mare si va fi intotdeauna alaturi de tine. Important este ca esti sanatoasa, tu si printii tai, restul va veni de la sine si sunt sigura ca totul va fi bine pentru ca tu esti puternica si ai familia aproape. Te imbratisez cu mare drag.

Va invit la un cappuccino:

Multumesc Ralu pentru cuvintele pline de sinceritate.
Dragut Raluca scrie:
Monica, nu stiu in ce masura voi reusi sa vad vreodata si cu ochii mei ceea ce ne-ai descris, dar am ramas profund impresionata de acel filmulet. Sunt sigura ca si aroma si gustul sunt de vis.
Nu stiu cine din gradina m-a incoronat zana, dar ii multumesc. Pai, daca sunt zana, nu-i asa ca pot implini dorintele celor ce imi sunt dragi? Tu aduna-ti sufletele pereche acolo, la tine, si pregateste-te de ceremonia ceaiului. Asteapta putin cat imi gasesc bagheta fermecata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Ian 2013, 19:40 
Neconectat

Dragele mele ma bucur ca sunt alaturi de voi. In acest an va urez sa aveti parte de toate cele buna si nu in ultimul rand de sanatate. Eu va aduc lenticchie e cotechino (o specialitate de porc cu linte). Pe aici se mananca de anul nou pentru ca se zice ca aduce noroc (bani).
Pup dulce.

Multumesc Ovidia ca m-ai invatat ce inseamna lenticchie e cotechino si de ce acolo se mananca de anul nou.
Iti daruiesc si eu o imagine din camera fetitei mele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: