Acum este 28 Iun 2026, 15:23

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 137  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2014
MesajScris: 15 Ian 2014, 12:14 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata dragi gargarite!
Ziua mea s-a inseninat atunci cand am descoperit topicul scris de Lenuta pentru mine, m-a bucurat atentia pe care mi-a acordat-o, iar titlul mi s-a parut foarte potrivit pentru mine ca nume de gargarita. Dar cand am vazut in topicul de nume de gargarite, ca Lenuta deja facuse aceasta propunere de nume, am explodat de bucurie. Imi place foarte mult propunerea Lenutei si sper ca numele sa se voteze in unanimitate, caci eu de-abia astept sa-l port din aprilie, cand voi implini un an in gradina.
Numai bine si o zi frumoasa tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2014, 13:37 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
A mai ramas putina cafea? Si eu am dormit rau azi noapte. Cand am ajuns de la munca la 22,30, Ariana dormea la noi in pat si acolo a ramas pana dimineata, dar eu am dormit foarte rau. Am baut o cafeluta la prima ora, dar a doua o iau in compania voastra.
Va multumesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2014, 13:49 
Neconectat

Cand aud cafea, hop si eu. Nu stiu cum este viata fara cafea si sper sa nu fiu nevoita vreodata sa o las.
Asa ca azi sunt impreuna cu voi.
Va doresc o zi buna si cu mult spor, dragi gargarite si draga Monica.

Lenuta, astazi spun si eu ca tine:
Citat:
Nu stiu cum este viata fara cafea si sper sa nu fiu nevoita vreodata sa o las
.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2014, 13:55 
Neconectat

Buna ziua Monica
Buna ziua dragi gargarite

Ria draga, tocmai ce am preparat a doua cafea a zilei din ceea ce ne-a lasat Helen.
Raspund invitatiei tale cu cea mai mare placere.

Gargaritelor care sunt incercate de ale iernii daruri le aduc cate un ceai cu multa lamaie. Mie imi face tare bine si pana acum m-a ferit de raceala.

De raceala am reusit sa ma feresc pana acum, dar nu reusesc sa scap de o durere extrem de violenta si sacaitoare de spate.
Nu a fost indeajuns ca mi-am busit coastele ca acum ma necajeste nervul sciatic. Este incapatanat rau de tot pentru ca durerea nu cedeaza decat in momentele de repaos total.
Sper sa reusesc sa scap cat mai repede de ale tineretii bucurii si sa revin in gradinita noastra draga, valida si la capacitate maxima.
Va imbratisez cu drag,

Irela, m-a pazit Domnul de sciatica pana acum, dar am vazut la altii ce cosmar este. Il rog pe Arhanghelul Rafael sa isi lase trena lui cu sanatate in casa ta.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2014, 14:18 
Neconectat

Irela, dac-ai stii de cand caut acel tip de cesti. Le-am vazut la cineva, dar nu am reusit sa le gasesc.
Tot mai caut.
Multumesc de cafea, acum este mai gustoasa in cestile mele preferate.

Lenuta, o varianta gasesti aici: http://www.okazii.ro/recomandate/60952145/set-cfo150-ceasca-cu-farfurie-ondulata-portelan-fin-12-pcs.html

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2014, 15:28 
Neconectat

Ultimul banc (poate nu il stiti):

Popescu are, de ani intregi, prostul obicei de a se sprijini cu mina de perete in momentul in care vrea sa se ridice din pat.
Cu timpul, pe perete s-a facut o urita pata de mizerie care strica aspectul dormitorului. Vine si momentul zugravitului.
Popeasca il conduce pe zugrav, un barbat mai in virsta, prin toate incaperile apartamentului. In cele din urma, ii spune:
- Va rog sa veniti si in dormitor sa va arat unde obisnuieste sotul meu sa-si puna mina in fiecare dimineata cind se trezeste.
Speriat, mesterul spune:
- Multumesc frumosm dar, daca se poate, as prefera mai degraba un paharel de tuica.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2014, 15:47 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
Buna ziua, draga Monica.

Am savurat cu drag ceaiul si cafeaua aduse de voi si va multumesc pentru tratatie.
Draga Lacra, m-a amuzat teribil bancul tau si iti multumesc pentru portia de ras pe ziua de astazi.
Draga Monica, freziile sunt florile mele preferate, iar parfumul lor este minunat. Am si acum in minte imaginea unui buchet mare de frezii albe, cumparate de un coleg de liceu pentru prietena lui si pastrate pana la pauza pe pervazul de la fereastra clasei noastre. Si au trecut mai bine de zece ani de atunci. Hi, hi, hi!

Va doresc tuturor o dupa-amiaza placuta, cu soare in suflet si spor in tot ceea ce faceti.
Va pup si va imbratisez cu drag.

Oh, Abriela, numai 10 ani de cand ai terminat liceul?! Vai de mine! Si zici ca vrei sa ramai in clubul meu personal? Ai idee cati ani am eu de cand am terminat liceul? Nu iti spun (si nici nu intreba!) ca raspunsul seamana cu bancurile referitoare la Gica Petrescu (Sic!).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2014, 16:35 
Neconectat

Dragi gargarite, astazi a fost inca o zi deosebita pentru mine: prima data am constatat cu uimire, dar si cu bucurie ca Lenuta a deschis un topic pentru mine, dupa care am descoperit ca am deja o propunere de nume, iar acum, ca sa ma bucur din nou, am vazut ca am si un foarte frumos motto, care-mi place foarte mult.
Multumesc mult Monica pentru motto, multumesc mult Lenuta pentru propunerea de nume, multumesc mult tuturor gargaritelor care ma sustin.
Numai bine si va doresc tuturor o zi la fel de frumoasa ca a mea.

Leana, cred ca astazi ti-ai intalnit ingerii.

Intr-una din seri am vazut filmul The Letter Writer {O adolescentă aflată în criză existențială primește o scrisoare plină de încurajări și cuvinte măgulitoare. Scurt timp după aceea descoperă că autorul scrisorii este de fapt un necunoscut, un bătrânel internat într-un azil de bătrâni, a cărui unică bucurie în viață rămăsese aceea de a scrie în fiecare zi o scrisoare plină de dragoste și gânduri bune (pe care o trimitea apoi unei persoane alese la întâmplare din cartea de telefon) și zece bilețele de încurajare (pe care le dăruia oamenilor ce-i ieșeau în cale). Evident, cei doi se împrietenesc și tânăra noastră, până atunci doldora de îndoieli și frustrări, își descoperă menirea (după principiul și-o-piatră-de-pe-marginea-drumului-folosește-la-ceva) și viața i se schimbă. Sfârșit.}
Simplu, aproape naiv, predictibil, cu un scenariu scris după rețetă, fără un joc actoricesc remarcabil, fără idei regizorale marcante, fără nume sonore, fără pretenții, fără subtilități, plin de clișee și îngrozitor de emoționant.
Ideea este ca filmul reaminteste ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, iar oamenii din jurul nostru sunt adesea ingerii ce ne vin in cale.
Iubeste-i pe ceilalti din inima, dezinteresat si fara masura si iti vei da seama ca miracole se petrec in fiecare zi.

P.S. Recenzia nu imi apartine.
Filmul poate fi vazut la http://filmehd.net/the-letter-writer-2011-filme-online-gratis.html

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Ian 2014, 08:54 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite,
Buna dimineata, Monica,

Ma bucur tare mult pentru tine, Leana si in acelasi timp si pentru mine deoarece ieri am avut o zi minunata cand am descoperit ca am devenit gargarita cu acte. Multumesc dragutelor surate ca m-au primit atat de frumos in mijlocul lor.
Va las o cafeluta si un ceai si fug la munca, dar nu inainte de a va ura o zi frumoasa si linistita.

Helen, iti doresc o zi la fel de minunata ca cea de ieri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1369 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 137  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: