Acum este 08 Mai 2026, 20:54

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 14 Sep 2010, 07:59 
Neconectat

Nume forum:1
Si eu spun Prezent la cafeluta. Multumesc, Abriela.
Ralu, fur si o prajiturica. Prea arata bine!
O zi senina sa aveti.

Pupici pe raze de soare,

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Sep 2010, 08:44 
Neconectat

Lin, cauta un model simplu, ia-i un gherghef si un ac si da-i sa lucreze ea modelul ei. Eventual mergeti impreuna la cumparaturi de goblen. Eu nu as lasa o incepatoare-incepatoare sa lucreze pe goblenul meu.

Este frumos sa ai cu cine face sezatoare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Sep 2010, 10:31 
Neconectat

Mihaela, acele casnicii nu aveau un viitor stralucit, din start. Cine este om, ramane asa, pana la capat, indiferent de conditii, necesitati sau tentatii.
Te felicit ca ai avut rabdare. Rabdarea nu este o caracteristica a tineretii, dar intelepciunea, da. Iar tu ai fost inteleapta.

Oana, curand, curand, te vedem cu Mirela si Matei de mana, la gradinita.

Marieta, sa ai parte de elevi studiosi si satisfactii pe masura inimii tale frumoase.

Lin, ii doresc lui Cezar, un an minunat in grupa gargaritelor.

Iulia, mi-ai deschis o veche cicatrice, urmata de altele. Si eu am patit la fel. Dar am varsat, ca si tine, lacrimi de fericire.
Aseara, am vrut sa o dadacesc pe fetita mea, referitor la obiceiul Mariucai de a cere anumite mancaruri din oras (le prefera mancarii sanatoase de acasa). Eram pe Skype si mi-a patruns pana la inima tipatul ei ca sa o las in pace si sa nu o mai bat la cap cu toate prostiile ca stie ea cum se creste un copil. M-a suparat tonul, iesirea ei necuviincioasa, asa ca i-am raspuns repede ca, da, stie ea mai bine decat mine ca doar este mama, mi-am luat la revedere si am inchis, doar ca sa ma duc la baie (Georgeta, iata ca, din nou, o folosim impreuna!) si sa plang. Nu vroiam sa ma vada Bicu.
In timp ce plangeam mi-am adus aminte ca si eu am avut cateva iesiri necontrolate fata de mama mea, de care imi pare tare rau, acum.
Bucura-te de flacaii tai! Este evolutia fireasca. Si, da, uneori ni se pare ca cresc cam repede.
Laura spunea ca mamele de baieti sunt niste amante vesnic parasite. Au o singura emotie constanta, insa. Raman amante. De cate ori le este greu, baietii revin la mama si asteapta blandetea, bunatatea si mangaierea materna sa ii cuprinda, din nou. Asa cum spune Karmen, orice s-ar intampla, mama tot mama ramane.

Paraschiva, succes la scoala si buna concentrare pentru examenul ce te asteapta la sfarsit de an!

Lin, ca tatal lui Cezar nu mai este langa voi, poate Domnul stie el ceva si poate chiar este in beneficiul puiul tau, dar si al tau.
Adaug, referitor la ce a spus Mireille, faptul ca pentru baiat este important sa aiba un model masculin in familie. Cu alte cuvinte, s-ar putea sa fie benefic pentru amandoi si un al treilea membru in familie.

Georgeta, imi amintesc cum erau micutii in primul lor de scoala. Fiecare avea o emotie, care se manifesta diferit. Acum, mi-am ostoit dorul de acele clipe, cu imaginile voastre, mai ales ale tale, - am gasit fotografii si emotii in mai multe topice din gradina.
Esti o mama deosebita si nu este prima oara cand iti spun lucrul acesta. Copiii tai vor avea un drum bun in viata cu o mamica ca tine, langa ei. Imi place cum ii dai incredere de sine, Anei, dar si cum contabilizezi emotiile Alexandrei. Sigur, amprenta celor cinci ani de cand o cresti pe Alexandra se simte. Meriti doar felicitari, mamico!
P.S. Ce inseamna ludoteca?

Cristina, l-am vazut pe Alex, in banca (celalalt topic) si m-a emotionat. Da, se simte ca este mai in largul lui. Este si meritul tau ca i-ai dat o anume deschidere catre viata.
Succes, bobocului, dar si Mihaelei, iar tie, rabdare multa.

Eu ma intorc la ale mele. Ieri am avut zugrav in baie si pe holul mic si, astazi, fac curatenie dupa el.
Va urez o zi frumoasa ca inima voastra de gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Sep 2010, 10:39 
Neconectat

Vin si eu la o cafeluta intr-o mica pauza.
Mult succes in noul an scolar micutilor vostri.
O zi frumoasa sa aveti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Sep 2010, 13:17 
Neconectat

O cafeluta cu frisca, astazi este sarbatoare. Ralu, ce bune-s prajiturelele!
Bica, colierul cu gargarite este superb. Daca ai ajuns la hol, cred ca te apropi de finalizarea curateniei. Ce bine si frumos este in casa mai ales dupa o curatenie generala. Merita efortul. Cuvintele intelepte ale Laurei nu le stiam, cu doi baieti stie ea ce spune. Este mai dificil pentru noi fetele care chiar daca nu o declaram, incercam (nu inseamna ca si reusim) sa depasim (nu cu masina) mamele si nu este simplu deloc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Sep 2010, 14:15 
Neconectat

Multumesc, Bica.
Ludoteca este o sala de jucarii si jocuri educative pentru copii, aici mergea Alexandra. Ana mergea la sala de lectura unde se tinea clubul de vacanta, iar copii erau invatati sa impleteasca bratari, sa picteze si multe alte chestii.
Profesoare erau doamnele bibliotecare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Sep 2010, 14:50 
Neconectat

Dragile mele gargarite si eu abia am ajuns de la scoala, ma apuc de curatenie si mancare si cum astazi este sarbatoare, incep la lecturat si mai stau cu voi pe forum.
Mult succes bobocilor in acest an scolar!
Pupici tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Sep 2010, 17:27 
Neconectat

Of, Bica, daca ai sti ca duminica seara asa ma apucase o emotie cand ma gandeam ca peste trei ani si noi vom fi la inceput de drum la gradinita. Timpul trece asa de neindurator de repede, si iata ca deja avem 4 luni de cand ne-am nascut, iar mie nu-mi vine sa cred cand ii vad dormind seara, linistiti, in patuturile lor.

O calda imbratisare tuturor,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Sep 2010, 18:41 
Neconectat

Buna seara dragele mele.
Vin si eu sa ma odihnesc putin alaturi de voi, ca de maine incep serviciul si s-a zis cu binele.
Astazi am umblat prin magazine, mai mult ca sa omor timpul, ca ma mancau degetele, dar fiind sarbatoare am avut interdictie la cusut. Motivul pentru care ma mancau degetele il stie una din gargaritele din gradina, care ieri mi-a facut o mare bucurie si careia ii voi fi mereu recunoscatoare.
Am inceput si noi gradinita, fara probleme, ca, na, suntem baiat mare de acum, si eu cu tati simtim presant cum trece timpul. Si daca Oana se gandea ca peste 3 ani prichindeii ei vor merge la gradi, noi ne gandim ca in 3 ani intram in clasa intai.
Va imbratisez din toata inima pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Sep 2010, 07:02 
Neconectat

Dragele mele, va invit la o cafeluta.

O zi buna va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: