Acum este 26 Mai 2026, 18:34

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 30 Noi 2011, 09:15 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, dragele mele!
Pentru voi o cafeluta cu ceva dulce.

Bica, cat de departe. Ma intreb de multe ori de ce noi romanii, tot suntem nevoiti sa plecam prin tari atat de indepartate. Kosovo este cam cu probleme. Asa ca, lasa, poate in Australia o sa fie mai bine, mai in siguranta. Si daca au gasit slujbe mai bune si mai bine. Ce or sa faca ei acolo?! Eu aveam o colega de facultate undeva in Tailandia si am intrebat-o o data ce face acolo. Cica in vacanta si ma gandeam ca ma ironizeaza, apoi ne-a povestit ca era profesoara de engleza tocmai acolo. Dar ii era bine, era cu sotul ei si se adaptase. Si eu am stat cativa anisori in Spania si la fel, m-am adaptat. Si tot imi era bine. Asa ca, iti doresc din toata inima ca dragii tai copii sa fie bine.
Te imbratisez.

Ovidia, cum te mai simti? Sper sa iti revii repede, iar leacurile enumerate aici sa-ti fie de folos.
Te pup cu drag.

Eu astazi ma duc la sedinta cu parintii a surorii mele mai mari. Sa vedem ce se intampla. Si poate ajung pe la posta sa vad daca mi-a ajuns coletul.

O zi buna va doresc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2011, 09:17 
Neconectat

RamonAli, felicitari celor sarbatoriti! Multa sanatate si noroc si dragoste!
Eu iti onorez invitatia ca nu am luat micul dejun inca!
Te pup si iti multumesc!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2011, 11:33 
Neconectat

Ma alatur si eu la cafeluta. Este adevarat, am cam lipsit de langa voi si sincer va duc dorul.
Dar asa cum stiti nu sunt bine, trebuie sa trec un hop tare mare. Am noroc ca am cunoscut un suflet bun, care stie cum este sa treci prin asa ceva, vorbim rar la telefon, dar vocea ei este minunata. Este vorba de Mirela.
Ca urmare a mai multe discutii, am ajuns la concluzia ca trebuie sa las tot si sa caut un nou inceput. Au fost si parintii mei la Brasov, dar au primit acelasi raspuns. Sunt prea dura cu sotul meu si vreau ca el sa fie marioneta mea. Ce a durut mai tare a fost faptul ca socrul meu a zis sa nu am pretentii, deci cei 7 ani se rezuma numai la hainutele de pe mine. Nu-i nimic, dar ma gandesc ca sus deasupra mea este Doamne-Doamne si el o sa faca dreptate.
Va imbratisez cu mare drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2011, 13:13 
Neconectat

Dragele mele, buna dimineata. Va asigur ca este intradevar buna. Multumesc pentru leacurile voastre si pentru grija.
Fata de ieri, astazi vorbesc, adica se aude ceva din gura mea chiar daca sunt ragusita. Amigdalele au inceput sa dea inapoi nu mai am gatul cat Casa poporului si nu ma mai doare atat de tare cand inghit. Nu mai am frisoane de frig si cald, temperatura doar 38-39 si vad cat de cat bine. Nu mai mai doare capul, nici ameteli nu mai am si nici nu mai vomit. In schimb am nasul ca un bufon de la circ, ochii injectati si niste cearcane de zici ca plang de ani intregi. Sunt o mucoasa plus si buba tuturor femeilor.
Am facut baie cu apa fierbinte, mi-a facut frectie cu spirt ca formol nu aveam. Am bagat picioarele in apa fierbinte cu sare mare. Am mancat usturoi si salata de ceapa, supa, ceai si lapte cald. Medicamente am luat doar Borocillina (pentru gat) si Moment (dureri). Mi-a mai dat al meu barbatel unele chestii, dar nici eu nu am inteles ce erau. Nu am stiut cum se numeste hreanul aici ca sa-i spun sa imi caute.
Cel mai rau este ca nu am iesit deloc din casa de 2 zile. Am vrut ieri sa cos, dar am gresit vreo 2 ate. Cat m-am enervat sa dau inapoi! Am lasat balta. Astazi este si sarbatoare, o sa ma plictisesc teribil singura acasa.
Of, cred ca s-a adunat gripa pentru 3 ani. Sa nu mai vina, ca nu o mai vreau.
In sfarsit leacurile voastre au dat rezultate si va multumesc inca o data. Cred ca in 2-3 zile ma fac bine.
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2011, 13:18 
Neconectat

Ovidia, hreanul se numeste cren aici si il gasesti ori ca radacina (mai greu) la verdeturi, ori in borcan deja dat prin razatoare, unde este maioneza de obicei in supermarket. Te pup si multa sanatate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2011, 13:34 
Neconectat

Multumesc draga Ralu. Nu folosesc in bucatarie. De fapt nu prea folosesc bucataria. Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2011, 13:50 
Neconectat

Draga Dr. Quin iti multumesc pentru sfaturi. Sper sa nu uit de radacina cand vin.
Nu am prea mancat, dar astazi aveam cu 1 kg in plus. De fapt pentru acea buba nu trebuia sa fie acum ci peste o saptamana. Nici la doctor nu am fost de frica. Anul acesta inca nu am facut vaccinul, dar cred ca nu mai are rost. Nu prea stau bine nici in picioare, dar o sa-mi revin. Un singur lucru va spun, urasc sa fiu bolnava si sa stau in pat sau inchisa in casa. Imi vine sa ma duc pe camp sa respir aer curat. Mai stau macar astazi in casa. Doamne, ce greu e! Daca eu ma plang pentru o simpla raceala, oare cum s-or simti cei care sunt cu adevarat bolnavi?
Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2011, 08:01 
Neconectat

Buna dimineata dragele mele. Astazi fiind o zi nationala, va doresc sa o petreceti cat mai frumos.
Dar pana atunci, hai la o cafeluta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2011, 08:28 
Neconectat

Buna dimineata si prezenta la cafeluta.
Eu sarbatoresc ornand casa pentru Craciun sau macar atat cat apuc astazi.
Va doresc o zi insorita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2011, 09:18 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite.
Sorb si eu fuguta o cafeluta si plec repede la o matusica la spital.
Va imbratisez pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: