Acum este 10 Mai 2026, 09:15

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 19 Ian 2011, 16:12 
Neconectat

Nume forum:1
Buna dimineata, cu intarziere.
Ralu, la multi ani si la cat mai multe postari in gardina gargaritelor.
Sonia, iti doresc recuperarea rapida ca ce a fost mai greu a trecut.
Lora, sunt total de acord cu Lin: Secretul cred ca este perseverenta. Timpul face minuni. Cred ca primul goblen al oricarei gargarite este departe de perfectiune, dar isi pastreaza o magie aparte. Primul, cel cu care mi-a fost rusine sa ma duc sa il inramez de stramb ce era si de cum arata spatele, plin de ate si atisoare, a fost cel care mi-a creat dependenta.
Iti doresc multa rabdare, pentru ca acesta cheia reusitei.
Va pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Ian 2011, 17:14 
Neconectat

Sonia, sa auzim mereu numai astfel de vesti. Recuperare cat mai rapida.
Ralu, delicios tortul si la cati mai multi ani. Cat de curand mai trebuie sa faci cinste, ca ajungi la suma rotunda de 5000 de postari. Esti mereu un record.
De multe ori cand te vad prezenta in topicul fiecarei gargarite, imi aduce aminte de Adriana, care ne bucura de aceeasi prezenta.

Adriana, numai ganduri bune zboara catre tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Ian 2011, 17:42 
Neconectat

Anca, sa stii ca nici nu am facut caz de cate postari am. Tu esti atenta intotdeauna la detalii.
Sper sa fie primite toate cu placere. Iti multumesc mult, stii ca ai un loc aparte in inima mea.

Maria, sper sa imbatranesc placut alaturi de voi. Te pup.

Marie, este greu sa stau departe de aceasta gradina frumoasa.
Pupici dulci.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Ian 2011, 19:38 
Neconectat

Ralu, si eu sper sa imbatranim linistite in aceasta minunata gradina.
O calda imbratisare,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Ian 2011, 21:22 
Neconectat

Dragele mele, ma bucur de asa vesti bune cate sunt in gradina noastra.
Sonia, tare m-am linistit ca te-am gasit in gradina.
Ralu, iti doresc zbor lin, in cat mai multa sanatate, prin gradina.

Nico, am lipsit mult pentru ca nu mi-a fost usor. In ziua in care cuscrii mei urmau sa soseasca sa preia cateii de la mine, am primit telefon de la cuscra ca sotul ei a cazut din picioare si este langa masina lor. I-am spus sa sune la ambulanta si sa ceara sa ii duca la un anume spital in Bucuresti pentru ca acolo l-am operat pe Bicu. Cuscra m-a rugat sa sun eu la salvare (!?).
Se cuvine sa fac o paranteza. Cuscra mea este genul ce toata viata ei s-a interesat numai de persoana ei: coafat saptamanal, manichiura la doua saptamani, pedichiura la o luna, shopping (cum se spune acum) ori de cate ori se simtea depresiva. Si, recunoaste, era depresiva foarte des. A avut femeie in casa de cand s-a maritat si nu a stiut niciodata ce inseamna gospodaria. Concediii, inca inainte de '90 numai in strainatate. Singurul ei efort in viata a fost sa faca un copil pe care l-au crescut bonele.
Nu am barfit cu nimic, aceasta este caracterizarea ei, facuta de ea, la prima noastra intalnire, in calitate de viitoare cuscre. Pe mine nu ma deranjeaza modul ei de viata. Nu o invidiez pentru ca eu am alta structura si stilul acesta de viata m-ar fi ucis. Problema este ca a mea cuscra nu stie nimic din ceea ce stie si un pusti de 6 ani (v. numarul ambulantei).
I-am dictat numarul de la ambulanta si i-am cerut sa imi dea medicul la telefon dupa ce il urca pe cuscru in masina salvarii. Bineinteles ca nu m-am inteles cu medicul care mi-a confirmat ca este infarct, dar ca nu il duce la spitalul indicat de mine. L-am auzit cu dificultate, printre tipetele cuscrei mele. Dupa ce am terminat de vorbit cu medicul, cuscra mi-a ordonat sa sun un anume angajat de la firma sotului ei, sa ma urc in masina cu el si sa vin la Bucuresti. Cuscra uitase ca eu am nepotica noastra in grija, ca Bicu are probleme de sanatate si ca mai sunt si cateii ei la mine.
Am aranjat toate (tot nepotul meu, dragul de el!) si am plecat cu masina firmei lor la Bucuresti. Cand am ajuns la clinica unde era internat cuscrul si mi-au aflat doleantele, medicul si asistentele, mi-au spus ca ma roaga sa il iau de acolo ca nu se inteleg cu sotia lui care doar tipa, porunceste si iar tipa.
M-am invartit ceva prin Bucuresti (clinica intr-o anume zona a Bucurestiului, spitalul in alta), dar prin telefon si prin amabilitatea celor ce mi-au ajutat sotul, am reusit mutarea lui. Apoi, totul a decurs asa cum stiam, numai ca tentativele mele de a ma intoarce acasa s-au izbit de tipetele cuscrei. Aceasta s-a cazat la un hotel bun si de acolo tinea legatura cu mine, ce am stat si l-am vegheat pe barbatul ei ca pe Bicu al meu. Il chema pe sofer sa ia lenjeria curata pentru sotul ei (ii cumparase un set de pijamale si le daduse la spalat la hotel), imi trimitea mancarea in caserole de la restaurant si cate alte amabilitati.
Cand nepotul meu mi-a spus ca Mariuca are febra si ca Bicu a ametit si a cazut pe-afara, pe cand plimba cateii, am plecat cu trenul spre casa mea. Mi-am informat cuscra ca barbatul ei este spre bine si ca trebuie ea sa mearga sa vorbeasca despre externare si restul, ca eu sunt in drum spre Mariuca mea. Am lasat-o sa se lamenteze, am incurajat-o si mi-am zis ca am inchis un capitol.
Acasa am gasit un dezastru. Nepotul in sesiune si cu servici, Bicu ingrozit de cateii ce, nescosi afara la timp, s-au mai rezolvat prin casa, iar pe Mariuca pe o medicatie de mi s-a facut piele ca la gaini. Avea Augmentin si cortizon, prescris de un medic la care a apleat nepotul meu.
Le-am luat pe toate pe rand, asa ca Mariucai i-a trecut raceala cu leacurile mele, pe Bicu l-am calmat si i-a scazut tensiunea cand a vazut ca incep sa spal si sa fac o curatenie generala in casa, dar si mancare de care ii place lui, pe catei i-am dat in grija Mariucai (mai putin plimbarea de afara) si l-am eliberat pe nepotul meu care, cu toate ce le-a avut pe cap, tot a reusit sa invete.
Aseara, cuscra mi-a spus ca a ajuns acasa si ca trimite masina sa ia cateii. Le-am facut bagajele (paturele, pernute, mancare, jucarii) si i-am predat in custile lor. Am avut o strangere de inima cand m-am despartit de ei.
Mai am inca multe de facut pana reusesc sa mi le aranajez pe toate, dar nu vaiet. Mai rau este ca am niste obligatii (vi le-am povestit anul trecut) pe care nu am reusit sa ma achit in tot acest timp.
Ginerele meu vine la acest sfarsit de saptamana sa isi vada tatal si la plecare o sa o ia si pe Mariuca cu el pentru ca fetita mea intra intr-un concediu fortat de nu stiu cate zile. Am de pregatit toate bagajele pentru Mariuca, plus alte comisioane cerute de fetita mea.
Precum vedeti, nu am timp sa ma plictisesc.

Si pentru ca este tarziu si sunt franta, merg sa ma odihnesc. De aceea va zic noapte buna, gargaritele mele dragi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Ian 2011, 22:04 
Neconectat

Nu pot spune decat "Offf, Bica" si sa te imbratisez cu multa, multa tarie, care si mie imi lipseste in ultima vreme.

Cred ca estee timpul sa incep sa ies mai des din casa, sa imi las mai des copiii cu "bona" (a se citi bunica, mama mea - asa glumim noi intre noi) si sa incep sa mai vad si alta lume. Astazi m-am enervat foarte tare la pranz cand Matei vreo jumatate de ora nu a vrut sub nici o forma sa se opreasca din plans, nici in brate, nici leganat, nici pe pat, nici dragalit, nici cu nimic. Noroc ca era mama acasa, mi-am gasit de lucru prin casa si l-am lasat. Spuneti voi ce sa fac in astfel de situatii?

Nu stiu ce as fi facut daca as fi avut doi Matei, cred ca as fi luat-o nitel razna.

Raluca, am senzatia ca sunt in aceeasi situatie ca si tine. Am zile cand nimic nu ma multumeste, cand orice gest sau expresie sau un cuvant inocent ma afecteaza mai mult decat as fi crezut posibil.

M-am descarcat si eu un pic.

Pupici dragele mele si noapte buna,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Ian 2011, 22:37 
Neconectat

Bica, suntem cu gandul la tine in fiecare zi si tu o stii. Imi pare rau prin ceea ce a trebuit sa treci, uneori un "nu" mai ferm, face miracole si rezolva si problemele. Iti doresc sanatate tie si lui Bicu, iar plecarea Mariucai considera ca este o mica vacanta pentru tine si Bicu de a va odihni un pic, in linistea caminului vostru. O calda imbratisare din partea mea.

Oana, ai dreptate, uneori trebuie sa te mai si rupi un pic de printisorii tai, pentru ca asa este si normal. Iesi la o plimbare, mergeti la un film sau chiar si la o simpla pizza in oras. Asculta ce iti zic: iti va prinde foarte bine. Dar, mai ales, atunci cand simti ca nu mai suporti, cere ajutor caci iti va face bine. Este important sa te odihnesti bine si sa ai un ajutor. Sper ca putinele mele sfaturi iti vor fi de ajutor.
Te pup si pup si copilasii tai.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Ian 2011, 01:41 
Neconectat

Bica, cata dreptate, "sa nu ti se dea cat poti duce". Sper sa nu mai ai parte de toate aceste incercari.
Oana, profita de "bona" si fa doi pasi in aer liber.
Adriana, sper ca esti bine atat tu cat si familia ta. Te asteptam la o cafeluta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Ian 2011, 08:17 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Este asa frig si urat afara incat va invit in cafenea la o cafea.
Pupici si o zi cat mai frumoasa.

P.S. Bica o calda imbratisare pentru tine.
Oana, invata-l si singur si mai dedica-ti timp si tie.
Doina, pe unde mai zbori ca imi este dor de tine?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Ian 2011, 08:26 
Neconectat

Ralu, cu intarziere iti urez si eu La multi ani! si la cat mai multe aniversari alaturi de noi in aceasta minunata gradina.
Va urez sa aveti o zi frumoasa cu multa sanatate.

Pupici dulci,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: