Acum este 09 Mai 2026, 18:22

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 ... 314  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2010
MesajScris: 19 Noi 2010, 18:44 
Neconectat

Nume forum:1
Dragelor, nu am intrat prin cafeneaua noastra ca altadata pentru ca imi facusem un program. Numai ca tot orarul meu a fost dat peste cap, in primul rand de faptul ca Mariuca s-a intors printre noi de ceva timp.
Mi-a fost cam jena sa va scriu despre acest aspect, mai ales ca reiese ca tinerele familii (unele), din ziua de astazi, nu stiu sa-si gestioneze prioritatile.
Am aflat tarziu ca fetita mea si-a si gasit servici, de cum a ajuns acasa la ea si ca Mariuca a mers la gradinita doar doua zile. In rest a stat cu o femeie preluata de la un centru de baby-sitter (sper sa fi scris corect) care nu stia decat limba ei materna.
Copilul a avut de suferit in urma frustrarii de a nu cunoaste limba (zilele de la gradinita au fost doar prilej de plans pentru ea), iar parintii, simtindu-se cu musca pe caciula ca nu ii pot oferi timpul si atentia lor, au cedat, razgaind-o.
Asa cum v-am spus, am aflat tarziu si le-am cerut tinerilor sa aduca prunca inapoi ca de nu, pleaca bunicul dupa ea, cu masina. Au cedat si ne-au adus-o pe Mariuca cu probleme. In primul rand are o iritatie ca o sudamina (dar nu este sudamina, inca nu poate fi diagnosticata) care ii provoaca disconfort si fatuca scanceste mai toata ziua. A dezvoltat un soi de incapatanare in a se alinia vietii si pretinde tot felul de foloase, luate de prin magazinele de jucarii.
Si, nu in ultimul rand, nu au efectuat testele cerute de neurologul sub ingrijirea caruia a fost Mariuca, in Romania.

Sunt convinsa ca le vom trece pe toate, impreuna (ca doar eu am crescut-o de cand era cat lingura), dar, momentan, imi consuma mult din orarul meu. Va dati seama ca pentru nepotica mea, merg pana la Luna si inapoi si de aceea accept tot, doar in gandul de a sta cat mai mult alaturi de ea si cu ea.

In plus, cei cu care stabilisem sa stranga recolta de la gradina noastra de la marginea orasului contra aranjarii sale, ulterioare ca un parc, au dezertat (adica au plecat in Italia). Noroc de nepotul nostru ca a mai facut ceva pe acolo.
Tot el se ocupa si de casuta batraneasca de la tara. Nici nu stiu cand mai are timp sa doarma, ca are si servici si facultate, iar din ianuarie pleaca si la un curs (pe linie de servici).

V-am scris ca sa stiti de ce nu mai pot sta atat de mult cu voi, ca altadata si vizitele mele le fac doar printre picaturi.

Va doresc si imi doresc sa ne intalnim tot vesele si fara griji, ciripind (ca fetele) in cafenea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2010, 19:07 
Neconectat

Forta, Bica! Tare iti mai doresti sa le cuprinzi pe toate. Iti doresc sanatate si tie si Mariucai, dar si lui Bicu.
Ramona, ma bucur sa te revad.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2010, 19:22 
Neconectat

Aduc si eu ceva dulce pentru Gargarite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Noi 2010, 08:56 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Va invit in cafenea la o cafeluta aromata si o prajitura delicioasa.

Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos alaturi de cei dragi.
Am trimis in zbor pentru fiecare gargarita, gargarel cate un pupic.
Sper sa il primiti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Noi 2010, 09:43 
Neconectat

Adelina, buna dimineata. Noi am primit cu placere toti pupicii si ti-i intoarcem inzecit.
Multumim pentru cafeluta si pentru dulce, sunt delicioase.
Va doresc o sambata frumoasa si cu spor in toate.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Noi 2010, 10:18 
Neconectat

Dragi gargarite, daca ati baut cafeaua, va invit la ceva dulce.
Astazi este un an de cand am facut primii mei pasi timizi in aceasta minunata gradina.
Va multumesc ca m-ati primit cu bratele deschise, va multumesc ca existati!
Multumesc echipei TTT, ca a pus la dispozitie acest spatiu.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Noi 2010, 11:27 
Neconectat

Dragele mele, vin si eu, dar as vrea un ceai ca sunt racita plina.
Nu am nici gust, ca tare m-as baga in tortuletul Lenutei.
Multi inainte, Lenuta, sa fim cu toate fericite si sa ne continuam cu drag acest minunat hobby.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Noi 2010, 16:56 
Neconectat

Adelina, multumesc de pupici. Ti-i intorc cu drag.
Lenuta, la multi ani in gradinita noastra si multumim pentru tortul cu dedicatie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2010, 03:47 
Neconectat

Buna seara, gargarite dragi,

Nu am mai avut timp deloc sa va salut pe aici, de aceea profit acum de un minutel disponibil.

Lenuta draga, multe felicitari si sa implinesti mult ani alaturi de noi pe forum, ai o lumina si o caldura aparte si iti multumesc ca impartasesti aceste calitati cu noi.
Te pup.

Mihaela, iti doresc din suflet multa sanatate si sa iti revii cat de curand. Te imbratisez cu drag.

Adelina, desi este deja tarziu, iti multumesc pentru cafeluta, eu am baut-o astazi pe multa fuga pentru ca ne mutam. Nu mai am nici unde sa ma asez. In fine, avem toate lucrurile la noul domiciliu, mai lipsesc doar masina de spalat si pisicile. Maine le aduc si pe ele, negresit.

Bica, draga de tine, daca nu este una, este alta, ce sa-i faci, asa vine viata de zi cu zi, ca o avalansa. Nu o zic cu rea intentie, ca sa nu ma interpretezi gresit, dar tu pari a fi adevarata mamica a Mariucai. Ii doresc multa sanatate si nu stiu ce varsta are, dar copiii se educa rapid daca are cine sa-i educe la timp, nu-ti face griji.

Eu ma "razboiesc" zilnic cu Albert al meu, ca vrea dulciuri, ca vrea jucarii, majoritatea vazute pe la reclame TV, ce sa-i faci. Nici nu prea-l las sa se uite la televizor, nici sa manance dulciuri, dar el tot le cere. In fine, dupa aceea se ia cu jucariile lui si uita.

Va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana placut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Noi 2010, 07:54 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele.
Va astept la o cafeluta calda si niste gogosele pufoase ca cele facute de bunica mea.
Sa aveti o duminica frumoasa alaturi de cei dragi.
Si sa nu uitati sa zambiti, (stiu ca ingrasa da ne face fericiti).
Va pup si va imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 3138 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275 ... 314  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: