Acum este 13 Mai 2026, 22:35

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 08 Feb 2011, 09:45 
Neconectat

Nume forum:1
Ce harnicute sunteti, in aceasta dimineata.
Eu sunt un picut racita, speram sa nu se agraveze.
Afara este urat si ceata ca de abia mai vad curtea blocului.
Va doresc o zi frumoasa, cu spor la goblenat.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2011, 09:54 
Neconectat

Ralu, multa sanatate iti doresc, draga mea. Poate ai luat raceala de la Dario.
Te pup si te invit la mine unde este soare si cald. Numai bine de stat afara.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2011, 10:56 
Neconectat

Abriela, multumesc pentru cafea. Servici usor!
RamonAli, ce-mi plac ciupercutele tale!
Adelina, vin la tine, la soare.
Te pup, Alexa.
Ralu, sanatate multa. Ia un paracetamol sinus timp de trei zile. Eu asa biruiesc incercarile bolilor.

Va spun si eu sa aveti o zi buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2011, 11:13 
Neconectat

Am luat de la toate cate un pic, caci imi sunteti dragi toate.
Adelina, nu avem acest medicament aici, iar de luat din farmecie ceva, cam greu fara reteta. Oricum este jale si pe aici cu racelile, sunt pline spitalele, nici nu vreau sa imi inchipui ce este pe la medicii de familie.

Pupici,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2011, 11:23 
Neconectat

Ralu, si la noi este la fel. Este un virus de gripa care deja a facut victime.
Am fost saptamana trecuta cu puiutii la doctor ca au fost foarte bolnavi si nu mi-a dat decat paracetamol. Dar in market am gasit la raft niste siropuri pentru Tony. De la farmacie nu au vrut sa imi dea antibiotic ca nu aveam pe reteta trecut. Am mers cu siropelele si cu frectie cu mentol pe piept si spate si el este bine acum.
Sarah inca mai este racita, ca ei nu ma putut sa ii dau nimic. In schimb, a ajutat-o tare mult mirosul de mentol si eucalipt. Am gasit un aparat care se baga in priza exact ca odorizantele, dar miroase a mentol.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2011, 11:50 
Neconectat

Sa nu va faceti planuri de masa, va astept la noi.
Pupici, hai ca fug ca plange Sary.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2011, 12:06 
Neconectat

Ralu, iti doresc multa, multa sanatate.
Eu cind sunt racita beau intotdeauna ceai de lamiie, care se face foarte simplu. Se fierbe apa intr-o craticioara, se taie lamiia feliute si se pune in apa clocotita. Se da apa clocotita deoparte de pe foc si se acopera cu o farfurie pentru 10 minute. Se serveste cu miere de albine sau cu zahar. Feliutele de lamiie se maninca tot cu zahar sau miere de albine. Eu personal prefer cu miere de albine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2011, 12:21 
Neconectat

Cand simt primele semne ale racelii, iau lamai, le desfac ca pe portocale si le mananc cu sau fara zahar. Cu trei lamai pe zi, ma asigur ca nu voi avea surprize. Seara, inhalatie cu ceva mentolat (menta, eucalipt) si o baie fierbinte la picioare cu sare grunjoasa.
Un ceai de tei cu lamaie multa si o lingurita de miere, inainte de culcare si sunt ca noua a doua zi.
Va doresc sanatate.
Alexa, sigur vin la tine la masa. Imi place tare mult pestele.

P.S. Vecina mi-a comandat si mie Roze aurii. Va tin la curent.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2011, 21:40 
Neconectat

Dragi Gargarite, ma bucur sa va revad.
Am avut parte de cateva zile care mi-au pus la incercare rabdarea. Sambata, dupa ultimul examen, am simtit nevoia de aer curat si m-am dus prin Herestrau. Era o zi de primavara, soarele stralucea puternic, iar eu am hotarat sa renunt la haina si sa raman in pulover. Nu stiu daca m-a prins curentul, dar a doua zi nu am putut intoarce capul spre stanga. Spre seara durerea s-a agravat si am dat fuga la farmacie dupa unguent. In fine, duminica si luni am stat numai in pat, cu o multime de perne in jurul meu. Astazi sunt mai bine, dar mobilitatea nu mi-a revenit in totalitate.
Sunt tare fericita ca pot zbura din nou prin gradinita si chiar pot goblena.
Va imbratisez cu drag.
Pupici.

P.S. Ralu, sper sa te insanatosesti cat mai repede.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Feb 2011, 21:51 
Neconectat

Dragele mele, am in fine internet.
Bicu a fost internat in spital, iar eu am fost si am adus-o pe Mariuca acasa.
Toate au mers numai cu fundul in sus.

Dupa plecarea Mariucai, si eu si Bicu ne-am zbuciumat in inima noastra. Lui i-a fost atat de rau ca am ajuns cu el la spital. Dupa trei zile si-a revenit, dar am rugat-o pe doctorita sa il mai tina sub observatie in ideea ca acasa era santier.
Intre timp, copiii m-au sunat si mi-au cerut sa ma urc in primul autocar spre Austria ca au urgenta nevoie de mine. De la Viena m-a luat ginerele meu cu masina si m-a dus la ei acasa. Am mancat o paine, cum se zice la noi de drum lung si treaba anevoioasa. Mi s-au umflat picioarele si mi-a crescut tensiunea ca nici nu mai vedeam cand am intrat la ei in casa.
Fetita mea a castigat un concurs pentru un post bun si spera sa ii dau o mana de ajutor pana se stabiliza cu Mariuca (gradinita, bona). Am zis da, da si m-am culcat. A doua zi, dis de dimineata, cu capul limpede, le-am spus ca eu plec cu Mariuca acasa imediat. S-au suparat, erau grabiti si nu am ajuns la nici o concluzie. Spre seara cand s-au intors le-am spus de Bicu, de cum am lasat casa (cu cheia la mesteri), de faptul ca mi-a fost atat de rau pe drum. Se uitau la mine de parca ma vedeau intaia oara. Cred ca atunci si-au dat seama ce varsta am si ca eram obosita si tracasata.
A doua zi spre seara am plecat spre Austria si abia dimineata ne-am urcat in autocar. A fost cumplit pentru mine. Cu o mana o tineam pe Mariuca, iar cu cealalta taram bagajele dupa mine. Nu vreau sa imi mai aduc aminte cum am ajuns acasa. Si acum, cand va scriu, mi se intuneca mintea de ceea ce am trecut atunci.

Am terminat de facut curatenie doar un dormitor si o baie (varul se usca greu, iar centrala s-a stricat la un moment dat) si asa Bicu a avut liniste, alaturi de Mariuca. In rest, toate claie peste gramada. Firul de la internet s-a zdrobit cand am mutat un dulap.

Vineri a venit cuscrul la noi cu o echipa de la firma lui (cred ca avut indicatii de la ginerele nostru). A luat-o pe Mariuca si pe Bicu la ei, iar eu am ramas cu mesterii.
In fine, astazi sunt lucrurile puse la locul lor, totul reparat. Cele doua femei de la firma lui ce m-au ajutat la curatat casa dupa mesteri au facut minuni. Se cunoaste ca sunt gospodine si in casa lor.

In fine, pot sa spun ca sunt gata cu curatenia desi mai sunt rufe de spalat, de calcat, iar maine de facut mancare dupa ce voi face putina aprovizionare.

Am citit printre randuri ce ati scris aici. Adelina, multumesc de grija si iti doresc multa sanatate.
Am vazut ca multe dintre voi sunteti racite. Aveti grija de voi, ca daca nu aveti, ajungeti ca... Bica.

Va pup pe toate si va imbratisez.
Va promit ca maine seara o sa stau mai mult de vorba cu voi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: