Acum este 09 Aug 2026, 13:56

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 360 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 36  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2015
MesajScris: 11 Ian 2015, 17:03 
Neconectat

Nume forum:1
Buna vreme Gargarite surate!
Buna vreme Gargarita mama Monica!

La multi ani pentru inceput de An Nou. Sa fie plin de realizari. Sa va imbogatiti Colectia cu toate modelele de goblen pe care vi le doriti. Sa fie un an bogat in toate, toate bune.

Va pupa cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Ian 2015, 09:23 
Neconectat

Vin si eu un piculet mai tiziu sa va multumesc pentru toate urarile frumoase si sa va spun si eu un: "La multi, multi ani fericiti!".
Ma bucur ca in acest nou an am intrat cu voi in sufletul meu si sper ca multi ani deja inaite sa fie la fel.
Va doresc la toate, dragele mele gargarite, Monica, TTT, sa aveti un an cit mai senin, plin de cit mai multe momente pozitive.
Ada-Elena ma bucur sincer si din inima pentru tine. In aceasta perioada am mai primit aceasta veste de la citeva prietene si chiar ma bucur pentru fiecare din voi. Ai grija de tine si de sufletelul de sub inima ta.
La mine anul a inceput cu mici probleme care mi-a adus griji si responsabilitati pe care nu credeam ca o sa le pot tine piept. Insa, trebuie sa trecem peste toate cu capul sus si cu incredere in fortele proprii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Ian 2015, 10:03 
Neconectat

Buna dimineata, dragi gargarite, buna dimineata, draga Monica!
Ma bucur ca va reintalnesc la cafenea.
Draga Doina, imaginea postata de tine este tare haioasa. Asa mamica/dadaca, asa puiut!
Draga Doruletz Mic, iti spun si eu: Bine ai revenit in gradina! Esti o gargarita foarte iubita aici si, fiind mai noua pe forum, ma bucur mult sa te cunosc. Din cate am citit, ai trecut prin clipe grele in familie, dar sper ca lucrurile au intrat pe un fagas bun acum. Faptul ca ne trimiti un zambet si o mangaiere calda, din albul iernii inghetate, imi arata ca esti o gargarita luptatoare si puternica si ai reusit sa depasesti perioada grea. Iti doresc din tot sufletul numai bine.
Draga Iunia, iti multumesc si eu pentru urarile bune. Sa speram ca 2015 va fi un an bun pentru noi toti.
Draga Liudmila, imi pare tare rau ca anul acesta a debutat cu griji si probleme pentru tine. Iti doresc multa putere ca sa treci cu bine prin toate aceste incercari ale vietii.
Nu in ultimul rand, draga Monica, iti doresc multa sanatate si putere, pentru a depasi aceasta perioada grea din viata ta.

Aduc si o cafeluta virtuala pentru doritoare:

Numai bine si o zi minunata tuturor!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Ian 2015, 18:27 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite.
Buna seara, draga Monica.
Imi pare bine ca au reusit sa mai treaca pe la cafenea unele gargarite care erau asteptate de mult timp.
Va multumim pentru urari.
Liudmila, cu siguranta ca situatia prin care ai trecut te va face si mai puternica.
Eu am avut o perioada ceva mai aglomerata si cu de toate. Astazi a fost ceva mai lejer, dar evident ca nu am lenevit. Lista de activitati intotdeauna este plina.
Ieri si astazi, doar in prima jumatate, am avut parte de timp frumos de primavara. Cineva mi-a zis ca la soare erau 20 de grade, dar in general erau 10-12.
Va doresc o seara minunata si sa nu uitati sa zambiti.
Va pup si va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Ian 2015, 11:45 
Neconectat

Buna dimineata, Monica!
Buna dimineata, gargaritelor!
Ma bucur ca am placerea ca astazi sa va servesc eu cu o cafea, ceai.
Am incercat sa intru de aseara mai mult in gradina, dar am fost obosita si suparata. Cand l-am vazut pe unchiul, am rememorat ultimile clipe petrecute alaturi de tata si ma doare sufletul ca daca se duce si el, nu-mi mai ramane nimeni din neamul lor. Dar asta este viata...
Ieri am primit o veste trista, fratele tatalui meu (ultimul) este pe moarte. Dupa aceasta veste trista am primit si una frumoasa, un martisor timpuriu (goblen) ma astepta la posta. Ma gandeam ca este cel trimis de Leana pentru concurs, dar apoi am realizat ca nu avea cum sa soseasca acela asa de repede.
Iti multumesc si aici, gargarita generoasa pentru darul tau minunat, ai reusit ieri sa-mi aduci zambetul pe chip, in ciuda problemelor pe care le am.
Ada-Elena ma bucur nespus pentru tine. Cred ca a da viata unui pui de om este cel mai frumos lucru ce ti se poate intampla.
Simona, felicitari si tie si scuze pentru intarziere.
Doruletz Mic ma bucura nespus prezenta ta in gradina.
Va pup pe toate si va doresc din tot sufletul o zi cat mai frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Ian 2015, 18:51 
Neconectat

Buna seara, Monica. Ce mai faci, draga mea?
Buna seara, dragi gargarite.
Revin si eu, dupa o lunga lipsa de pe forum. Am ajuns la 12 saptamani de sarcina, multumesc lui Dumnezeu. Am avut cateva probleme si am stat cateva zile, in doua reprize, la spital. Ma bucur ca bebe a scapat cu bine. Stari de greata, ameteala si dureri de burta tot am si nu stiu cand si daca voi scapa de ele pe durata saptamanilor ce au ramas. Abia astept urmatorul control, care va fi saptamana viitoare. Si abia astept sa simt miscarile micutului meu.
Ada-Elena, felicitari! Ma bucur ca vei fi mamica. Iti doresc o sarcina fara probleme si un bebe sanatos.
Va imbratisez pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Ian 2015, 19:47 
Neconectat

Bine v-am regasit, dragele mele!
Bun gasit, Monica!
Va doresc un an nou cu pace si sanatate. Sper ca incet incet, rasfoind foile forumului, sa ma pun la zi cu noutatile caci nu mai stiu nimic de voi. Felicit pe Simona si Ada-Elena pentru minunatele vesti ce le-au adus si le doresc sanatate multa.
De noi ce sa va zic? Suntem bine, casa in dezordine, parul in cap maciuca caci am inceput sa mergem (Matteo are 11 luni) si ne distram sa tragem de tot ce gasim si sa facem "ordine". Este inutil sa va mai spun ca goblenul nu l-am mai atins din februarie, anul trecut. Ei lasa ca vor veni si zile mai bune.
Va doresc o seara frumoasa.
Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2015, 09:08 
Neconectat

Buna dimineata, Monica!
Buna dimineata, surioarele mele dragi!
Vreau sa va multumesc din suflet pentru urarile de bine; ma bucur sa stiu ca va bucurati pentru mine.
Pana acum, ii multumesc lui Dumnezeu, in afara de greturi nu am avut alte probleme, dar tot sunt foarte stresata si speriata; imi este frica sa nu se intample ceva, vreau ca totul sa fie bine, dar desigur, nu depinde numai de mine.
Pe de alta parte, este minunat sa fiu insarcinata. Sa stiu ca in mine creste o minune imi ofera sentimente pe care nu le-as fi putut intelege inainte.
Simona, imi pare rau sa aud ca ai avut probleme, sper ca macar de acum incolo sa fie totul bine si sa te poti bucura de sarcina. Si eu numar fiecare zi pana la urmatorul control.
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Ian 2015, 17:52 
Neconectat

Buna seara Monica, mama buna a gradinii.
Buna seara gargaritelor.

Bine v-am gasit!
Eu nu am fost disparuta de tot din gradina, stiu tot ce se intimpla aici, dar am lasat mai mult pe mama.
Am avut un an greu din toate punctele de vedere si am preferat sa stau putin mai retrasa.
Fetelor, ma bucur ca sunteti bine.
Mamicilor sa va traiasca puiuti.
Va imbratisez, va iubesc si va zambesc asa cum m-a invatat Laura.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Ian 2015, 16:14 
Neconectat

Bine v-am gasit Monica, gargarite zglobii.
Simona, Ada-Elena, ma bucur de vestile aduse. Sa fiti sanatoase, sa aveti o sarcina usoara si bebelini sanatosi.
Eu m-am luptat cu o viroza vreo saptamana jumatate, dar am iesit invingatoare, intr-un final. Hi, h, hi!
Va rasfat si eu putin.

Va pup si o seara placuta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 360 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 36  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: