Acum este 16 Apr 2026, 01:41

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 03 Ian 2013, 12:32 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua, dragi Gargarite.
Buna ziua, Monica.

Va multumesc pentru cafea si ceiut, dar mai ales va multumesc pentru gandurile frumoase si linistea pe care le gasesc in acest topic.
Am vazut ca au revenit pe forum mai multe Gargarite carora le duceam dorul, ceea ce ma bucura nespus de mult. Bine ati revenit.

O zi minunata!

Frunza Nicoleta scrie:
va multumesc pentru [...] linistea pe care le gasesc in acest topic.
Multumesc Nico ca ai vazut linistea. Eu era cat pe ce sa nu o mai gasesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2013, 15:13 
Neconectat

Iar eu vi-l aduc pe Arhanghelul Rafael ca nu există un vindecător mai bun în împărăţia îngerilor decât el.

Multumesc ca existi Arhanghele Rafael.

Geta, multumesc pentru "Dumnezeu vindecă".

P.S. Pentru cine nu stie, Rafael inseamna "Dumnezeu vindecă".

Să fugi de fapta rea creştine,
Ascult-al Domnului cuvânt
Şi făptuieşte numai bine
Din leagăn până la mormânt

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2013, 17:36 
Neconectat

Bine v-am gasit Monica, gargarite harnicute.
Ce zumzet si falfait de aripi in cafenea. O atmosfera tare, tare placuta.
Vin si eu sa va ofer o cafeluta:

Acum ca am bateriile incarcate, dau si eu o raita prin gradina sa aflu noutatile.
Va pupa,

Multumesc Rralluca pentru ca imaginea ta mi-a reincarcat si mie bateriile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2013, 17:47 
Neconectat

Buna seara, dragi gargarite!
Buna seara, Monica!
Acum la inceput de an va aduc si eu gandurile mele bune impletite cu urari de sanatate si spor in toate.
Va multumesc ca existati.

Va pup si va imbratisez.

Multumesc RamonAli pentru urari si perlute (cum dulcele il las celorlalte gargarite, inima ii apartine Marinei, mie mi-a ramas continutul paharului).
Multumesc si pentru impletitura (gandurile mele bune impletite cu urari de sanatate si spor in toate).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 03 Ian 2013, 22:08 
Neconectat
Site Admin

Dragele mele, Gargarite, o prietena mi-a trimis o imagine, insotita de textul: Asa arata noul an. Cum il cresteti, cum il ingrijiti, asa va va rasplati. Aveti grija ce ii doriti ca s-ar putea intampla.

I-am multumit ca ne-a incredintat noua acest prunc si i-am promis ca vom avea grija cu toatele de el, tot asa cum avem grija de pruncii nostri si de bijuteriile noastre migalite cu acul.
Va investesc sa deveniti zanele lui si sa ii meniti viitorul lui si al nostru.
Eu ii doresc sa fie un an sanatos.

Cu o calda imbratisare,

P.S. Ii doresc sa aduca liniste in casa Ioanei.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 00:50 
Neconectat

Draga mea Monica, îţi mulţumesc.
Mi-ai adus un zâmbet pe buze şi în inimă atunci când am citit cu câtă gingăşie mi-ai înmânat frumoasă inimioară.

Eu, frumosului şi încă purului an, căci cum ai spus de noi depinde să îl păstrăm în continuare aşa, îi dăruiesc iubirea ce ne-a dat-o Domnul Nostru atunci când ne-a trimis în lume.
Iubirea de orice fel. Pentru firul ierbii, pentru floarea ce se iveşte pe ramul înverzit, pentru susurul izvorului, pentru ciripitul păsărilor, dar mai ales pentru aproapele nostru.
Aşa că eu îl pot învăţa să iubească viaţa cu bune şi rele, cu frumuseţile şi urâţeniile ei, dar mai ales cu uşurinţa de a le primi pe toate câte vin cu multă iubire.
Vă sărut cu mult drag inimioarele, dragele mele gărgăriţe.
O noapte liniştită şi plină de iubire.
Pupici pe inimioare.

Multumesc Marina ca imi este dat sa intalnesc oameni speciali ca tine. Rari, dar cu atat mai pretiosi, motiv pentru care ma consider binecuvantata, cum banuiesc ca simt si celalalte gargarite din aceasta gradina.
Fie ca iubirea din acest an sa se manifeste asa cum o descrii. Se spune ca suntem nascuti sa iubim.
Cu o calda imbratisare,
Monica

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 01:07 
Neconectat

Multumesc, draga Monica. Anul Nou a inceput cumplit pentru mine, dar poate va veni si linistea de care pomenesti tu. Copiii sunt agitati, in special Mihaita, care se roaga de tatal lui sa vina acasa si se ciocneste de un constant refuz. Pe umerii mei este tot greul, dar cu ajutorul bunului Dumnezeu voi trece peste toate.

Va imbratisez cu mult drag pe toate.

Ioana, de cand ne stim, dupa ploaie vine vreme buna. Cu siguranta va veni si soarele pe strada ta. Depinde de tine cand vei dori sa dai drumului vietii pe care o traiesti acum.
Incearca sa il tii pe Mihaita cat mai departe de cosmarul prin care treci. Trauma pe care o traieste acum il va marca pe viitor, inclusiv in casnicia lui. Tatal sau, orbit de evenimente, il considera doar un mesager inocent, manipulat de tine.
Ceea ce am scris mai sus nu sunt sfaturi, sunt doar gandurile mele pe care le astern aici, imaginadu-mi ca traiesc drama ta.
Multumesc Domnului ca ai doi copii ce iti sunt scut si sprijin psihic.
Cu o calda imbratisare,
Monica

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 08:40 
Neconectat

Buna dimineata Monica.
Buna dimineata dragi gargarite harnicute.
Cafeluta este servita.

Sa aveti o zi frumoasa.
Monica draga frumosului si gingasului an eu i-as darui curaj sa infrunte valurile vietii asa cum vin cu bune cu rele. Sa aiba curajul de a o lua de la capat fara regrete. Si poate un strop de noroc.
Va pup.

Rralluca mare dreptate ai cand vorbesti de curaj. Daca pe noi Dumnezeu ne-a binecuvantat cu ani de liniste si pace, cati, in lumea aceasta nu ii duc dorul. Stiu ca tu vorbesti de depasirea limitelor in anumite situatii dictate de cotidian, dar eu sunt inca sub impresia cartii lui Varujan Vosganian (Cartea soaptelor) unde curajul supravietuirii celor ce au trecut prin genocidul armean (genocid ce nu este cu mai putin crud decat Holocaustul) pare o oda adusa sfinteniei din fiecare inima. Ne mantuim prin curajul inimii infruntand valurile vietii, ne mantuim cand iertam si cand putem ridica capul spre cer, fara regrete. Da, dar pentru asta, ai dreptate, avem nevoie de curaj.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 09:43 
Neconectat

Buna dimineata Monica.
Buna dimineata dragi gargarite.

Intr-unul dintre mesajele pe care ni le-a adresat, Lenuta isi dorea primavara. Ma alatur si eu dorintei sale, mai ales ca astazi norii de deasupra Clujului s-au scuturat suficient de serios incat sa pudreze cu zapada orasul si imprejurimile.
Primavara deocamdata este in sufletele noastre, dar incerc sa imi amintesc si sa va amintesc mirosul proaspat al ghioceilor.
Pentru tine Lenuta draga si pentru voi dragele mele, gargarite:

Irela, pentru mine, ghioceii sunt niste invingatori, un model de lupta cu intemperiile vietii. Iata un motiv suficient ca sa le multumesc ca razbesc sa-si scoata capul prin zapada grea, la fiecare inceput de primavara.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Ian 2013, 09:56 
Neconectat

Monica, iti multumesc ca am unde sa postez: Eu am petrecut bine Revelionul, dupa cum se vede, dar voi?

Noului an ii doresc veselie, prilejuri de a ne distra si constante stari de buna dispozitie.

Marian si Alice va multumesc pentru zambet. Noi? Te asteptam sa numaram sticlele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: