Acum este 21 Apr 2026, 14:57

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 81  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor
MesajScris: 19 Noi 2009, 13:38 
Neconectat

Nume forum:1
Buna ziua
A mai ramas cafea si pentru mine? Doar cafea vreau ca am venit acum si am obosit. Ce zumzet, cata harnicie la voi! Neaparat trebuie sa-mi revin, ca voi nici nu lasati omul sa moara!
Va pupacesc de nu va vedeti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2009, 14:43 
Neconectat

Bine v-am gasit!
Eu am luat cafea, prajitura si energie pentru toata luna.
Va pup frumos si maine revin si cu cafea si cu pricomide.
Cu drag,
Georgeta

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2009, 17:58 
Neconectat

Buna seara,
Am sosit sa v-o prezint pe noua Alexa, tunsa, vopsita si cu o pofta de viata asa cum n-a mai avut de mult.
Astazi am avut o discutie mai profunda pe Skype cu sotul meu si am promis ca nici o lacrima nu va mai cadea pe fata mea. Deja am facut primul pas in marea mea schimbare.
Ce ziceti va place?
Va pup si va trimit o imbratisare de gargarita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2009, 19:12 
Neconectat

Alexa, Gargarita-Minune-de-Mama, cat ma bucur ca ai luat o astfel de decizie! Cat esti de frumoasa in culorile acelea vi si cu zambetul larg pe fata!

Ma bucur sa o cunosc prima pe noua Alexa care ne ofera o imbratisare ce poate cuprinde o lume intreaga!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2009, 20:45 
Neconectat

Dragele mele, gargarite, am revenit doar ca sa va spun ca nu am murit. Dar era sa ma omoare o bucatarie de bloc, pe care m-am gandit sa o varuiesc eu, cu mana mea. Mi s-a parut ca peretii bucatariei mele sunt cam galbui, iar o sticla de suc de rosii tocmai lasase niste semne pe ei.
In ciuda sotului meu, m-am apucat de treaba de una singura. M-am asigurat cu toate materialele si, profitand de plimbarea sa, de cateva ore cu Mariuca, am carat singura mobila din bucatarie. Pe cea pe care nu am putut sa o car am impins-o cu spatele, proptind bine picioarele in podea.
Operatiunea de improspatare am inceput-o saptamana trecuta si am terminat-o acum o ora. Totul luceste si simti un aer de proaspat in toata casa. Am facut o baie si am venit repede sa va povestesc ce am facut eu si voi sa nu faceti niciodata. Ma dor salele ca pe babutze, iar picioarele ma ustura de durere.

Minunate vesti am citit pana acum pe forum.
Cristina, multumesc pentru poezie.
Elena, drum bun la Atena!
Alexa, esti minunata. Dupa Anul Nou, treci putin la dieta si apoi te confundam cu o fetiscana. Bravo tie! Sunt convinsa ca te simti minunat.
Dani, ai un nume de gargarita minunat! O sa caut tabelul ca sa il reimprospatez cu numele tau.
Gargaritelor, mai uitati-va putin la Limba noastra cea frumoasa si grea. Parte din erorile ce inca apar pe forum le-am discutat deja (P.S. ma servesc cu o cafea etc).
Cred ca am ramas in urma si cu postatul fotografiilor voastre de prin topice. Daca le gasiti, duceti-le voi la Vreti sa ne cunoastem? Ca eu, mai am de petrecut ceva timp pana ma refac cu durerile mele.
Va felicit pentru startul de la Dar din dar. Am vazut o multime de modele noi. Abia astept sa ma lase durerile ca sa pot sta si eu pe scaun, in fata computerului, la o sueta cu voi.
Va sarut cu drag de gargarita.
Si o floare pentru voi in prag de Noapte buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2009, 21:17 
Neconectat

Alexa, o schimbare minunata ai facut. Sunt sigura ca si sotul tau si Toni sunt in culmea fericirii. Sper ca zambetul de pe chipul tau, dar mai ales cel pe care-l vad licarind in ochii tai, sa nu te paraseasca niciodata.

Bica, desi stilul tau de scris m-a facut mai intai sa zambesc, stiu ca lucrurile nu sunt chiar asa simple. Dar asa suntem noi femeile, incapatanate, nu? Ai grija de tine. Te imbratisez cu dragoste de Gargarita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Noi 2009, 21:52 
Neconectat

Nico, am scris cu obida ascunsa. Pe mine! Daca il ascultam pe sotul meu... Ai dreptate, ne-o facem cu mana noastra. Ambitioase si incapatanate.
Somn usor tie si puiului tau mic!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Noi 2009, 00:06 
Neconectat

Doi na, este tarziu in noapte si micutul catelus ma imbie la un somnic pufos asa ca merg la culcare si cu siguranta voi avea numai vise frumoase vazand cat de frumos doarme mititelul.

Noapte buna!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 20 Noi 2009, 01:00 
Neconectat

Noapte buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 81  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: