Acum este 21 Apr 2026, 19:31

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 81  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor
MesajScris: 30 Noi 2009, 11:21 
Neconectat

Nume forum:1
Multumesc, Anca, foarte bun cornul. Si capucino la fel.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2009, 14:47 
Neconectat

Eu vin mai tarziu si m-am gandit ca daca tot este sarbatoare sa va aduc ceva dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2009, 16:06 
Neconectat

Mona, ce bine arata si cred ca la fel de bune.
Multam.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2009, 16:11 
Neconectat

Buna ziua!
Asa cum am promis am venit sa aduc vesti despre Tonytzu.
Am vorbit cu sotia si era tare suparata si printre suspine de plans mi-a zis ca operatia a fost cam grea, a facut o hemoragie la ochisorul stang, i-au inlocuit cristalinul, dar se apare ca acesta nu poate prelua decat 1/6 din cat ar trebui. I-a spus medicul ca va trebui peste un timp cand se va vindeca sa se mai intervina o data ca sa ii puna dublu cristalin. Acum are niste dureri groaznice si este pus pe perfuzii. Alexa a facut iar un atac de panica. Doamne cat mi-as dori sa fiu langa ei!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2009, 16:22 
Neconectat

Ciprian, transmite-le Alexei si lui Tony toate urarile de bine din partea mea si a piticilor mei si spune-i ca astazi la mine a ars o lumanarica pentru voi. Si mai spune-i ca astazi fiind Sfantul Andrei, ocrotitorul copiilor, sunt sigura ca este un semn divin si ca totul va fi bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2009, 20:24 
Neconectat

Multa sanatate pentru Tony si Alexa. Eu sper din tot sufletul sa se indrepte lucrurile la voi.
Oana, eu sunt tare curioasa, vei avea 2 baietei, sau 2 fetite? Sau poate, un baietel si o fetita? Abia astept sa se vada la eco genul fasolicilor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2009, 20:55 
Neconectat

Dragele mele, am fost foarte importanta. Am gatit si copt prajiturele pentru un finut minunat pe care il cheama Andrei. Cum, in fine, m-am retras la casa mea, pot sa stau de vorba cu voi
Raluca Popa scrie:
ma gandesc cu seriozitate la bebe nr. 2.
Sa se implineasca cum vreti tu. Eliza ar avea o surioara/fratior si poate, astfel, mamica ta va sta mai mult cu tine pentru ca, sigur, vei avea nevoie de ajutor.
Ciprian, sa aveti parte numai de vesti bune de la puiul vostru, sa fie sanatos si sa nu mai treaca prin astfel de incercari. Alexa este o minune de mama.
Clementina, am ras cand am vazut cate cafele ne-ai facut. Chiar ca pentru toate!
Anca, daca ai stii cat imi plac cornurile. Dar ma si rotunjesc, ca in poveste.
Mona, ai plusat cu o prajiturelele acelea colorate si am facut niste ochi ca de copil pofticios.
Cristina, am ras cu lacrimi la:
Dosinescu Cristina scrie:
M-am bucurat impreuna cu piticii mei care au pus zeci de intrebari de genul "pe noi de ce nu ne-ai facut gemeni?".
Alexa, Sfantul Andrei de astazi sa il ocroteasca pe mititel si sa-i aduca sanatate pentru ochisori.
Raluca Popa scrie:
sunt tare curioasa, vei avea 2 baietei, sau 2 fetite?
Aceeasi curiozitate am si eu, Oana.
Va doresc o seara frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2009, 21:32 
Neconectat

Fetelor, multe si frumoase vesti. Va doresc sa fiti sanatoase si ocrotite de Sfantul Andrei, de astazi.

Bica, si tu tot cu centimetrul pe talie, toata ziua?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2009, 08:14 
Neconectat

Anul trecut, Elena, ne vizita topicele si ne uta un La multi ani! de ziua romanilor. Pe unde oi fi zburand tu, Elena, astazi? Zbor lin si aterizare buna!
Celor care sunteti libere, astazi, va urez ac cu aripioare, iar celor ce deja ati plecat catre servici, va urez sa aveti o zi usoara.
Cafeluta? Ca de obicei, pe aragaz, alaturi de lapte de la tara, in cratita aburinda inca, de pe masa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Dec 2009, 09:47 
Neconectat

Bicuta, eu sunt aici si va urez din tot sufletul La multi ani!, sanatate din belsug, noroc, intelegere si mai multa bunatate.
Nu vreau sa ma scuz si sa pun munca in fata, dar nu am mai intrat in ultimul timp pentru ca s-a produs aici ceva pe forum care m-a obosit si in acelasi timp m-a suparat.
Mai lasa-mi un ragaz de 1-5 zile sa iau forumul la citit, cat am stat fara net, cand m-am mutat chiar mi-a fost dor de tine, de fete, de povestile tuturor. Nici nu stii ce dor imi este sa va mai povestesc din traznaile mele.
Am sa te rog pe tine, dar si pe gargarite sa nu va suparati pe mine pentru ce am zis si nici sa ma intrebati de ce am zis asa, nu imi mai doresc discutii in contradictoriu, suntem, sunteti niste doamne si imi doresc sa ramanem, ramaneti asa.
Vreau sa cred ca m-am inselat in privinta catorva gargarite si s-au spus unele lucruri la suparare. Aici, suntem mici fapturi gingase si pictate frumos cu negru - ce zic eu ca inseamna vointa si rosu - bunatatea. Asa ca, hai sa ne intindem aripile si sa lasam in zborul nostru ceva ce va ramane in suflet mereu.
Adriana, mi-e dor sa ne auzim si sa ne vedem.
Nico, sunt in urma cu stirile, dar iti doresc santate, intelegere si micutul sa fie sanatos si voios.
Laura, tu esti atat de puternica, incat mi-am permis sa iau si eu putin din puterea ta si sa nu mai pun toate rautatile la suflet, am inceput sa le tin piept. Si este tare bineee!
RodiMar, de mult nu am mai citit un gand de-al tau.
Rodi, stii ca imi esti tare draga, atat tu cat si bunelul. Deja cosi sau dormi?
Victory, tu esti o gargarita cu puteri mari si iti doresc sa ai mai mult soare-n suflet si sa te vad zambind cat mai mult.
Alexa, Tony ma rog la Doamne Doamne sa aiba grija de voi si sa va dea sanatate si putere la puterea "super man".
Oana, nu am mai goblenat de mult, dar maine dupa ce ma odihnesc (vin la 4 dimineata de la Tel Aviv), te astept la o "gobleneala virtuala".
Clementina, iti trimit tie, dar si printesei tale cate un pupic de aviator.
Cosmina si gargarita mica va felicit pentru pasiunea voastra si va doresc sa lipiti cat mai multe piese.
Onuta, Veve, gargaritelor, mi-e dor de voi si la fiecare in parte trimit cate un pupic.
Monica, mi-e dor sa vad un P.S. de la tine.
Daca am sarit pe cineva, nu este din rea vointa, toate imi sunteti dragi si desi nu va cunosc pe toate personal fiecare inseamna ceva pentru mine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 81  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: