Acum este 17 Iul 2026, 15:10

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 238  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2011
MesajScris: 23 Feb 2011, 15:46 
Neconectat

Nume forum:1
Va invit la o pauza, cu clatite cu mere, smantanica si gem de afine:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Feb 2011, 15:53 
Neconectat

Ralu, multumesc pentru clatita delicioasa. Sunt cam obosita la ora asta, dar cine stie, pana ajung acasa (acum sunt la servici, pe picior de plecare), poate-mi revin si te copiez.
Te imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Feb 2011, 18:02 
Neconectat

Ralu, le-ai umplut cu mere? Calite?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Feb 2011, 21:35 
Neconectat

Ralu, imi dau seama ce emotii ai. Ma bucur ca iti vine o masina de cusut in casa. Pentru mine a contat mult existenta ei in casa mea. Mai intai am avut un Singer de la mama mea, iar cand au aparut masinile de cusut electrice nu m-am lasat pana nu mi-am luat una. Scuteste multi bani, iar niste maini indemanatice fac minuni cu ea.

Mi-ai facut o pofta de clatite cu mere de, vorba Elenutei, nu stiu cat o sa rezist.

Mireille, ce pacat ca suntem atat de putini cei care avem sansa unui loc de unde sa ne culegem roadele muncii noastre. Cati si-ar dori si nu au de unde!
Eu am noroc si cu gradina din oras (care apartine unei familii ce munceste in strainatate) ca am vecini buni, dar am o prietena ce tot asa a preluat o gradina spre a o munci, in toamna, a ramas cam fara tot in gradina pentru ca cei de pe strada se serveau de acolo, de parca era bun comun.
Si eu am o sursa de la tara care aduce (contra cost) lapte, branza si smantana. Fiind ruda prin alianta cu mine, ii cunosc (nu rade!) pana si vaca.
Iaurt fac eu in casa, iar unt fac cu robotelul din smantana ce ramane (ne cam ferim sa mancam smantana, dar ce este mai bun decat o branza cu mamaliguta si smantana?) si il tin intr-un bol de sticla pe usa frigiderului. Pentru ca iese putin, apelez la untul din comert, daca este nevoie.

Doina, ca sa inchei povestea referitor la acea experienta de acum doua zile, afla ca tanara va fi inlocuita incepand cu data de maine.
Soarta ei nu o stiu, dar sper sa isi caute servici oriunde in alta parte, numai in sistemul de invatamant, nu.

Sa stii ca si eu cred ca energiile noastre ii influenteaza pe cei din jurul nostru.

Oana, si eu le doresc minunilor tale sa aiba somn usor. Pupa-i din partea mea, pe amandoua manutele.

Adelina si Rraluca, multumesc pentru ca sunteti atente cu noi, intotdeauna.

Lin, tocmai am aflat ca in zilele urmatoare zapada vine si la tine, in Dobrogea. Bucura-te de clipele acestea ca nu te mai intalnesti cu ele!
In seara aceasta am fost cu Mariuca cu saniuta. Am plimbat-o peste tot, am dat-o si pe un derdelus facut de copii intre blocuri. Radea si chiuia fericita de ma simteam si eu copil.
Cand am ajuns in fata blocului l-am gasit pe Bicu discutant cu cuscrii. De la un bulgare de zapada aruncat de Mariuca catre ei, am ajuns sa ne batem cu zapada precum copiii. Noroc ca era deja intuneric si nu ne-au vazut vecinii.
Acum, si eu si Mariuca stam in fata mesei, cu picioarele in ligheanul cu apa fierbinte si sare (ea deseneaza si eu, cu voi, in gradina). Cand am descaltat-o avea picioarele reci si m-am gandit ca nu strica sa-mi tina companie, mai ales ca la mine este musai. Eu nu port de obicei pantaloni (mi se pare ca ma incomodeaza), asa ca am iesit la sanius cu paltonul pe mine, dar imbracata cu fusta si pulover pe dedesubt. Marele meu noroc este ca mi-am pus peste ciorapi un fel de pantaloni ce stau pe picior ca altfel mi-ar fi ajuns zapada si... in alta parte. Cand a coborat Mariuca cu sania de pe derdelus, s-a desprins o bucata de zapada mare care mi-a intrat peste tot cand m-am repezit si am ingenunchiat sa tin sania din fatza.

Aerul rece si efortul mi-a dat un somn de abia astept sa o culc pe Mariuca ca sa ma duc si eu la culcare.

Voua va spun noapte buna.

P.S. Monica, multumesc ca m-ai iertat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Feb 2011, 21:45 
Neconectat

Bica, esti o dulceata de bunica, imi amintesti de bunica mea pe care o vad tare rar.
Ralu, interesanta reteta de clatite, sigur sunt delicioase.
La mine ninge in continuare, este un peisaj superb, asa ca va trimit multi pupici pe fulgi de nea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Feb 2011, 08:00 
Neconectat

Buna dimineta!
Va invit la cafeluta. Este aromata si fierbinte, asa ca nu intarziati.
Va imbratisez si va doresc o zi buna.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Feb 2011, 08:37 
Neconectat

Buna dimineata, fete dragi si harnicute!
N-am mai dat de multa vreme pe aici, dar nici vreme n-am avut. De ce? Ehei, am avut un sfarsit si un inceput de saptamana, nu pline, ci arhipline. De joi sotul meu a inceput sa tuseasca si sa ne spuna ca i se inmoaie picioarele. I-am tot spus sa ia un paracetamol, ceva si s-a incapatanat sa nu ia. Sambata si duminica a facut febra mare. Luni l-a trimis doctorita de familie la Boli Infectioase, iar cei de la Galati au vrut sa il interneze. Pentru ca nu avea cum sa ramana acolo din cauza ca eu si Irina suntem la Braila, i-am spus sa vina aici. Plus ca mai avem ceva cunostinte prin spital aici. S-a dus cu tata luni seara, la Urgente, i-au facut analize, l-au consultat, i-au dat tratament acasa si i-au spus sa stea izolat sa nu ii dea si fetei. Acum, eu sunt cu fata la ai mei, el trebuie sa stea pana luni inclusiv la Galati. Tuseste de te apuca groaza.
Ce am facut eu ieri? Hi, hi! Am ajuns la Urgente, cu febra si inceput de gripa. Spre bafta mea, cand eu am vazut ca el a inceput sa tuseasca si sa nu ii fie bine, am inceput sa beau Theraflu (aveam voie sa scriu deuminrea? Iar ma bate Monica-Adminica daca am dat-o in bara!). Mi-au dat si mie tratament acasa. Acum umblu cu mascuta din aia la gura de abia pot respira. Chestia este ca toti ne-au spus sa ne izolam de Iri, sa nu o luam in brate, dar nu avem cum. Ca ea trage la noi. Sambata, tat-sau era cat patul, iar ea se ducea sa ii dea biscuiti sa manance si il pupa pe mana.
In rest, ne rugam sa nu raceasca si ai mei. Irina nu a facut febra, nimic, un pic tuseste si ii dau un siropel de care mi-a zis doctorita.
Toate buna voua si multa, multa sanatate.
Monica-Adminica, te imbratisam de la distanta sa nu iti dam si tie raceala.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Feb 2011, 08:42 
Neconectat

Elenuta, multumesc pentru cafeluta. Este delicioasa si numai buna pe asa o vreme. Aseara m-au luat niste frisoane de raceala de nu ma puteam ridica din pat, dar acum ma simt mai bine.
Bica, tot ce ne impartasesti tu din experientele tale sunt minunate. Imi place sa citesc ore in sir ce scrii tu. M-ai facut sa zambesc cand am citit ca va bateti cu zapada.
Lori, sper ca Irina sa nu ia si ea. La mine in familie cand este unul racit, este clar ca o sa racim toti ca avem aceeasi grupa de sange.
Onuta, pe unde mai zbori ca ne este dor de tine?
Nico, sper ca esti bine si Alexandru la fel.
Multi pupici pentru voi si o zi frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Feb 2011, 09:47 
Neconectat

Buna dimineata, gargarite.
O asa cafeluta de aromata, nu poate fi refuzata.
Lori, imi pare rau ca sunteti raciti, eu pot doar sa iti recomand multe fructe, dar mai ales portocale si kiwi si supita de pui, iti garantez ca acestea fac mai mult decat orice medicament, mai ales pentru Irinuca.
Bica, ieri a sosit masina de cusut, bucurie mare pe mine, o ora am admirat-o si imi aminteam cat de mult visam acasa la asa ceva, mai ales la una electrica. Eram obisnuita cu Ileana mamei mele, cu care efectiv am crescut. Sa nu radeti, dar mie mi-a facut de birou pana cand am plecat la facultate. Si acolo am inceput sa cos primele hainute la papusi. Ca si atunci, si acum am probleme cu tinutul drept, dar pentru reparatii si pentru ceea ce imi trebuie mie, sunt multumita ca reusesc sa fac si acestea, cu cusatura mai dreapta sau nu. Acusi iesim in targ, caci nu am decat o papiota de ata in casa si trebuie sa ma aprovizionez.
Ieri m-am hotarat sa fac si concentratul de legume in casa, pentru mancare, asa ca ma duc sa cumpar cele necesare.

Va doresc o zi cu spor in toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Feb 2011, 13:03 
Neconectat

Elenuta, buna cafea! Fetelor o companie mai placuta nici ca se putea la cafenea.

Bicuta, m-a amuzat motivatia baii la picioare pentru tine. Iti jur ca eu nu am probleme cu pantalonii mei. Mamica mea a purtat o viata rochii si fuste, dar iarna nu iese din pantalon si geaca. Drept este ca ii lipseste eleganta cu care ne-a obisnuit o viata, dar are si ea un interes legat de aceleasi probleme.
Mi-ai facut o pofta nebuna de o bataie cu zapada si iti jur ca in weekend o sa gasesc un prilej pentru a ma simti si eu copil.

Rralluca, la noi nu mai ninge, dar este un peisaj superb. Unde intorci capul, vezi doar pomi incarcati de zapada, acoperisurile caselor cu caciulita alba si pe mine, patinand pentru ca sub zapada este polei. Lin, sa ma vezi pe mine! Cand simt ca sunt pe punctul de a aluneca, repede ma prind de ce gasesc in cale: un pom, un gard, o masina stationata sau un nene ce ramane mut cand vede ca il imbratisez. Imi cer si eu scuze si plec mai departe.

Lin, astept feedback la inramarile tale.

Lori, va doresc sanatate multa si insanatosire grabnica, iar pe Irinuca sa o tina Domnul departe de boala.
Eu iti recomand miere si scortisoara (o 1/2 lingurita miere cu un varf de scortisoara pudra, de trei ori pe zi), dar si macar 10 capsule de Echinaceea. Bai fierbinti la picioare, dupa exemplul Bicai si ceai cu multa lamaie (eu pun sucul de la una intreaga, iar coaja o mananc separat).

Ralu, sa o stapanesti sanatoasa si sa iti fie de folos.

Onuta, si mie imi este dor de tine.
Viorela pe unde zbori?

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 2378 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 238  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: