Acum este 16 Apr 2026, 07:14

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor
MesajScris: 28 Dec 2009, 16:02 
Neconectat

Nume forum:1
Buna. Ce mai faceti?
Nu vine nimeni la o ciocolata calda si putin cozonac cu nuca?
Daniela, asteptam vesti.
Pupici dulci, dulci pentru cei mici.
Doruletz, ma bucur pentru tine ca te-ai distarat.
O imbratisare mare.
Rodica, daca cumva maine nu este sarbatoare te astept diseara la locul stabilit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 12:18 
Neconectat

Buna, gargaritelor.
Alexa, as putea eu sa te las singura? Si sa vreau eu sa nu vin la locul stabilit ca nu ma lasa goblenasele. Cand le vad incepute si cand vad cate modele apar nu mai am somn.
Nu stiu cum o sa reusesc sa lucrez in perioada de dupa sarbatori. Fata mare vrea sa ma duc la ea imediat dupa revelion. Daca mai exista bilete de avion, sa vad cum gaseste cea mica la Bucuresti, s-ar putea ca duminica sa plec spre ea.
Ma duc la Amiras. Nu l-am vazut de sapte luni. Printre plimbari si joaca tot o sa prind si eu cate o atisoara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 13:30 
Neconectat

Draga Rodica, iti doresc calatorie cat mai placuta pentru ca stiu sigur ca bucuria vederii Amirasului tau va fi fara margini. Ritmul la goblenat nu ti-l pierzi pana te intorci, asa ca, drum bun. Asteptam si fotografii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 14:31 
Neconectat

Dragele mele, am nevoie de ajutor.
Scriu si aici, am scris si in topicul despre Avatare, pentru ca nu mai stiu in care din topicuri am gasit un sfat de la Bica pe care vreau sa-l urmez. Ma sfatuia sa imi schimb imaginea de la avatar conform numelui de gargarita, avand in vedere ca nu demult am fost botezata Gargarita Iulie, iar mesajul despre prietenie sa-l predau ca stafeta mai departe, unei gargarite noi care abia a intrat in gradina noastra.
Asadar, aici interveniti voi. Vreau sa ma ajutati cu sugestii si imagini care credeti ca s-ar potrivi cel mai bine cu numele de Gargarita Iulie. Trebuie sa renunt la imaginea de la avatarul meu pentru ca deja avem printre noi o Gragarita-Blue si nu se cade. Si poate ne ajuta si Adminica si echipa ei. Deasemenea, pentru ca eu nu sunt sigura, poate stiti voi care e cea mai noua gargarita in gradina noastra care nu are inca nici un mesaj despre prietenie atasat. Cu draga inima de gargarita il predau "ca stafeta" cum spunea Bica, sa-i poarte noroc si sa-i dea aripioare cu spor la acusor pentru goblenat.

Va multumesc din suflet si va daruiesc o

Ninsoare de pupici!

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 17:59 
Neconectat

Iulia, sigur ca te va ajuta Adminica, doar ca am citit pe site la Intrebari frevente ca fetele de la TTT sunt in vacanta.
Si, sigur vei avea un avatar de parca ti-ar citi in inima.

Am citit si eu propunerea Bicai si mi se pare extraordinar. Cred ca ideea ei a plecat de la citatul superb pe care il ai. Da (parerea mea), el ar trebui predat de tine, doar uneia din gargaritele noi, cu care vei rezona. Hai sa facem un topic la Inima de gargarita cu Predau esenta prieteniei (ca ce altceva sunt aceste citate?) si acolo vei nominaliza oficial cui ii vei preda citatul. Cred ca se vor lega multe alte prietenii stranse prin acest transfer. Si, iarta-ma (si nu ma crede o siropoasa acadea), dar astfel vom preda si o parte din ce avem noi mai frumos in inima noastra.
Cred ca totul suna cam pompos, dar pe mine nu ma puteti schimba.

Pup dulce si pe tine si pe Stefanel pentru ziua lui.

Daniela, bun venit inca unui inger pe pamant!
Alexa, ciocolata calda si putin cozonac cu nuca, nu poate nimeni refuza.
Pup dulce si pe tine si pe Toni.
Rodica, sa ti se implineasca visul!
Olivia, tot minunata ai ramas!

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 18:52 
Neconectat

Iulia, mi se pare o idee mai frumoasa decat a mea, cea a Adnanei. Ramane sa o votezi si tu, daca iti place.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 18:57 
Neconectat

Buna seara, tuturor,
Am vazut, pe aici, pe undeva, cum cineva propunea niste modele de goblen care au si intrat ın catalog la capitolul Alegorii, ca Fantezie cu umbrela si Fantezie cu lampioane, asa ca mi-am permis ındrazneala sa fac si eu propuneri la Modele pentru copii.
Sper sa nu deranjez pe nimeni. Pluto, Mikey Mouse, Minnie mouse si Donald fiind deja prezenti ın acest capitol, mi-ar placea sa-i vad si pe Tom si Jerry ca model de goblen, fiind preferatii fiului meu.
Am cules cateva imagini de pe net ın cazul ın care va ganditi ca este o propunere buna.

Printre preferatii fiului meu se numara si Ben10. Daca veti considera potrivit acest caracter pentru a fi model de goblen trimit doua imagini si cu acest personaj.

Magia Craciunului a trecut, dar o imagine de Craciun mi-a atras atentia si mi-ar place foarte mult sa o vad ca si model de goblen.

Sperand ca nu am irosit degeaba timpul administratorei va multumesc si astept sa vad decizia dumneavoastra ın privinta propunerilor mele.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 19:28 
Neconectat

Antoaneta, i-ai dat ceva de lucru Adminei (ca sa mute informatiile de aici)! Exista un topic numit Propuneri de noi modele. Acolo trebuia postat.
Despre modelasele pe care le amintesti, vorbea Admina. Intreba daca sa fie lucrate (vroia sa stie parerea noastra), dar nu aici, la cafenea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Dec 2009, 21:30 
Neconectat

Rodica iti doresc sa petreci clipe minunate alaturi de Amiras. Noi te vom astepta cumintele sa revii in forta cu goblenasele tale minunate si cu sporul cu care ne-ai obisnuit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Dec 2009, 09:16 
Neconectat

Buna dimineata, dragelor.
Haideti la o cafea si inapoi la treaba. Mai sunt mai putin de doua zile si gata anul.
Va doresc sa va gaseasca sanatoase si voioase noul an, cu putere de munca, inconjurate de tot ce iubiti.
De marti nu stiu cand o sa mai pot intra "sa vorbesc" cu voi. Stiu ca marti plec dar nu stiu cand ma intorc.
Cristina las in sarcina ta provocarea Dar din Dar. Probabil ca nu te-ai intors de la tara. Eu tot incerc sa te contactez la telefon dar nu te gasesc. Daca pana marti nu putem lua legatura, te rog frumos sa urmezi pasii din enuntul de inceput de provocare si ai dezlegare de la mine ca la final sa faci alegerea in locul meu dupa cum crezi tu, dupa ce criterii vrei. Am incredere ca vei face alegerea corecta si una din gargaritele ramase in provocare va primi cu drag si sufletul deschis cadoul ce revine locului 2, ocupat de mine.
Cam atat ca am sufletul impartit intre familie si voi. Sper sa ma obisnuiesc in perioada urmatoare fara voi dar o sa incerc macar la ceva timp sa merg la vreo sala de net. Fata mea nu are asa ca imi va fi greu fara voi.
Va pup si va imbratisez de nu va vedeti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 808 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: