Acum este 28 Mai 2026, 06:17

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 172  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2012
MesajScris: 17 Apr 2012, 09:18 
Neconectat

Nume forum:1
Adevarat a inviat!

Dragele mele, bine v-am gasit!
Va doresc sa aveti o zi minunata.
Oana, cu siguranta gandurile tale sunt la minunile de acasa. Stai linistita ca sunt convinsa ca sunt pe maini bune.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Apr 2012, 09:23 
Neconectat

Adevarat a Inviat!

Dragi gargarite pentru ca marea majoritate ati plecat la lucru si poate nu ati avut timp sa mancati sau sa beti o cafeluta, m-am gandit sa va pregatesc micul dejun, ca si asa nu mai am nimic de facut.
Procedurile le-am terminat, la masaj nu este nimeni astazi si pana la ora de vizita si tratament mai este.

Draga Oana, spor la lucru si nu te mai gandi la ce este acasa. Se descurca sotul tau ca nu are incotro. Doar nu o sa-i aduca pe cei mici la tine la munca.
Astazi este o zi speciala pentru tine, traieste-o din plin. Bafta!

Draga Tina, cum la spital nu ne dau desert decat niste biscuiti amarati seara, am mancat toate prajiturile tale. Au fost delicioase.
Cand ne mai faci?

Draga Mona si Angelica. Va multumesc. Multa sanatate si voua.

Draga Alia, a fost frumos la circ? Pupici lui Alessio.

Draga mea Bica, sinceri ieri nu am fost in stare sa-ti scriu nici doua vorbe. Eram miortanita de acasa si dupa ce am mai citit ce ai scris si tu, m-am taiat ca maioneza.
Astazi sunt mai bine un pic.
Fizic ma simt mai bine, dar sufleteste sunt varza.
M-am dus acasa (la mama) si in prima ora mi se parea ca am ajuns la circul lui Alia. Copii, cateii lui Bianca, i-a mai adus lui Ri si un iepuras, frate, sora, revederi, rasete, galagie, nu mai stiai ce este acolo. Dupa linistea din rezerva, de-ti tiue urechile mi se parea ca am ajuns la balamuc.
Dar a fost minunat sa fiu acasa la mama si sa fim toti trei fratii ca atunci cand eram copii. Nicaieri nu este ca la mama acasa. Asa ca am petrecut sarbatorile in pace si armonie. Am reusit sa vopsesc si cateva oua cu fetita mea cea mica. Domnul Emanuel a stat lipit de mine ca marca de scrisoare. M-am simtit atat de fericita ca nu imi mai intram in piele. Am facut si o plimbarica in apropierea casei dupa leurda si la padure.
Dar a trebuit sa vin inapoi si a fost groznic sa ma dezlipesc de cei mici. Seara Riana plangea de sarea pijamaua de pe ea, Emanuel nu se mai culca, asa ca ieri dimineata am venit tare sifonata si la propriu si la figurat.
Draga Bicuta, de cand sunt in spital m-am tot gandit la tine. In rezerva mai este un pat liber, nu vii la mine? Ca este frumos si curat aici. Macar imi tii de urat ca si asa vad ca iti faci veacul la capataiul bolnavilor. Cred ca in alta viata anterioara ai fost vreo maicuta sau poate Elisabeta de Neuvwied (Carmen da Silva) cunoscuta pentru actiunile umanitare ce le-a facut de-a lungul vietii.
Am glumit cu venitul. Nu sunt asa handicapata. Bicutul are mai mare nevoie de tine. Si asa saracul cred ca in ultima perioada s-a simtit tare abandonat. Va imbratisez cu respect si drag pe amandoi. Copii sunt bine?

Draga Lori cum te mai simti? Sanatate multa si pupici micutei.

Draga Monica, cum ai petrecut sarbatorile? Cred ca nu stergand dupa noi toate bazaconiile. Si eu cred ca sunt una din vinovate. Imi cer mii de scuze, chiar daca ai podul plin, mai este loc de una macar si te imbratisez cu mare drag. Stiu ca esti un suflet mare si ne ierti. A gresii este omeneste, stiu, dar nu prea des si pe forum. Hi, hi, hi! Te invit la un masaj. Tie iti face de relaxare, ce zici ti-ar prinde bine?

Va pup pe toate si va imbratisez cu mare drag.

Dalina, cand corectez de acasa, imagineaza-ti ochii mei citind mesajele de 2 mm pe un telefon. Nici ochelarii nu ma mai ajuta in astfel de cazuri.
Pastele meu a fost ca la tine, sarbatoare in familie. Idem, starea ta de confuzie, cand nu stii unde sa te imparti.
Sa stii ca vin repede la masaj. Am recomandare de cativa ani sa fac un masaj terapeutic si cu siguranta mi-ar prinde bine.
Iti trimit multa sanatate de la Focsani.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Apr 2012, 09:28 
Neconectat

Ia uite ce surpriza placuta avem la cafenea.
Bine ai revenit Ana! Cum este la Deva? Si fiica mea cea mare este acolo. Urmeaza sa se intoarca acasa cu nepotelul meu din partea fratelui. Il aduce in vacanta.
Mii de pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Apr 2012, 21:51 
Neconectat

Dalina, mai incet cu prajiturile ca se pun pe noi. Mai ales cea cu nuca (de aceea sa fie si foarte buna?). Dar din cind in cind promit sa va mai indulcesc putin. Sanatate multa!

Bica, referitor la Echinaceea pot sa-ti spun ca eu nu cred in povestile despre grupele sanguine. Din intimplare eu am grupa zero, iar la mine a functionat acest medicament. Mai degraba poate fi o reactie diferita a fiecaruia dintre noi. Sper ca esti bine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2012, 08:30 
Neconectat

Buna dimineata, dragele mele. Buna dimineata, Monica.

La Iasi vremea imbie la somn, dar nu este cazul. Va astept la o cafeluta si va doresc mult spor in tot ceea ce veti face astazi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2012, 09:41 
Neconectat

Buna dimineata si Hristos a Inviat!
Gargarita Mama Monica, iti las aici la cafenea o imbratisare calduroasa sa-ti tina de cald in zilele acestea ploioasa si, chiar daca a trecut Pastele iti doresc tot binele din lume si multa liniste in casa si sufletul tau.
Te pup cu tot dragul din lume.

Se pare ca au trecut zilele in care am dormit si am mancat, eu asta am facut, si incepe munca. Ne mai tinem inca de zilele ploioase care parca prelungesc starea de indolenta. Asta inspre dezavantajul meu pentru ca maine trebuie sa ma examinez din nou pentru obtinerea carnetului de conducere. Ultima sansa pentru ca imi expira scoala pe 23 aprilie. Sper sa am noroc, cat nu am avut in trecut.
Eu sper ca toate sa fiti bine si sa treceti cu bine prin starea asta de trandaveala.
Va doresc o zi minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2012, 12:18 
Neconectat

Hristos a inviat!
Buna ziua, dragi gargarite. Buna ziua, Monica.
Va doresc multa sanatate, lumina si bucurie in suflete.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Apr 2012, 14:39 
Neconectat

Adevarat a inviat!
Iunia, bafta la examen!
Si la noi este mohorat, dar din cate am inteles prinde bine pentru camp aceste ploi pentru ca pamantul era uscat.
O zi frumoasa va doresc tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Apr 2012, 10:01 
Neconectat

Hristos a Inviat!
Buna dimineata, scumpele mele gargarite si zanute TTT.
La Suceava ploua de vreo 2 zile aproape fara oprire si este frig. Parca si-ar intra toamna in drepturi. Nici macar pamantul nu mai primeste apa, atat de multa a curs.
Eu v-am adus un ceiut sa ne incalzim nitel:

Va doresc sa aveti o zi cu soare-n suflet si va imbratisez cu drag pe toate.
Caut aripi de primavara sa va trimit pupicii.

Iulia, la noi s-a luminat cerul gri si s-a incalzit, iar ploaia a incetat. Trimit aceleasi coordonate si catre tine, la Suceava.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1719 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 172  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: