Acum este 23 Apr 2026, 13:09

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 184  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor
MesajScris: 23 Sep 2013, 15:17 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele moldovence, ma bucur ca va adunati din nou.

Va imbratisez pe fiecare cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Sep 2013, 07:17 
Neconectat

Dragi gargarite va doresc sa aveti parte de o zi frumoasa si calduroasa plina de bucuria, emotia reintalnirii. Asteptam sa ne aduceti fotografii.
Va imbratisez cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2013, 15:34 
Neconectat

Eu prima, eu prima!!!
Astazi am intalnit patru persoane deosebite, m-am deconectat de la a fi mama si sotie si am petrecut doua ore minunate.
Pe Oana o stiu de mult, pe Vero o stiu din martie si le-am cunoscut astazi pe Elena si Ralluca (sau invers scris, sa nu se supere nimeni).
Ma credeti ca nu stiu cand a zburat timpul? Ne-am trezit ca trecusera doua ore si noi vorbeam de parca ne cunosteam de cand lumea.
Ralluca este o persoana volubila, o persoana cu care iti face placere sa vorbesti, pe inima mea.
Elena, asa cum o stiam de pe forum si cum mi-o imaginasem vazand fotografiile, o dulceata de fata.
Vero, aceeasi timida, dar draga mie. Poate tine Dumnezeu cu noi si ne vom intalni mai des.
De Oana nu mai scriu nimic, ca noi deja suntem prietene, nu as spune nimic nou, doar ca sunt mandra ca sunt prietena ta.

Si cum nu puteau lipsi cadourile, vreau sa le multumesc gargaritelor de la TTT pentru minunatul cadou. In complicitate cu Oana mi-au daruit exact ce imi doream. Sunteti niste persoane deosebite.

Sincer sa va zic, as fi vrut sa pregatesc ceva frumos pentru intalnirea cu fetele, dar nu am avut timpul necesar (of, timpul asta!). Nu pot decat sa va multumesc fetelor pentru clipele minunate petrecute impreuna si sper sa le repetam.

Aduc o fotografie cu cadourile primite, ca alte imagini eu nu am, asteptam de la fete.

Va imbratisez pe toate cu mult drag (aici esti inclusa si tu, draga Monica).

Iti multumesc Ioana.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2013, 19:26 
Neconectat

Ma bucur ca ati reusit sa va intalniti. Abia astept sa vad fotografile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2013, 20:13 
Neconectat

Wau, ce intalnire frumoasa am avut astazi! Am cunoscut patru persoane deosebite, vesele, frumoase si mereu cu zambetul pe buze.
Ma bucur ca am reusit sa va cunosc si deja astept urmatoarea intalnire.
Ioana ai dreptate nu stiu cand au trecut cele doua ore. Multumesc frumos. Intradevar sunt vorbareata si fooooarte curioasa. Hi, hi, hi!

Oana si Vero.

Ioana

Elena

Gargarite TTT v-am simtit prezenta la intalnire.

Elena, Ioana, Oana, Vero va multumesc pentru cadouri.

Va pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2013, 20:36 
Neconectat

Asa cum concluzionam astazi, meritam si noi doua ore sa uitam de soti, copii, probleme, etc.

Si eu m-am bucurat sa o cunosc pe Rralluca. Fiind si de aceeasi varsta, m-am bucurat sa descopar o fata frumoasa, modesta, cu picioarele pe pamant si cu care poti discuta despre orice. Abia ne cunosteam si deja eram prietene de cand lumea, asa cum a zis si Ioana.

In rest, poate Vero s-a simtit putin intimidata de 4 vorbarete, dar te asigur ca nu a fost intentia noastra. Tu esti o timida, dar asta te face cu atat mai speciala. Intre paranteze, Vero a fost cea care ne-a adus cu picioarele pe pamant cand a spus:"Stiti, eu trebuie sa plec, dar vor mai ramaneti, daca vreti". Si-n clipa aceea ne-am uitat toate la ceasuri si am constatat ca trecusera doua ore.

Cat despre Elena, o stiu de mult, de prin 2009, si a fost exact asa cum o stiu. Poate putin necajita, dar sunt sigura ca vei trece cu bine peste toate.

Am vorbit despre toate, cred ca fiecare in felul ei si-a descarcat sufletul cate putin astazi si cred ca ne-a facut bine aceasta iesire din obisnuitul nostru.

Si doua fotografii, una este cu fetele (de la stanga: Elena, Vero, Rralluca si Ioana):

Cred ca saptamana aceasta au crescut vanzarile la suveniruri cu gargarite:

Monica si dragi gargarite TTT, voi sunteti liantul care ajuta la crearea si mentinerea acestor prietenii si eu personal va multumesc pentru acest lucru.

Va pupacesc cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2013, 20:39 
Neconectat

Dragele mele, ma bucur pentru intalnirea voastra.
Fotografiile parca vorbesc cat de fericite sunteti.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Sep 2013, 22:23 
Neconectat

Buna seara!
Vin si eu alaturi de voi sa va spun ca astazi a fost o zi frumoasa pentru mine.
Oana, Ioana, ma bucur ca v-am revazut.
Rralluca, Elena, ma bucur ca v-am intalnit.
Dragele mele, va admir pe fiecare in parte, sunteti pentru mine un exemplu de tarie si vointa. Fiecare cu povestea ei de viata, m-ati impresionat. Sunteti niste luptatoare si imi sunteti dragi pentru ca am multe de invatat de la voi.
Daca v-am parut timida, sa stiti ca nu sunt mereu asa. Cred ca trebuie sa ne cunoastem mai bine, adica sa ne intalnim mai des.
Sunt tare incantata de cadourile primite pentru care va multumesc, dragele mele, nu in ultimul rand incluzand-o aici si pe Victory.
Ca si la intalnirea trecuta am avut parte de o frumoasa surpriza marca TTT.
Draga Monica, drag colectiv TTT, multumim, si multumim pentru ca ne faceti viata mai frumoasa si ca datorita voua intalnim oameni minunati.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Sep 2013, 01:31 
Neconectat

Zapacita cum sunt, am uitat sa le multumesc fetelor pentru cadouri, care ocupa un loc de cinste in inima mea. Asa ca, va multumesc dragi gargarite pentru atentia voastra, aici incuzand-o si pe Victory.
Si ca divertisment, cand am ajuns acasa, Mihaita a desfacut cu mare interes toate cadourile mele si a venit cu replica: "Mami, creionul acesta asa e ca mi-l dai mie, ca tu oricum nu ai ce face cu el?" Am raspuns repejor: "Da, mami, desigur." ca doar e scolar de acum si are nevoie taman de creionul meu cu gargarite ca sa scrie mai repede si mai frumos.

Concluzia acestei zile minunate e ca in acest spatiu virtual am intalnit persoane cu suflet mare, persoane de caracter, adevarate prietene. Si chiar daca eu scriu alandala si cos dupa cum imi permite timpul, sunt mandra ca apartin si eu acestei gradini minunate.

Va imbratisez pe toate cu mult drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Sep 2013, 06:42 
Neconectat

Ce intalnire frumoasa si ce amintiri deosebite! Ma bucur ca am reusit sa va cunosc virtual. Ati avut parte de surprize frumoase din partea TTT.

Va pup.

Simona, uite darurile de la noi inainte de plecare:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 184  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: