Acum este 21 Apr 2026, 04:36

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 184  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Intalnirea Gargaritelor
MesajScris: 05 Feb 2014, 18:57 
Neconectat

Nume forum:1
Vin si eu fuga, fuga. Fara fotografii, ce este drept, ca am ramas fara baterie la aparat (Onuta, sa nu razi!).
Se duce Ioana astazi la intalnire cu gargaritele si cara si aparatul cu ea sa faca fotografii. Cand colo, ce sa vezi, bateria era descarcata. Doar mie mi se putea intampla, dar asta e. Vor veni celelalte fete cu fotografii.
A fost o zi superba, nu stiu cand a trecut timpul, am revazut gargarite dragi mie (si eu ma simt extrem de bogata, Onuta) si am cunoscut altele care mi-au devenit la fel de dragi.
Gela, sper ca nu te-ai simtit incomodata de expansiunea noastra. Data viitoare te astept mai vorbareata.
Pe Adriana si pe Nico parca le cunosc de-o viata, a fost o reala placere sa va cunosc si personal.
M-am bucurat sa ma revad si cu Vero, Elena, Onuta si Oana, cu toate ca eu si Oana vorbim aproape zilnic, nu reusim sa ne vedem decat din masina in drum spre scoala/gradinita.
Onuta, intr-un procent destul de mare, si eu spun prezent la o eventuala intalnire pe 24, ca uneori simt nevoia unei evadari din cotidian. Si ca sa-ti raspund la intrebare, nu am nici o reteta secreta. Nu intineresc si anumite parti ale corpului meu ma atentioneaza ca timpul trece si ma subrezesc. Cred ca este de vina starea sufleteasca, linistea care se asterne incetul cu incetul in casa si familia mea, faptul ca lucrurile, departe de a fi perfecte, intra totusi pe fagasul normal.

Ca un minus, dar pe care nu vreau sa-l iau in seama, m-am ales cu o sacaitoare durere de cap din cauza curentului din cofetarie. Dar fiti convinse ca nici durerea de cap nu a reusit sa ma scoata din starea euforica pe care am capatat-o intalnindu-ma cu suratele mele.

Va imbratisez pe toate si va trimit un gand bun.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 19:02 
Neconectat

Dupa descrierea voastra, astazi ati intinerit cu toatele.
Bravo voua!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 19:07 
Neconectat

Nici eu n-am fotografii. Asteptam pe Adriana si Elena sa posteze. Ele au fost responsabile cu imortalizarea momentelor frumoase.
Pot spune ca am avut o zi minunata. Nu stiu ce as mai putea spune dupa cele spuse de Onuta si Ioana. Ar insemna sa ma repet.
Si eu am avut aceeasi senzatie, ca ne stim dintotdeauna, iar conversatia s-a legat foarte repede.
Vero si Gela, doua Gargarite minunate, doar ceva mai timide.
Onuta, Elena, Ioana si Oana, ma bucur ca am reusit sa ne vedem si "pe viu".
Pe Adriana o cunosc de o viata, as putea spune, si este o prietena de nadejde si nu conteneste sa demonstreze acest lucru.
Sper ca aceasta experienta sa se repete curand.
Monica, Gargarite TTT, va multumesc pentru prezenta voastra alaturi de noi.
Va multumesc pentru frumoasele daruri.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 19:42 
Neconectat

Dragele mele,

Inca sunt cu zambetul intiparit pe chip. I-am povestit, pe scurt, Mariei unde a fost mamica ei astazi si mi-a zis ca data viitoare sa o iau si pe ea sa vada Gargaritele. Si o sa o aduc si pe ea sa va cunoasca.
Ziua de astazi a fost minunata, m-a incarcat cu energie si voie buna.
Ma bucur ca v-am cunoscut pe fiecare. Mai bine zis ma bucur ca v-am vazut si "pe viu". Si a trecut atat de repede timpul pe care l-am petrecut impreuna.
Vero, Oana, Ioana, Elena, Gela, Onuta si Nico abia astept sa repetam intalnirea si poate, cine stie, vom fi si mai multe.
Va pup si va imbratisez pe toate si va multumesc pentru cadouri.

Gargaritelor de la Focsani va trimit o imbratisare si un gand bun. Sper sa reusesc sa va surprind si sa lucrez repejor cadoul.

O seara linistita si cu vise frumoase tuturor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 19:45 
Neconectat

Si inca o fotografie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 19:47 
Neconectat

Multumesc, Nico, pentru faptul ca m-ai adus cu picioarele pe pamant. Zapacita cum sunt, am uitat sa va multumesc tuturor pentru frumoasele cadouri, - ocupa un loc de cinste.
Draga Gela, ciocolata ta a fost irezistibila, noroc ca am pastrat cateva si pentru tati si Stefi (principalul amator a fost Mihaita, dar si eu).

Dragi gargarite TTT si tu, draga Monica nu v-ati dezmintit, ca de obicei. Ati fost acolo, alaturi de noi, participand la discutia si la rasul nostru, pentru ca eu personal am ras mult astazi. Ne aduceti mereu aminte de ceea ce ne leaga, ne uneste: dragostea de frumos. Si chiar daca uneori uit sa si spun, dar mereu un gand bun se indreapta si spre voi.

O calda imbratisare de la,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 22:37 
Neconectat

Dragele mele, azi am avut o intalnire minunata, cred ca cea mai frumoasa intalnire a gargaritelor si in mod sigur cea mai numeroasa la care am participat.
M-am incarcat de voie buna si un zambet larg mi s-a lipit pe fata. Zambet pe care l-am pastrat si la serviciu, ca toata lumea ma intreba de ce sunt asa de fericita.
Adriana, Nico, Gela, ma bucur tare mult ca v-am cunoscut. Elena, Onuta, Oana, Ioana, imi pare tare bine ca v-am revazut. Va multumesc frumos de cadouri. Bratara imi e tare draga, deja o port, ciocolata a fost buna-buna ca deja nu mai este pentru ca s-a terminat, in agenda am completat deja prima pagina cu impresiile zilei, ingerasul e tare dragalas si are loc de cinste alaturi de felicitarea cu ganduri bune, iar forfecuta imi este utila, ma gandeam mai demult ca trebuie sa-mi cumpar una noua.
Deja ma gandesc la urmatoarea intalnire, sper cu o vreme mai calda.
Gargarite TTT, Monica, eu v-am simtit zburand prin cofetarie si dand tarcoale la masa noastra. Va multumesc frumos de cadou, imi place tare mult. Va trimit cate o imbratisare si un gand bun.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 05 Feb 2014, 23:11 
Neconectat

Am citit cu nesat randurile voastre si m-am bucurat pentru voi, dar si o mica nostalgie m-a napadit un pic. Sunteti toate frumoase, iar frumusetea interioara vi se citeste pe fata.
O zi intradevar memorabila pentru aceasta gradina, sa o repetati negresit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Feb 2014, 09:00 
Neconectat

Dragele mele gargarite, ma bucur din suflet pentru bucuria voastra. Cu aceasta ocazie vad chipuri noi care au stat ascunse prin topice (aici vorbesc de Gela). Aha, te-am prins acum vad cum esti si in exterior, ca interior te-am simtit de multe ori prin ceea ce scri. Tu esti foarte secretoasa in a te destainui.
Se citeste pe chipurile voastre bucuria si fericirea acestei intalnirii. Parca sunt un pic geloasa, dar nu mai este mult pana in martie sa retraiesc acel zumzet minunat.
Va imbratisez cu drag pe toate.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 06 Feb 2014, 09:43 
Neconectat

Alina David scrie:
Cu aceasta ocazie vad chipuri noi care au stat ascunse prin topice (aici vorbesc de Gela). Aha, te-am prins acum vad cum esti si in exterior, ca interior te-am simtit de multe ori prin ceea ce scrii. Tu esti foarte secretoasa in a te destainui.
Hi, hi, hi! Sper sa ne intalnim odata "pe viu" si atunci ne vom cunoaste mai bine.
Onuta, nu m-ai speriat deloc. A fost prima intalnire la care am participat si de aceea am avut emotii si cu siguranta la urmatoarea intalnire nu voi mai avea.
Mi-a spus cineva ca ciocolata aceasta este buna si mi-a placut ca sunt bastonase. Nu am stiu ca slabesc.
Ioana, nu m-am simtit deloc incomodata. Mi-a facut mare placere sa va aud vorbind.
A fost prima intalnire la care am participat si am fost foarte impresionata de toate gargaritele. Ma bucur ca v-am cunoscut pe toate si am avut ocazia sa va ascult. Mi-ati dat o stare de buna dispozitie si spor mult in toate, stare pe care o am si acum.
Sper sa ne mai intalnim si sa vina cat mai multe gargarite.
Va multumesc pentru toate cadourile. Le voi pastra pe toate cu mare drag si de fiecare data cand le voi vedea imi voi aduce aminte de voi.
Gargarite TTT, va multumesc pentru cadoul oferit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1832 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 184  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: