Acum este 22 Iul 2026, 22:26

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 153  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cafeneaua Gargaritelor 2013
MesajScris: 15 Sep 2013, 09:39 
Neconectat

Nume forum:1
Monica, ai zis tu la un moment dat "La noi este brrr!". Asa este si astazi la Iasi, ploua de asta noapte si bate vantul. Si vorba Mirelushei "Trebuie sa facem ceva cumva pentru frunze" (grija ei innascuta pentru orice).

Si noi incepem maine o noua etapa, mai mult eu am emotii decat ei, deja copiii stiu ca la gradinita este frumos si au multe jucarii si colegi noi, etc. Sper sa isi mentina optimismul si in continuare si sa le placa.

Va pupacesc, imi fac curaj sa ies pana la magazin.

O duminica placuta tuturor.

Oana, tot brrr a ramas la noi si azi dimineata, desi soarele isi arata razele timid pe ici pe colo.
Citat:
Trebuie sa facem ceva cumva pentru frunze.
Mirelusha m-a topit. Pupa manutele ei dulci din partea mea ca sa stie cat de draga imi este prin constatarea ei.
Mi-am adus aminte de fetita mea (la varsta Mirelushei), cand intr-o vara la Costinesti era frig pe plaja, iar ea mi-a spus ca a uitat sa isi puna manusile in bagaj.
Iti inteleg si emotiile inainte de prima zi de gradinita din acest an, ca sunt patita, desi eram pe atunci cadru didactic si asta presupunea ca am experienta. Ha, ha! Cand este vorba de copiii tai, totul capata alte valente.
Maine va doresc la toti o zi frumoasa.

P.S. Sa nu uiti sa pui si manuta flacaului din partea mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Sep 2013, 15:19 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite,
Buna ziua, Monica,

Oana imi pare rau ca la voi este frig, "brrrr". La noi este zi de toamna frumoasa, cu soare si calduta chiar daca si aici bate vantul, o zi care imi aminteste cu nostalgie de prima zi de scoala, de freamatul pregatirilor. Doresc un nou an scolar cu rezultate cat mai bune vechilor/noilor elevi/bobocei si multa bafta pentru tot ce va urma in viata lor.
Las o cafea si un ceai, iar pe cele care iubesc toamna si plimbatul prin covorul de frunze le astept pe alee intre copaci.
Va imbratisez cu mult drag si va doresc o saptamana frumoasa si usoara.

Helen, m-am plimbat si eu prin covorul tau de frunze, ca unde am fost eu erau doar struguri ce cresteau intr-un copac si mere in ciorchini.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 15 Sep 2013, 21:37 
Neconectat

Buna seara Monica, gargarite harnicute!
Helen, multumesc pentru cafea si pentru invitatia la plimbare.
Gargarite, gargarei care maine incep un nou an scolar va doresc un an cu realizari cat mai bune.
Eu va servesc cu un ceai.

Noapte buna si o saptamana asa cum va doriti.
Cu drag,

Rralluca, ceaiul de menta este parfumat, dar eu o sa adun fructele pentru care iti si multumesc.
Noapte buna!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Sep 2013, 09:18 
Neconectat

Buna dimineata, Monica si gargarite.
Cred ca majoritatea sunteti la adunarea de inceput de an. Le doresc puilor vostri sa inceapa noul an scolar cu dreptul, sa indrageasca cartea si sa va bucure cu note frumoase.
Mi-am propus ieri sa merg si eu cu Maria la gradinita sa vedem copiii, dar si la ora aceasta doarme, asa ca ramane pe anul viitor. Atunci cred ca o va duce bunica, ca eu in martie incep serviciul. Cand ma gandesc mi se face parul maciuca. Cum voi sta atatea ceasuri fara sa imi vad copilul? Macar am consolarea ca ma va astepta in fata casei cu bratele deschise. Of, saracele mame, ce este in inima lor!
Am facut dis de dimineata focul in soba, ca s-a lasat un frig de nu iti vine sa iesi din casa. Nu stiu de ce, dar de cate ori incep sa fac foc, toamna, ma trezesc gandindu-ma la zilele scurte de iarna, cu focul duduind in soba, cu mine si cu sora mea mititele, jucandu-ne pe covor si mancand mere coapte. Ce frumoase erau iernile acelea! Acum fetita mea va trai ce am trait eu acum cativa ani. Cum este si cu viata asta, retraim prin copii ceea ce pentru noi a trecut ca vantul.
Va doresc sa va amintiti mereu de serile copilariei, de caldura familiei, de jocurile copilariei, de parfumul marului copt.

Citat:
Of, saracele mame, ce este in inima lor!
Si mereu va fi asa. Cred insa ca asta ne face mai puternice pe masura trecerii anilor.

P.S. Eu mi-as rezerva o intalnire cu gradinita inca de anul acesta pentru printesa. Este altceva cand simti tu pulsul copilului tau si stii cum sa lucrezi in continuare pentru ca integrarea ulterioara sa fie usoara si pentru tine, dar mai ales pentru ea.
Depun pupici dulci pe manutele ei ce fac mereu curatenie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Sep 2013, 09:56 
Neconectat

Simona, stiu ce simti. Cand a trebuit sa incep serviciul si sa ducem copiii la cresa, am plans zile in sir doar la gandul ca va veni acea clipa. Acuma suntem mari (si eu si ei), dar tot este dureros, si tot imi este dor de ei toata ziua. Trebuie sa te consolezi, sa te imbarbatezi si sa-ti spui mereu ca asa este cel mai bine pentru ei (sa fie in compania copilasilor de varsta lor). Curaj, mai este pana in martie, asa ca bucura-te de aceste luni cat mai mult.

I-am lasat dimineata intr-o mare zapaceala de copii si de parinti care isi luau la revedere. Sper ca nu au plans si ca le va fi bine.

Va pupacesc,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Sep 2013, 11:50 
Neconectat

Mult succes Gargaritelor ce incep maine un nou an scolar cu noi emotii si noi asteptari pentru ele sau pentru picii lor:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Sep 2013, 13:47 
Neconectat

Buna ziua, dragi gargarite.
Buna ziua, draga Monica.

Urez tuturor gargaritelor si gargareilor scolari spor la invatat si rezultate bune in acest an scolar.
Va pup si va imbratisez cu drag.

Ei, am plecat si eu la scoala!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Sep 2013, 08:36 
Neconectat

Buna dimineata, gargaritelor.
Buna dimineata, Monica.

Revin si eu la cafenea, dupa doua saptamani de absenta.
Mi-a fost tare dor de voi.
Am revenit cu forte proaspete la munca, suficient de odihnita as spune. O sa imi fac timp sa va povestesc despre vacanta pe litoralul romanesc, - a fost o experienta tare placuta. Am constatat ca am mai invatat sa oferim servicii de calitate.
De ieri merge si Andrei la gradinita. Azi de dimineata, l-am lasat plangand, caci el vroia acasa, dar trag speranta ca se va obisnui saptamana aceasta si de saptamana viitoare, vom intra in normalitate.
Va doresc o zi frumoasa, cu soare in suflet.

Elza, iti doresc si tie si lui Andrei soare-n suflet, maine dimineata cand veti ajunge la gradinita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Sep 2013, 09:05 
Neconectat

Buna ziua, Monica si gargarite.

Elza, cred ca a fost greu pentru amandoi, nu-i asa? Cu timpul va veti obisnui si lui Andrei ii va place la gradi. Daca o sa am vreodata un baietel, cu siguranta se va numi Andrei.
Sa aveti o zi frumoasa de toamna! La noi este asa de placut!

Simona si la noi este o zi blanda. Iti multumesc pentru urare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Sep 2013, 10:50 
Neconectat

Simona, sunt ferm convinsa ca asa se va intampla, insa este tare greu sa il vezi plangand, sa se uite cu ochii plini de lacrimi la tine si sa te roage sa il iei acasa. Dar va trece si asta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Acest subiect este inchis, nu puteti modifica mesaje sau sa scrieti raspunsuri viitoare.  [ 1525 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 153  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: