Buna seara Monica,
Buna seara dragi gargarite,
La jumatate de martie, indraznesc sa va urez o primavara plina cu bucurii, sa aveti parte de realizari si multe succese.
Mi-am dorit mult sa va transmit toate urarile la momentul oportun, doar ca...
Aproape de sfarsit de februarie am fost vizitati de catre conducatorii companiei unde imi desfasor activitatea. Initial am crezut ca o sa fie o perioada de foc, similara celei din anul trecut, cand ne-a fost evaluata munca prin contact direct. Evaluarea anuala s-a desfasurat la nivel de coordonator, a fost prezentata munca fiecaruia dintre noi, performantele sau esecurile.
Inceputul lunii martie a venit cu rezultate mai mult decat multumitoare in ceea ce ma priveste, cu colegi noi si cu noi atributii.
Nu este cu mult diferita munca de zi cu zi, este diferit faptul ca am primit atributii de trainer. Pana luni am invatat eu ce trebuie sa fac si de luni incoace invat colegii nou veniti precum si colegii care au lucrat altceva decat mine ceea ce inseamna munca mea. O sa dureze pana la jumatatea lunii mai, apoi o sa fiu eu in postura de invatacel si o sa patrud in tainele muncii colegilor mei.
Nu este greu, este incitant si solicitant.
Toate acestea m-au tinut departe de forum, m-au obligat sa neglijez sa transmit urarile pe care imi doream mult sa le transmit, sa trimit martisoare si flori.
Draga Monica, dragi gargarite de la TTT, va multumesc din suflet pentru dragalasa gargarita pe care mi-ati trimis-o. Sa stiti ca o port din momentul in care am primit-o si sunt mandra ca o parte din sufletul vostru frumos sta la pieptul meu.
Draga Monica, iti multumesc pentru a cincea medalie pentru gargarita anului, precum si pentru cadoul pe care mi l-ati facut (frumoasa
Bufnita de safir).
Sper sa reusesc cat mai repede sa ajung la
liman si sa va intorc bunatatea si generozitatea.
Pana atunci va rog sa primiti gandurile mele de multumire si recunostinta pentru tot.
Va imbratisez cu drag si va multumesc.
Draga Irela, cat ma bucur ca iti place serviciul pe care il ai! Sa ai in continuare doar reusite si bucurii de pe urma muncii depuse de tine!
In rest, noi multumim ca existi si ca drumurile noastre se intersecteaza asa de frumos.