Dragi gargarite,
Vin cu mare bucurie in acest topic, pentru a va arata cele cateva fotografii facute cu ocazia intalnirii cu Ovidia, de sambata trecuta, din gara Sinaia.
Ma repet, dar nu pot sa nu ma minunez de faptul ca am reusit sa ne intalnim, desi totul a fost mai mult intamplator. Printr-un noroc am citit vineri seara, la cafenea, ca Ovidia doreste sa mearga la Sinaia in weekend si mai mult
la noroc i-am propus sa ne intalnim la gara de acolo, desi eu nu stiam exact daca pot
trage sforile astfel incat sa mergem intr-o excursie in acea regiune. Am avut mult noroc cand Andrei si tata au acceptat
sa se rupa de grupul principal, ca sa facem o excursie pe Drumul Codrului, de la poalele Bucegilor. Oricum, faptul ca Ovidia & Mada, desi au plecat destul de tarziu din Calarasi, au reusit sa ajunga in Sinaia, la gara, fix cand am terminat si noi excursia si asteptam trenul, este o minune pe care mi-o doream, dar nu-i dadeam mari sanse de reusita. Dar s-a intamplat si in bucuria revederii am reusit sa facem cateva fotografii, pe peronul garii din Sinaia.

Nu in ultimul rand, doresc sa va arat minunile lucrate de Ovidia, pentru care ii multumesc foarte mult. Este un set superb, care a atras deja privirile admirative ale doamnelor din grupul meu de drumetie:

Draga Ovidia, eu m-am bucurat enorm ca am reusit sa ne intalnim si am putut sa te
premiez pentru provocarea
Strelitzia si crini, castigata pe locul intai. M-am gandit si la o
medalie si sper sa ma descurc sa ti-o fac pana la urmatoarea intalnire, la care continui sa sper, caci sunt convinsa ca vei mai veni in Bucuresti cu corul si vom putea face o intalnire mai mare de gargarite. Ne va ajuta si Tina, cu care am discutat cand ne-am intalnit cu totul intamplator, pe strada, acum doua saptamani. Din pacate, atunci nu am facut fotografii.
Dragi gargarite, va doresc o seara placuta si sper sa ne mai intalnim cat de curand.
Cu drag,