Membru din: 15 Noi 2007, 20:52 Mesaje: 159 Locatie: Germania Nume forum:1
|
P by Valery Antemie (768 mesaje), la 29-12-2007 - Cum te numesti, Domnule ? - Petru Popescu. - Si ce lucrezi ? - Prepar pesti pentru pulverizat. - Bine, dar ce anume operatii faci? - Pun pestele pe placi, potrivesc placile pe plite, pregatesc patru putini pentru pestele prajit, pulverizez pasta produsa, pun pe pungi. - Dar de ce vorbesti numai cu "P"? - Poftim? - De ce vorbesti numai cu "P"? - Pot pronunta pe P perfect perceptibil. - Ei, asta e acum! Pun ramasag ca la intrebarile mele vei gresi. - Primesc - Pe cit? - Pun prinsoare pe patru poli! - S-a facut. Spune-mi ce-ti place sa maninci ? - Peste, pastravi, plachie, potirnici, piftie piperata, pirjoale, pastrama papricas, papanas, porumbei, pui pane. - Si ce vin bei? - Pinot, pelin, porto. -Si ce desert ? - Placinte, prajituri, pepene, prune, pere, portocale, piersici. - Dar inghetata obisnuesti ? - Putin profiterole, parfait. - Spune-mi cum iti petreci timpul liber ? - Primavara prefer plimbarile pe potecile padurilor, prin parcuri. - Dar vara? - Pescuiesc. - Si iarna ? - Patinez. - Te pomenesti ca poti sa-mi spui o poezie numai cu litera "P"? - Pot. - Asta nu o mai cred. Spune-o!
POEZIA POETULUI PETRU POPESCU: Prin pustiuri, peste pietre Pasari, pilcuri pribege Parasindu-si puii proprii Pe pamintul parintesc. Prima pasare, pilotul Plescaia puternic pliscul Plutea privind pamintul Pajistea, padurea, piscul.
- Bine! Spune-mi textual ce i-ai spus nevestei cind ai plecat? - Paraschiva, papusico, pentru prinz presara putin patrunjel pe potarnichi. Pa! - Vad ca am pierdut. - Pardon, platesti patru poli pentru pierderea pariului. - Platesc. - Pune paralele pe portofel. - Inca o intrebare. - Poftim. - Ce adresa ai matale ? - Prelungirea Popa Petrescu 4, parter, plecind prin Pingari, peste pod.Replica: Si by Andrei Stancu (195 mesaje), la 12-08-2008 un al P! Replica: Eu by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 13-08-2008
stiu un cu F: Femeia Fostului Fierar Fanica, Fierbe Fasole Fara Foc, Fiindca Focul Face Fum, Fum Fumusor Fara Foc! Replica: Si, by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 13-08-2008
inca una scurta cu D: Domnule Dinu, da-mi doua dude din dudul dumneavoastra de dupa drum. Replica: Nu le stiam pe ale by Maria Zanfir (584 mesaje), la 13-08-2008 tale, Ana-Maria.
_________________ Valery - Cei care nu ne sunt partasi la fericire, nu ne sunt prieteni statornici nici la nenorocire.
|
|