Gata, au plecat si cu ultimele, urme politistii. Flori, stii care este treaba? Toti vecinii stiu ca el este plecat si ca noi suntem singuri si profita. Cand am fost (data trecuta in noiembrie, cu baiatul) internata, cand i-a scos chistul de la ochisor (care l-a facut dupa lovitura de atunci), mi-a furat tot gardul de plasa si stalpii din gradina si politia atunci nu a facut nimic, ca a zis ca nu au martori. Acum i-am vazut la fata si eu si Tony si asteptam sa vedem ce va face. Daca in doua-trei zile nu rezolva nimic, mai ales ca acum am martori pe vecinii de peste drum care au venit cand am tipat, voi merge mai departe. Astazi, vine si fratele meu mai mare sa imi monteze camere, ca el are o firma de supraveghere si monitorizare. Deja, a luat legatura cu un prieten de-al lui care lucreaza la Politia Capitalei si au sunat aici la tara si au vorbit cu politistii si, de aceea, cred ca se chinuie sa faca ancheta ca, daca nu, musamaliza ei. Protectie prea multa nu mi-am luat decat niste usi si porti inchise ca am zis si noi ca suntem cu oamenii pe care ii cunosteam de cinci ani de cand ne chinuiam sa facem casuta. Dar vezi ca tocmai vecinul te fura. Acum va las ca merg sa fac niste supica cu galusti si vin mai pe seara, ca vreau sa dormim si noi putin dupa ce venim de la scoala ca ma cam tine inima. O sa va arat ce am mai cusut in schimbul de noapte, - ce nu dormeam eu noaptea de frica, dar ce nu voi mai dormi de acum in colo pana va veni Ciprian acasa.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
Ultima oara modificat de Admin pe 13 Ian 2010, 11:33, modificat 1 data in total.
|