|
Paradoxuri by Tudorancea Rodica (262 mesaje), la 07-03-2009 Paradox. Pentru a dezbraca o femeie tanara trebuie sa o imbraci bine in prealabil. Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc. Prostia este mai putin densa decat inteligenta. De aceea este tot timpul deasupra. Este mai usor sa faci copii, decat oameni. Unii merg la biserica in speranta ca Dumnezeu verifica prezenta. Inainte de a negocia cu lupul, pune-i botnita. A deceda inseamna a muri in mod oficial. Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim. M-au calcat in picioare. Acum stiu cat cantareste fiecare. Ma calca in picioare. Sunt omul lor de baza. Deosebim doua tipuri de pedepse: cu moartea si cu viata. Incearca sa definesti nimicul. Vei avea nevoie de multe cuvinte. Mediocrul se simte bine intre spirite marunte. Este singurul loc unde pare mare. Marea taina a existentei noastre nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti. Am locuit un timp in sufletul unei femei. Mare inghesuiala. Nu-i cereti unei femei imposibilul. Este capabila sa vi-l dea.
Replica: Rodica, by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 08-03-2009 m-au binedispus. Multumesc.
Replica: Zilei de azi, by Stanoiu Constantin (259 mesaje), la 09-03-2009 chit ca-s cele 40 de pahare (cu care nu are nici o legatura), i se potriveste: Mediocrul se simte bine intre spirite marunte. Este singurul loc unde pare mare.
Replica: Oare? by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 10-03-2009
Replica: Letitia, by Stefania Crudu (183 mesaje), la 10-03-2009 remarca lui Constantin este cu bataie lunga. Sau poate scurta, ca este aproape.
_________________ Tudora - Nimeni nu stie cat imi iubesc prietenii, decat sufletul meu care este mut.
|