|
Acum este 06 Mai 2026, 18:27
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Niculescu Greta
|
Subiectul mesajului: Banner din Delta Dunarii Scris: 23 Feb 2010, 21:17 |
|
|
_________________ Gargarita-Iubitoare-de-Copii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Banner din Delta Dunarii Scris: 24 Feb 2010, 11:15 |
|
|
|
Cam asa e.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Banner din Delta Dunarii Scris: 24 Feb 2010, 11:24 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Bravo lor pentru banner. In Bucuresti au inceput sa apara containere pentru selectarea separata a gunoiului: un container pentru pet-uri si plastic, unul pentru hartie si unul pentru sticla. Idee nemaipomenit de buna, dar folosita foarte putin: containerele sunt amplasate in intersectii, nu intre blocuri, unde locuiesc oameni si au gunoi.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Banner din Delta Dunarii Scris: 24 Feb 2010, 12:08 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Adina, la noi sunt de mult aceste containere, dar crezi ca tine cineva seama de ele? Inclusiv firma de salubritate care ridica gunoiul, cand ridica aceste containere le amesteca, deci majoritatea oamenilor se intreaba: la ce folos? Gandire gresita, dar ne mai trebuie ani de educatie. Am fost astazi in oras si desi este foarte frumos afara, este un soare adevarat de primavara, m-a intors foarte trista cand am vazut mormanele de gunoi ramase in urma zapezii.
Cred ca astfel de bannere trebuie amplasate in fiecare oras, chiar in fiecare intersectie, poate, poate se prinde cineva de semnificatia lui.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Banner din Delta Dunarii Scris: 24 Feb 2010, 14:11 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Iti dau dreptate. La ce folos daca nici firma de salubrizare nu respecta regulile. Peste tot e numai gunoi, oamenii nu sunt educati si sa te fereasca Dumnezeu sa atragi atentia cuiva! Eu am riscat de cateva ori si de rusine si-a luat gunoiul persoana atentionata. Nu stiu de ce lumea considera ca in afara casei lor pot arunca mizeria asa cum au chef. Cel mai mult ma enerveaza si peroanele care scormonesc in gunoi si imprastie totul: ok, esti sarac, ti-e foame, cauti in gunoiul altora, dar nu face pe o raza de 3 metri in jur dezastru! Sunt rea, nu?
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Banner din Delta Dunarii Scris: 24 Feb 2010, 14:27 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Nu esti rea deloc, Adina, ai perfecta dreptate. Mizerie in oras, dar in afara orasului cand vrei sa te duci la iarba verde este dezastru. Asta tine si de educatia fiecaruia.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|