Replica: Fetelor, by Milos Cosmina Elena (586 mesaje), la 15-06-2009 fuguta pe site-ul Antena 1, ca este inregistrata emisiunea.
Replica: Multumesc, by Maria Zanfir (543 mesaje), la 16-06-2009 Cosmina. Asa am reusit sa te vad Elena si vreau sa-ti spun ca o sa ai de furca, dar tine-te tare. Exista o fata tare rautacioasa acolo. Un astfel de om nu ne-ar prinde bine sa ne insoteasca in avion. Eu te vreau pe tine.
Fii tare!
Replica: Buna! by Milos Cosmina Elena (586 mesaje), la 16-06-2009 Am vazut azi emisiunea. Eu cred ca atat "impartitul patului" cat si "impartitul baii" si cine stie ce vor mai imparti fetele, sunt, de fapt, teste psihologice.
Replica: Astazi, by Mona J (529 mesaje), la 16-06-2009 am reusit si eu (in sfarsit) sa vad emisiunea. Elena, prezentarea ta cand o sa fie?
Replica: Buna dimineata! by Condrasov Gabriela (232 mesaje), la 17-06-2009 Fetelor, nu vrea nimeni o cafea? Eu inca nu am reusit sa ma dezmeticesc si este ora 10. Am nevoie de putina companie la o cescuta de cafea cu un biscuit.
Replica: Buna, Gabriela. by Perhinschi Anca (160 mesaje), la 17-06-2009 As mai aduce si ceva napolitane bune, bune, glazurate, cu crema de alune. Ne mai ridica nitel moralul la o asa vreme si dupa doua zile de voluntariat la prasit la ai mei.
Replica: Vin si eu by Mona J (529 mesaje), la 17-06-2009 la o cafea. Bine ca a plouat un pic azi noapte si s-a mai racorit. Acum este chiar placut afara.
Replica: Sunt si eu by Maria Nistor (4936 mesaje), la 17-06-2009 la cafeluta cu intarziere. La mine este innourat. Sper sa vina un pic de ploaie si sa se racoreasca si aici. Eu sunt la o clatita cu branza, pentru cine vrea.

Replica: Cand by olteanu rodica (726 mesaje), la 17-06-2009 este vorba de clatite, vin urgent. Sunt preferatele mele.
Replica: Astazi by Mona J (529 mesaje), la 18-06-2009
vad ca nu a fost nimeni la cafea asa ca va astept la un ceai caldut, inainte de culcare.
Replica: Veste buna. by olteanu rodica (726 mesaje), la 18-06-2009 Am primit un mesaj de la Elena. Sunt purtatoarea ei de cuvant in acest moment. Nu a avut cum sa va anunte. Au mai fost eliminate trei fete si in acest moment ea este calificata in finala. Mai mult nu stiu, dar ii doresc multa bafta in continuare.
Replica: Ura! by Malin Antonia (24 mesaje), la 18-06-2009
Iti tin pumnii, Elena.
Multumesc, Rodi-purtatoare de cuvant.
Replica: Nici nu stii by Mirela Arapalescu (9 mesaje), la 18-06-2009 cata bucurie ne-ai adus cu mesajul tau! Sa dea Dumnezeu sa fie puternica pana la sfarsit... indiferent care ar fi acela.
Replica: Elena, by Anisoara Nichita (234 mesaje), la 18-06-2009 si eu un mesaj de imbarbatare pentru tine.
Pupici si trimite emotiile la mine ca stau bine cu inima.
Replica: Astazi, by Olariu Ioana (794 mesaje), la 18-06-2009 a fost si prezentarea Elenei. Am vazut-o mai de aproape, si desi pare mai timida este o fire puternica.
Si ma bucura mult vestea ta, Rodi. De abia astept ziua de duminica.
Elena, multumesc ca-mi vei bucura ochii cu noi filmari. Si, fii tare, lasa emotiile pentru noi.
Succes in continuare! Pumnii stransi, stransi!
Pupici
Replica: Cafeluta by Maria Nistor (4936 mesaje), la 19-06-2009 de dimineata. Cu toate modelele frumoase care au aparut la modele noi si nu numai invit si Gargaritele TTT la cafea.

Replica: Buna dimineata. by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 19-06-2009
Este ora 2 si 15 minute, am ajuns acasa in Militari. Peste cateva ore voi fi in drum spre Eforie.
Ma intrebati de oboseala? Ce este aceeaa? Emotii? Ce sunt acelea? Eu cum sunt? Cu picioarele umflate si cu bataturi, "dehhh, sufera baba!"
Rodica, iti foarte multumesc ca le-ai spus fetelor de reusita mea. La telefon nu puteam vorbi ca plangeam toate.
Am ramas deja sase in concurs, lupta este stransa desi castigatoarea o stim, dar speram ca si noi cele care am ramas inca in joc sa avem o portita.
Imi este somn, dar nu pot dormi, as dansa de bucurie, dar dorm vecinii, as canta, dar ii sperii pe vecini, asa ca mai bine va las voua aici un mesaj sigur va veti da seama cum ma simt.
Simt ca dupa "lupte seculare", visul meu incepe sa prinda contur, sper ca acest lucrur sa devina realitate si sa zbor cat mai departe.
Sunt fericita!
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Replica: Elena, by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 19-06-2009 mult succes! Ma bucur pentru tine si sper in suflet sa iti indeplinesti visul!
Buna dimineata, dragi Gargarite. Fac cinste cu cafeaua si sunteti invitatele mele, astazi.
Replica: Elena, by Bica Nistor (1241 mesaje), la 19-06-2009 mea draga si iata, din nou invingatoare, iti doresc odihna cat de multa ca sa iti refaci fortele si sa te intorci cu puteri noi ca sa ajungi in frunte. Ma gandesc la tine.
Gargarite dragi, eu plec din nou la tara. Voi avea un sfarsit de saptamana minunat pentru ca imi vin si copiii. La fel va doresc si voua!
Replica: Elena, by Cozea Rodica-Maria (606 mesaje), la 19-06-2009 ma bucur mult pentru tine. Abia astept sa te vad duminica. Din pacate, am pierdut prezentarea ta. Sa dea Dumnezeu sa fii tu castigatoarea acestui concurs. Succes in continuare.
Replica: Elena, by olteanu rodica (726 mesaje), la 19-06-2009
ma bucur mult pentru ca esti fericita. Meriti sa te bucuri si iti doresc multa putere pana la final. Sunt cu ochii pe tine si astept cu nerabdare emisiunea de duminica.
Replica: Iuhu by Olariu Ioana (794 mesaje), la 20-06-2009 merge forumul! Va invit la o canita de ceai rece.
Pupici
P.S. Victorita, cescuta ta surpriza este foarte frumoasa si interesanta.
Replica: Buna, by Popescu Alexandra (242 mesaje), la 21-06-2009 dragele mele. Am venit si eu sa imi gasesc putin liniste aici in cafenea. Am alergat in toate partile zilele acestea, la spital la socrul meu (acum este putin mai bine face cate doi pasi, dar nu i se inchid operatiile, iar medicii sunt rezervati in privinta picioarelor), am alergat dupa materiale sa putem termina macar parterul casei.
Tony este super bine si mi-a zis sa va transmit multi pupici dulci, iar tie, Elena, un castel plin de pupici, ca tu esti invingatoarea pentru el. A urmarit pe net emisinile in reluare si incepuse sa planga cand a vazut ca nu ai lumina si dormi pe saltea. Iti mai transmite ca daca cineva te supara sa ii spui lui ca face echipa cu Pitic si il distruge. Aseara, cand am cautat ceva in bagaje am dat de goblenasele mele si tare mi-e dor sa cos putin, dar cand voi termina cu toata alergatura si cu tot praful si mizeria din casa voi reveni cu noi episoade.
Va pup dulce dulce si va urez o zi superba si o saptamana minunata sa aveti.
Pupici
Replica: Felicitari, Elena! by Iordanoiu Elena Daniela (171 mesaje), la 21-06-2009 Astazi am vazut si eu o inregistrare pe net si am reusit sa te vad si sincera sa fiu ma bucur penru tine si ma bucur ca esti increzatoare, cu siguranta ti se vor deschide niste porti dupa aceasta emisiunea. Niciodata nu se stie unde ajungi. Noi iti spunem bafta si ne vom gandi la tine ori de cate ori avem ocazia.
Elena, cei de la Tarom sunt OK, pilotii sunt excelenti la decolari si aterizari nici nu simti, doar ca la servicii cam lasa de dorit, dar una peste alta sunt OK.
Minerva, ma bucur ca am reusit sa ne vedem si Iusti s-a atasat de gargarita primita. O trage de antene, nasuc si picioruse tot timpul si adoarme langa si pe ea. Este cea mai fericita cand este buburuza cu ea. O sa iti trimit fotografii sa o vezi cum doarme. Radem de ne umflam si ii facem fotografii ca sa vada cand va fi mare cum dormea ea cu o jucarie.
Am citit putin din ce ati scris voi si am vazut ca ati inceput o groaza de modele noi si frumoase rau, dar si eu am o surpriza pe care o sa o vedeti.
Va las acum si va doresc numai bine si spor in tot ce va doriti si una peste alta, tot mai bine este in casa voastra.
Daca vreti sa ajungeti in Dubai sa stiti ca va trebuie viza si va scaneaza retina, iar viza daca nu o obtineti voi de la ambasada in tara, o sa o obtineti de la aeroport, la pachet - hotel plus viza, iar hotelul nu are micul dejun inclus. V-am spus ca sa nu va ardeti si voi ca noi. Va povestesc alta data.
Pa
Replica: Elena, by Mona J (533 mesaje), la 21-06-2009 am avut emotii pentru tine, am urmarit emisiunea cu sufletul la gura.
Replica: Felicitari, Elena! by Petroi Ana-Maria (1241 mesaje), la 21-06-2009 Esti o adevaratea luptatoare, am urmarit cu mari emotii emisiunea din aceasta seara; vreau sa te felicit din tot sufletul si sa stii ca sunt alaturi de tine si iti in pumnii pentru ca visul tau sa devina realitate.
Iti urez multa sanatate, putere de munca, mult, mult succes si iti tin pumnii.
Te imbratisez cu drag.
Replica: Am by Bica Nistor (1241 mesaje), la 21-06-2009
scurtat sederea la tara, special ca sa fiu alaturi de tine la aceasta emisiune.
Esti minunata, asa cum te simteam si sunt mereu cu gandul la tine. Ma bucur pentru tine si sper in tot ce este mai bun pentru viitorul tau.
Minerva si Daniela, ma bucur pentru intalnirea voastra si va felicit pentru simbolul ce nu a lipsit de la aceasta prima vedere.
Alexa, iti doresc sa ti se realizeze visul referitor la casa, iar socrului tau, vindecare rapida. Sufera cumva de diabet?
Replica: Elena, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 21-06-2009 inca odata felicitari. Ai fost foarte frumoasa in aceasta seara si... ai avut o rochie superba. Iti tin pumnii pentru ce urmeaza.
Daniela, si eu m-am bucurat ca am reusit sa ne vedem. Ai o fetita tare scumpa si sunt mandra ca este asa de grijulie cu gargarita ei.
Am sa postez fotografiile de la intalnirea noastra, foarte curand. Astazi am fost la tzara si m-am intors cam obosita.
Replica: Felicitari, by simona ioana birta (23 mesaje), la 21-06-2009 Elena! Si eu te-am vazut la emisiune. Iti doresc mult succes si sa reusesti sa castigi.
Te pup
Nota A.I.
Ioana, te rog foloseste literele mari, acolo unde este necesar.
Replica: Felicitari, Elena! by olteanu rodica (726 mesaje), la 22-06-2009 Mi-ai cam dat ceva emotii, dar ma bucur ca ai trecut cu bine probele.
Multa bafta in continuare.
Esti cea mai tare.Replica: Elena, by Popescu Alexandra (242 mesaje), la 22-06-2009 ti-am tinut pumnii toata emisiunea. You are the best! si tu stii asta cel mai bine.
Bica, socrul nu are diabet, dar deja piciorul stang da semne ca s-ar cangrena (era o speranta pentru el sa isi revina dupa operatia de baipasuri, dar organismul nu reactioneaza bine. Medicii sunt rezervati. Nici recuperarea nu merge asa cum ar trebui din cauza ca el nu are stabilitate in picioare si nu poate sa mearga.
Eu va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine ca si data trecuta cand am avut probleme cu Tonytza. Voi ati stiut sa ma incurajati. Nu cred ca am sa pot vreodata sa va multumesc indeajuns pentru alinarea sufleteasca si pentru prietenia voastra.
Va pup dulce si va urez o zi plina de bucurii si spor la lucru.
Replica: Bafta, Elena! by Iordanoiu Elena Daniela (171 mesaje), la 22-06-2009 Si noi de aici din India iti tinem pumnii si incercam sa vedem emisiunea inregistrata pe internet si cu siguranta o sa fi o invingatoare.
Bafta multa.
Replica: Gargaritelor, by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 22-06-2009 sunteti minunate! Va multumesc tare tare mult pentru cuvintele voastre si pentru incurajari, deja nu mai am asa multe emotii. Eu sunt acasa la Eforie, maine voi pleca inapoi la Bucuresti, nu am apucat sa fac si eu plaja, apa mi s-a parut destul de rece, dar am stat cu prietenii, am povestit.
Acasa, Pitic mi-a facut o cantare ,vineri seara cand am ajuns, de a sculat tot blocul (era tare bucuros ca ma vede). Vecinii incantati ca am avut asa curaj sa apar la televizor.
Imi cer iertare in fata voastra ca am inceput sa lipsesc de pe forum, dar dupa ce ma voi elibera de acest stress si de aceasta alergatura vom sta la povesti. Promit!
Va pup si va doresc o zi minunata, asa cum sunteti voi!
Replica: Felicitari! by Iordanoiu Elena Daniela (171 mesaje), la 22-06-2009 Acum am terminat si eu de vazut emisiunea pe net in reluare si sincera sa fiu esti tare. Fruntea sus si bafta in continuare
Replica: Elena, by Cozea Rodica-Maria (606 mesaje), la 22-06-2009 cred ca ai simtit energiile noastre pozitive indreptate spre tine. Sa dea Dumnezeu sa reusesti sa-ti implinesti visul. Sa nu te lasi, Elena.
Multi pupici si succes in continuare.
Replica: Draga mea, by Doruletz Mic (1005 mesaje), la 22-06-2009 Elena, m-am tot gandit la tine si, asa cum spune si RodiMar, am trimis toate energiile mele bune catre tine.
Iti doresc sa ai parte de succes mereu si sa iti atingi telul cat mai curand.
Daniela, tu, dupa intalnirea cu Minerva, te-ai intors deja in India?
Minerva, te felicit pentru gargarita Iustinei. Esti o persoana deosebita.
Alexa, numai sanatate socrului tau si sper sa nu se ajunga la situatii extreme. Va mai doresc sa va ridicati cuibul mult visat.
Cosmina, succes la examene!
Silvia, succes la dieta!
Maria pe unde scrii declaratii de iubire?
Adriana, iar esti in delegatii?
Nico, au inceput examenele la scoala?
Raluca pe unde zbori?
Victory, frumoasa canita ai primit!
Rodica, minunat goblen ai terminat!
Ramona cum este la San Remo?
Gabriela, Mona si Adina imi plac pisoii vostri.
Clementina ai terminat curatenia?
Camelia, tot in Spania? Ce mai face Lorelei?
Oana ai terminat cu aranjatul in noua voastra casa?
Anca, ce iti mai fac floricelele?
Marga, unde pleci in concediu?
Greta, ce fac gemenii?
Elisabeta, si mie imi place Muza.
Catalina, mi-ar fi placut sa vad fotografii de la intalnirea ta cu Adriana.
Angela, ai uitat de flori? Te cauta Anca.
Floare de colt, iti doresc multa sanatate.
Rada, tot in Portugalia esti? Ai uitat de
Aripi de fluture?
Onuta, felicitari pentru concurs!
Letitia, multumesc pentru imaginile tale frumoase, iar tie RodiMar si pentru cuvintele calde.
Mirela, Ioana, Alexandra, Simona, Mariana, Ana-Maria mi-a fost dor de voi, asa cum mi-a fost dor de toate celelalte gargarite. Am tanjit, in spital dupa normalitate.
Replica: Doruletz, by Mona J (533 mesaje), la 22-06-2009
si tu ne-ai lipsit... Istorisirile tale sunt pline de sensibilitate si simtire, ca sa zic asa.
Sper ca totul este bine pentru tine si pentru Naluca.
Replica: Doruletz, draga mea, by Raluca Popa (843 mesaje), la 22-06-2009 tocmai am citit postarile tale si nu pot sa nu-ti raspund, chiar daca este tarziu. Am trecut printr-o perioada mai zbuciumata, am lucrat, am gatit pentru sase persoane, nu am mai cusut de vreo luna. De maine incepem sa renovam si sa varuim apartamentul. Sper sa termin repejor, ca mi-e tare dor sa va pot citi in liniste, macar o ora. Imi pare tare rau de intamplarea Nalucai, dar in acelasi timp ma bucur ca ai fost langa ea macar tu. Este groaznic sa vezi un sufletel chinuit. Imi doresc din toata inima sa se faca bine. Multa-multa sanatate si un pupic pe obrajorii vostri.
Replica: Raluca, by Doruletz Mic (1005 mesaje), la 23-06-2009 imi imaginez cat efort incumba atatea activitati. Cred ca seara, cele trei puncte pe goblen, nu mai poate aduce nici o satisfactie in conditiile in care esti atat de obosita fizic. Iti doresc sa termini curatenia cat mai repede si sa te eliberezi de corvezile ce ne macina timpul noua, femeilor.
Multa-multa sanatate si un pupic pe obrajorii vostri.
Mi-a adus aminte de o zi la spital, cu Naluca. Era dupa o interventie si bandajul i se imbibase cu sange. Eram la capul ei si ii vedeam spasmele de durere ce razbateau dincolo de somn si anestezic. Avea cearcane mari, buzitele vinete si uscate, fata alba ca de stafie. Am rugat o asistenta sa il cheme pe medic ca sa ne spuna daca se poate face un analgezic suplimentar ca sa nu mai sufere. A tipat la mine ca sa o las in pace cu fandoselile mele. A plecat trantind usa, iar eu am inceput sa plang de mila Nalucei mele. Nu stiu cand s-a trezit mititica, dar am auzit-o spunand:
Doruletz, strainii plang pentru tine cand suferi? I-am spus ca eu plang pentru ca o iubesc si ma doare sa o stiu ca sufera. Si-a sters lacrimile mele ce cazusera pe obrajiorul ei si mi-a luat mana si mi-a sarutat-o.
La intoarcere, in drum spre casa, m-a intrebat:
Doruletz, mama nu ma iubeste, daca nu a plans pentru mine niciodata, nu-i asa? Am asigurat-o ca mami a ei o iubeste cel mai mult si sigur a varsat multe lacrimi pentru ea, numai ca s-a intamplat ca ea nu le-a vazut. A adormit in bratele mele si a suspinat mereu in somn. Ghemotoc necajit! Mami a ei nici macar nu a sarutat-o cand a vazut-o. Nalucai i s-a parut normal. Mie mi s-a strans inima pentru ca mi-am adus aminte cum mami a mea ma strangea in brate si ma saruta pe frunte cu atata iubire incat simteam cum ma topesc de fericire. Si asta se intampla si atunci cand plecam la scoala, dar si cand ma intorceam, dupa numai vreo patru ore de la despartire.
Replica: Spuneti-mi ca nu-i adevarat! by Vasiliu Letitia (1466 mesaje), la 23-06-2009 Copiii ne masoara iubirea cu lacrimile? Inseamna ca noi mamele ar trebui sa tot plangem?
Este normal ca te doare fiecare zgaraietura a nazdravanului, dar...
Replica: Buna dimineata! by Popescu Alexandra (242 mesaje), la 23-06-2009 Am venit repede cu ceiutul, cafeluta, ciocolata si ceva biscuiti, dar fug la fel de repede pentru ca astazi am liber (a plecat sotul si fratele meu sa mai cumpere materiale) si pot sa cos si eu la goblenasul meu drag.
Va pup dulce, va doresc aripioare la acusoare si fug repede ca mi-e dor sa goblenez.
Doruletz, chiar imi pare rau ca treci prin ce treci, dar te admir si te felicit ca ai putere sa ai grija si de un sufletel mic si nevinovat.
Replica: Acelasi tratament, by Perhinschi Anca (166 mesaje), la 23-06-2009
are si Claudelul meu, cum l-ai avut si tu, Doruletz.
Cu multi, multi pupici de la mine si de la taticul, de povestioare la nina, si n, n episoade de genul acesta. Dar ceea ce-mi vine spontan sa intreb, chiar exista mame atat de insensibile si daca da, de ce? Nu, nu astept un raspuns...
Imi face placere pentru tine ca poti aduce, in limita puterii tale, un pic de alin acestui puiut.
Replica: Doruletz, by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 23-06-2009 Mi-ai uns sufletul cu vorbele tale. Stiu ca voi imi sunteti alaturi si pentru asta va multumesc, din nou. Nu cred daca am sa reusesc vreodata sa va multumesc pentru sumedenia de cuvinte si pentru sufletul vostru bun.
Eu in 2-3 ore voi fi in drum spre Bucuresti, poate voi mai avea liber sa mai fug la un ceai cu Victory.
Ah, am uitat sa va spun: sunt suparata, dar si bucuroasa in acelasi timp. Daca ma intrebati de ce suparata, va spun imediat: dulapul suspendat din bucatarie a cazut si tot ce exista in el s-a spart, printre care si canita mea de la gargarite.
Sunt bucuroasa pentru ca bunica si Pitic au fugit la timp de acolo, altfel se intampla o tragedie.
O zi frumoasa!
Replica: Doruletz Mic, by Cozea Rodica-Maria (606 mesaje), la 23-06-2009
mie una mi-au dat lacrimile si nu am putut sa citesc chiar tot mesajul caci nu mai vedeam si m-am oprit ca sa nu plang mai tare sa ma auda fetita meu. Sanatate multa ingerasului tau si sa stii ca ma voi gandi la voi. La biserica o sa aprind o lumanare pentru sanatatea ingerasului nu pot, caci nu am cum aici, dar... In tara nu am stat decat aproape trei saptamani, saptamani in care am alergat de colo-colo si am avut noroc ca m-am intalnit cu Minerva imediat cand am ajuns in tara, caci altfel nu mai aveam cand.
Cum o sa ma simt mai bine o sa va trimit fotografii sa vedeti ce face Iusti cu buburuza, plus ca doarme cu ea. O data chiar a adormit pe ea. Este tare simpatica buburuza.
Sarut-mana
ma.... adoptiva! Minerva, sper sa intelegi punctele.
Toate bune si sanatate maxima, tuturor.
Replica: Beau o cafea, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 24-06-2009 astazi, alaturi de voi, cu draga inima. Cuvintele-mi sunt limitate pentru a descrie ce simt sa va spun. Prin urmare ma rezum:
Va multumesc, Gargaritelor, ca existati in viata mea!
Ela, nici nu banuiesti ce valoare au pentru mine acele puncte! Nu pot pastra in secret, semnificatia lor, tocmai fata de suratele noastre, Gargarite. Aceste puncte sunt magicele silabe ce rostesc cuvantul
mama. O fericire mai mare nu cunosc!
Multumesc, Daniela, mai ales ca implicit, ma simt si bunica. Bunica care nu credeam ca am zile sa mai apuc a fi...
Replica: Ma bucur, by Iordanoiu Elena Daniela (171 mesaje), la 24-06-2009
Minerva, ca esti fericita si sper ca in viitor cand o sa ajungem in tara sa ne vedem mai des si sa ne cunoastem mai bine.
Toate bune si cafea gustoasa.
Replica: Daniela, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 24-06-2009 astept cu cele mai calde ganduri, clipa revederii. Eu am sa plec la tzara si-am sa pregatesc acolo un loc de vis, unde as dori sa poata veni toate Gargaritele care doresc sa ma cunoasca.
Multa sanatate!
Replica: Doruletz, by Frunza Nicoleta (3224 mesaje), la 24-06-2009 sper ca Naluca sa se faca bine cat mai repede. Este o norocoasa ca te are alaturi.
Minerva, ma bucur ca ai revenit, imi era tare dor de tine.
Dragi Gargarite, sa stiti ca sunt pe aproape chiar daca nu am timp sa postez intotdeauna. Am luat o pauza de la goblenat, dar sper sa fie pentru scurt timp.
Va imbratisez si va zambesc cu drag.
Replica: Nico, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 24-06-2009 nu este o revenire. Am fost prezenta printe voi, dar cu postari mai rare. Din motive de sanatate n-am mai putut fi asa cum mi-as fi dorit. Chiar si goblenul a fost lasat de-o parte.
Dar acum este posibil sa fiu absenta o perioada; starea mea de sanatate lasa mult de dorit si cauzele n-au fost determinate.
De aceea, am sa ma folosesc de acest moment, sa o felicit pe Ioana pentru concurs, iar Elenei ii doresc sa-si vada visul implinit.
Multa sanatate la toate si spor la goblenat.
Replica: Minerva, by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 24-06-2009 vin repede sa te pup. Mi-era dor de tine, asa cum imi este de toate gargaritele. Astazi am liber, dar trebuie sa fug prin oras, noroc cu sepcuta de la gargarite ce ma scapa de caldura. Maine, iar filmari si apoi examen la facultate.
Victory mi-e pofta de un ceai, ce zici?
Va pup pe toate. Astazi promit ca am sa vizitez fiecare topic.
Replica: Buna ziua, fetelor. by Condrasov Gabriela (232 mesaje), la 24-06-2009 Cine ma insoteste la un pahar de lapte rece cu biscuiti digestivi?
Felicitari, Elena pentru prestatia de duminica seara. As fi vrut sa te felicit atunci, dar nu stiu ce s-a intamplat cu pagina gargaritelor ca nu reuseam sa o deschid. Dar niciodata nu este prea tarziu sa feliciti pe cineva, asa ca eu o fac acum. Iti doresc mult succes in continuare. Domnul sa fie cu tine, Gargarita mica! Rimeaza, nu?
Te pup dulce. Sa stii ca iti cam simtim lipsa de pe forum, dar ne trece duminica seara!
Replica: Gabriela, by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 24-06-2009
multumesc.
Duminica seara eram in Mamaia la terasa, urmaream emisiunea cu prietenii si telefoanele zbarnaiau. Nici nu stii ce bine ma simt si plang mereu cand vad cata lume ma incurajeaza.
Victory m-a sunat dupa prima gala si era mai emotionata ca mine. Va multumesc din suflet, stiu ca ma urmariti si daca nu ma urmariti stiu ca sunteti cu gandul la mine. Daca as putea as veni la fiecare in parte sa va strang in brate si sa va dau cate un pupic.
Rodi, mi-e dor sa te vad la web.
Laura, sper ca lucurile incep sa revina la normal.
Adminica Monica, mi-e dor de tine.
Maria, nu te-am mai vazut pe mess.
Clementina, ce face printesa?
Bica, astept un pupic de la tine.
RodiMar, cuvintele tale tot timpul ma linistesc.
Onuta, felicitari pentru concurs si la cat mai multe.
Cosmina, gargarita mica a intrat in vacanta? Merge la bunici?
Nico, esti in vacanta sau abia dupa examene te relaxezi?
De voi toate imi este dor.
Replica: Minerva nu pot by Perhinschi Anca (166 mesaje), la 24-06-2009 sa-ti spun decat ca Doamne, Doamne sa-ti ajute si totul sa fie bine. Cateva episoade din familie m-au marcat in privinta asta si una peste alta, de numai doua saptamani socrul meu a fost operat de tumoare la gat si ieri ne-a spus ca i-au venit rezultatele din Germania, iar acum asteptam cu sufletul la gura sa vedem ce va fi. Si vreau sa stii ca gandul meu se indreapta spre tine, Minerva, stiind ca Cel de Sus vegheaza.
Replica: Elena, by Bica Nistor (1241 mesaje), la 24-06-2009
tu stii ca esti mereu in gandul meu. Duminica revin special de la tara, ca sa te vad. Si sa-ti tin pumnii.
Gabriela, Serban ne-a invatat sa stergem cache-ul cand nu mai merge pagina. Sau inchizi si deschizi din nou computerul.
copiii ne masoara iubirea cu lacrimile, inseamna ca noi mamele ar trebui sa tot plangem? Letitia, copiii me masoara tot timpul si in toate felurile.
Doruletz, nu o lasa pe Naluca. Macar sa se vindece complet.
Replica: Va invit by Rosculet Adnana (246 mesaje), la 24-06-2009 la un ceai, acum pe inserat. La noi s-a mai racorit si este o placere sa savurez o cescuta cu ceai in compania voastra. Pentru cine nu este la dieta, am adus si putin compot.
Replica: Minerva, by Frunza Nicoleta (3224 mesaje), la 25-06-2009 iti doresc multa sanatate si te astept cu vesti bune. Sunt increzatoare ca totul va fi bine.
Elena, anul acesta am scapat de examene, doar ca este o perioada destul de aglomerata pentru mine si nu prea am timp de goblenat, dar va urmaresc indeaproape.
Replica: Buna dimineata! by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 25-06-2009 La Bacau este o vreme urata, ploioasa. Si nici chef de munca nu prea am pe o vreme ca asta.
Elena, iti tin pumnii. Sa iti indeplinesti visele!
Doruletz, Naluca are mare noroc. Sunt fericita si mandra ca te cunosc. Te imbratisez cu multa dragoste. Si pe Naluca!
Minerva, sper din suflet sa nu absentezi mult. Te astept sa imi zambesti cum numai tu stii!
Anca, sper ca rezultatele socrului tau sa fie cele asteptate.
Daniela, Rodimar, Letitia, Admina, Gabriela, Maria, Adnana, Alexandra, Raluca, Mona, Oana, Rodica, Greta, Catalina, Onuta, Adina, Silvia, Floare de colt, Victory, Clementina, Oana, Nico va duc dorul!
Nu mai am timp sa scriu cat as vrea pe forum, dar va citesc si va simt alaturi. Nu mai este mult timp si vor reintra in normal lucrurile si la mine.
Va imbratisez pe toate.
P.S. Daca am uitat pe cineva, iertati-ma.
Replica: Pe mine by Bica Nistor (1241 mesaje), la 25-06-2009 iarta-ma. Te imbratisez cu drag.
Replica: Adriana, by Bica Nistor (1241 mesaje), la 25-06-2009 cred ca stii ca in inima mea nu exista pic de rachiuna. Dar, uite cum aceasta omisiune, ne-a mai apropiat putin una de alta. Te imbratisez si eu cu caldura.
Replica: Te pup by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 25-06-2009
pe obrajori. Stiu ca ai un suflet mare si ma bucur ca am si un locusor acolo.
Replica: Vin si eu by Mona J (533 mesaje), la 25-06-2009 la o cafea in compania voastra pentru ca tare-mi place...
Replica: Iubitele mele,, by Ionita Victorita (543 mesaje), la 25-06-2009 imi este dor de voi toate, de cele din tara, de cele de departe si chiar daca nu scriu des ma gandesc la toate si la fiecare in parte. In fiecare punct de goblen este un gand catre fiecare dintre voi. Ma gandesc la Laura cel mai des si o imbratisez si ii zambesc asa cum ea m-a invatat, apoi la Elena si am emotii pentru ea; ma gandesc la Minerva, draga mea Minerva, cu rugamintea la Doamne-Doamne sa aiba grija de fiecare in parte.
Va imbratisez si va strang la piept pe toate iubitele mele
Gargarite.
P.S. Nu am uitat acel suflet frumos, acea inima mare care ne-a strans in jurul ei,
pe draga si iubita mea, Monica.
Replica: Draga mea, Victorita by Ramona Marculescu (159 mesaje), la 26-06-2009
si sentimentele mele sunt asemanatoare vizavi de acest loc -
primul forum din Romania, pe care s-a discutat despre goblen. Apoi au aparut ca ciupercile dupa ploaie si au sfarsit sfasiindu-se si impartindu-se in n-bisericute. Oare ce au de impartit o mana de femei cand este o vorba de o pasiune?
Aici, ne-am adunat un grup pe care il iubesc si care ma bucura zilnic cu cate ceva nou - fiecare aduce preaplinul frumusetii inimii ei.
Iar numele nostru - gargarite, mi se umple inima de bucurie!
Victory, te imbratisez cu drag si tot asa pe fiecare in parte.
Replica: Gargaritelor, by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 26-06-2009 astazi dupa cateva ore de filmari am ajuns acasa am bucatarit, am aspirat, scuturat, praf sters, o masina de rufe si-a facut programul cat eram eu harnicuta. Acum mi-am luat ochelarii, am intins patul, am intins si diagramele si
goblenez. Mi-am pierdut din antrenament, dar revine el.
Va doresc o noapte linistita si va pup dulce.
Replica: Nu by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 27-06-2009
vine nimeni la cafea? Va astept. O zi frumoasa sa aveti. La Bucuresti este urat, vreme inchisa tocmai buna de
goblenat.
Replica: Cum sa nu, by Maria Nistor (4936 mesaje), la 27-06-2009 vin la cafea, sunt aici.
Replica: Vin si eu, by Popescu Alexandra (242 mesaje), la 27-06-2009 dar nu stau prea mult. Acum ca am mai multe goblenase dragi mie trebuie sa mai prind putina viteza la goblenat asa ca pretuiesc fiecare minutel care il am liber ca sa mai pun un firicel de ata la picturile mele cu acusorul.
Va pup dulce si va doresc spor la lucru.
Replica: Nu este nimeni pe aici? by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 28-06-2009
Gagaritelor, azi nu veniti la cafea?
Replica: Am aparut si eu! by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 28-06-2009
Dupa o jumatate de zi petrecuta prin oras, prin magazine...
O duminica frumoasa!
Replica: Adriana, by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 28-06-2009
ce viteza ai prin topice. Cum este vremea pe la Bacau?
Replica: Vin si eu by Mona J (533 mesaje), la 28-06-2009 la o cafea de dupa-masa.
Replica: Am by Anisoara Nichita (234 mesaje), la 28-06-2009 fost plecata cu familia la resedinta de la munte a prietenilor. A fost un weekend tare placut. A plouat, dar am stat pe terasa de povesti, am admirat natura, am ascultat pasarelele in prag de seara.
Pentru ca ma simt atat de tonica, am venit sa beau si o cafea cu voi.
Elena, bafta la concurs.
Victorita si Ramona, multumesc.
Replica: Gargaritelor, by Maria Nistor (4936 mesaje), la 28-06-2009 v-am adus un val.
Replica: Maria, by Anisoara Nichita (234 mesaje), la 28-06-2009 de unde ai adus valul?
Replica: Multumesc, Maria. by Popescu Ioana (460 mesaje), la 28-06-2009
Este atat de autentica imaginea valului tau, incat parca am primit invitatia sa ma aplec putin spre el, sa-mi umezesc usor mainile si sa ma bucur.
Replica: Gargaritelor, by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 28-06-2009 va invit la o salata orientala si o limonada sa ne uitam impreuna la emisiune.
O seara frumoasa!
Replica: Ma by Maria Nistor (4936 mesaje), la 28-06-2009 bucur daca v-a placut valul. Anca, este Genova (Italia).
Elena, astept cu nerabdare emisiunea.
Va aduc si un pescar la cafenea.
Replica: Buna, by shazer marinela (1 mesaje), la 28-06-2009 Intreb daca a auzit cineva daca se poate pune poza de familie pe goblen.
Multam.
Replica: Bun venit in gradina noastra, Marinela! by Anisoara Nichita (234 mesaje), la 28-06-2009 Cred sa intrebarea trebuie sa o adresezi la firma. Vezi datele de la contact.
Noi, tocmai ne uitam acum la Elena, gargarita noastra ce concureaza pentru un post de stewardesa la Tarom. Vezi Antena 1.
Elena, nu stiam ca ati ajuns si la Sofia pentru simulari. Sa nu uiti sa ne povestesti cum a fost.
Replica: Anisoara, by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 28-06-2009 povestesc, povestesc. La Bulgari am stat doua zile, iar a fost programul cel mai incarcat.
Replica: Elenuta, by Popescu Alexandra (242 mesaje), la 28-06-2009 esti cea mai tare. Imi pare enorm de rau ca ai trecut prin ce ai trecut la antrenamente. Abia astept sa ne povestesti peripetiile petrecute.
Si pentru maine urez tuturor celor care isi serbeaza ziua,
La multi ani! Va pup si va doresc somn usor.
Replica: Alexa, by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 28-06-2009 eram la mare, a fost un antrenament draconic unde multe dintre noi am iesit de acolo plangand printre care si eu. Am facut o intindere inghinala si cateva vene mi s-au incalcit si m-am trezit cu o umflatura si o vanataie in cateva secunde de nu mi-au mai dat voie sa ma misc, dar am continuat dupa asa cu durere, plangand. Visul este vis si trebuie continuat.
Replica: Elena, by Olariu Ioana (794 mesaje), la 28-06-2009 mult noroc in continuare. Deja, esti o invingatoare.
P.S. Chiar daca ai trecut prin ce ai trecut (m-a intristat cand am vazut ca nu mai puteai), important este ca ai trecut de/prin asta.
Pupici.
Replica: Da, Oana, by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 28-06-2009 nu mai puteam pentru ca inainte de mersul piticului, am facut 20 de flotari plus cateva ture (10-11) de alergat, genoflexiuni. Ehhh, viata este frumoasa! Nu ma plang, dar chiar nu mai puteam. Pana la urma este o experienta ce multe fete nu au avut parte de ea.
Replica: Asa by Popescu Alexandra (242 mesaje), la 28-06-2009 este, Elena, o experienta de viata si te admir ca ai putere sa mergi mai departe ca de, doar tu stii ca esti o invingatoare. Pentru noi toate esti un exemplu de urmat, deci , capul sus si nu te da batuta.
Pupici multi. Tony iti transmite sa mananci mai multe cereale cu lapte ca sa faci muschi si sa prinzi forta sa le arati la toti ca tu esti o castigatoare. Cand te-a vazut ca plangi pe plaja avea ochisorii plini de lacrimi.
Replica: Tony, by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 28-06-2009
ei, sa stii ca am inceput sa mananc, dar de cand ma stiu eu asa, sunt slaba, dar "sfortoasa". Iti pup manutele, lasa ca am plans, a trecut. Stii cum se zice:
trece pana ma marit!Replica: Elena, by Petroi Ana-Maria (1241 mesaje), la 28-06-2009
vreau sa zic ca mi s-a rupt sufletul cand te-am vazut la antrenamente la mare, mi-au dat lacrimile cand te-am vazut ca nu puteai sa te ridici de jos, dar tu esti o adevarata luptatoare si te felicit din suflet. Esti o gargarita curajoasa si cu un suflet mare si merti tot ce este mai bun pe lume.
Te imbratisez cu drag si te admir tare mult pentru curajul tau.
Replica: Ana-Maria, by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 28-06-2009 tot raul spre bine. Multumesc tie, multumesc gargaritelor ca m-ati incurajat, ma incurajati si ca ma sustineti.
Replica: Elena, by Mona J (533 mesaje), la 28-06-2009 sigur ca te sustinem. Esti reprezentanta noastra! Te pupam si-ti tinem pumnii in continuare sa reusesti sa-ti realizezi visul.
Replica: Elena, by olteanu rodica (726 mesaje), la 29-06-2009 scumpa mea, cum fac sa vad si eu emisiunea de aseara? A fost Marina in vizita cu socrii, la Slatina si din cauza oboselii, dupa plecarea lor am adormit crezand ca la ora emisiunii ma trezesc. La 23 era prea tarziu si nu te-am vazut.
Imi pare asa rau, este pe net sau reluare cumva?
Replica: Buna dimineata! by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 29-06-2009 Rodica, o sa gasesti emisiunea pe net, pe site-ul Antenei 1.
http://www.antena1.ro/index.php?page=show&id=432
Maine sau poimaine vei gasi si emisiunea de aseara.
Va doresc o zi frumoasa tuturor si o saptaman la fel!
A mea a inceput bine: am depus actele la starea civila!
Replica: Dragele mele, by Bica Nistor (1241 mesaje), la 29-06-2009 Gargarite, mi-ati facut o zi, o minune! De la valul tau, Maria, urmata de spectacolul cu Elena si culminand cu veste casatoriei tale, Adriana, - numai vesti una si una.
Elena, mi-am imaginat ca ti s-a intamplat ceva rau pe plaja. Numai cine nu a alerga pe nisip, nu stie cat de greu este. Ma bucur ca ai ramas la fel de puternica si ca ai reusit si de data aceasta.
Daca nu as fi avut musafiri (pe care i-am facut partasi la privitul la TV), ti-as fi scris de aseara.
Adriana, ma bucur ca aud o astfel de veste de parca ai fi fetita mea. Sa fie in ceas bun si sa va fie Casa de Piatra!
Replica: Bravo, Elena! by Oana Sandulesei (257 mesaje), la 29-06-2009 Te-am urmarit, aseara si mi-am inchipuit ca o fi fost destul de dificil, daca ai avut chiar reactia aceea. Mie mi-a placut si de instructor, ca oricat de dur era, cand ti-a zis sa te ridici si sa te duci la fete, pana la urma i s-a inmuiat vocea si se vedea ca te intelege, chiar daca facea pe durul. Emotiile cele mai mari le voi avea saptamana viitoare, oricum.
Adriana, sa fie intr-un ceas bun. Inseamna ca in curand vedem fotografii si de la nunta ta, nu?
Sper ca la Bacau, nu este nebunia care este la Iasi, unde starea civila lucreaza la foc continuu in unele week-enduri.
Va pup gargaritelor si va urez o saptamana usoara.
Oana
P.S. Cine vine la o cafea buna-buna?
Replica: Sunt by Bica Nistor (1241 mesaje), la 29-06-2009 si eu la cafea, Oana. Sa ai o saptamana buna!
Replica: Sunt aici, by olteanu rodica (726 mesaje), la 29-06-2009 Oana, Bica. Cum altfel sa beau cafeaua decat in fata calculatorului unde stiu ca sunteti si voi?
Casa de piatra, Adriana si tot binele din lume! Sa aveti parte numai de bucurii, sanatate, copii frumosi si sanatosi.
Elena, multa bafta in continuare. Din spusele fetelor inteleg ca ai trecut mai departe in concurs.
Multi pupici tuturor, odihna placuta. La multi ani! azi tuturor, de ziua numelui.
Replica: Mai am by Popescu Ioana (460 mesaje), la 29-06-2009 si eu putina cafea in cescuta si vreau s-o beau cu voi.
Adriana, cat ma bucur pentru tine!
Elena, nu m-am miscat aseara din fata televizorului. Orice ar fi, gandeste-te ca la inceput ati fost peste 300. Realizezi ce departe ai ajuns? Si-am inteles ca si concurentele eliminate continua cursurile Academiei. Ai toata admiratia noastra. Ascunde-ti emotiile si esti o invingatoare.
Bica, Oana, Rodica, Adriana, ma bucur sa fiu in compania voastra in aceasta dimineata.
Replica: Buna dimineata va spun si eu! by Olariu Ioana (794 mesaje), la 29-06-2009 Ma alatur putin la o cafeluta, cat sa-i spun Adrianei,
Felicitari si Casa de piatra!, Elenei (invingatoarea noastra), bafta in continuare, si celor ce-si serbeaza ziua de nume astazi, un
La multi ani sincer si o imbratisare!
Gargaritelor, va doresc un inceput de saptamana cat mai placut si racoros (ca este nevoie).
Pupici.
Replica: Buna dimineata0 by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 29-06-2009 Ioana, au fost peste 300 (ca asa au zis ei), dar faptic am fost in jur de 80, dar aceasta este televiziunea.
Ei, Ioana noi, de fapt, la inceput am facut toate scoala si apoi a inceput emisiunea, deci nu este chiar asa. Fetele care au fost eliminate, au plecat acasa, dar ei au lasat asa ca acum facem toate scoala. Si la mare am fost tot 14, dar nu s-a observat lipsa celei de-a 15 fata care a aparut exact la platou.
Acolo am avut un soc vazand-o pe ea, cei din echipa ne-au asigurat ca va fi prima eliminata, dar a fost prima salvata intre timp. Ea a abandonat concursul mai apoi afland de ce. Chiar acum doua seri a fost la concursul de Miss de la TVR1 si au stat trei saptamani in cantonament. Acum sper sa nu apara din nou la platou. "Cand alergi dupa doi iepuri nu prinzi nici unul". Ea nu a castigat Missul acolo.
Au fost si amintiri frumoase, dar si amintiri mai putin frumoase.
Replica: Multumesc pentru urari! by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 29-06-2009 Am emotii mari dar sunt si foarte fericita!
Oana, m-am prezentat la prima ora la starea civila fiindca mi-au spus doamnele de acolo, ca daca vreau o anumita ora, sa fiu printre primii care depun dosarul, caci este nebunie in iulie si august. Dar, in afara de o pereche, nu am mai vazut pe nimeni pe acolo. Eu sunt bucuroasa ca mi-am ales ora pe care mi-am dorit-o.
Ma duc sa fac un ceiut si sunteti invitatele mele.
P.S. Fotografii o sa fie berechet.
Replica: Adriana, by Silvia Har (613 mesaje), la 29-06-2009 drum bun pe noua carare a vietii tale! Ma bucur pentru tine.
Si, cand este marele eveniment?

Replica: Buna ziua, by Ionita Victorita (543 mesaje), la 29-06-2009 dragele mele, am venit si eu la o cafea, un ceai, o apa... ce o fi, doar sa fiu cu voi.
Casa de Piatra cu piscina si felicitari, Adriana!
Felicitari, Elena, invingatoarea noastra!
Cate o imbratisare si un pupic pentru toate Gargaritele. La Multi Ani! pentru sarbatoritii de astazi.
Replica: Iertati-ma! by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 29-06-2009 Am uitat sa va spun data: 11 iulie.
Sunt cu capul in nori! Nu se pune acum, nu?
Replica: Flori pentru Adriana (cele de sus) by Ionita Victorita (543 mesaje), la 29-06-2009 si acum pentru Elena.
Replica: Si pentru toate gargaritele si sarbatoritele by Ionita Victorita (543 mesaje), la 29-06-2009
Replica: Victorita, by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 29-06-2009 multumesc pentu flori. Te imbratisez cu drag.
Replica: Vei by Mihaela Stanica (101 mesaje), la 29-06-2009 avea casatoria in Rac. Astrologii spun ca este zodia cea mai buna pentru cei ce vor sa isi intemeieze o familie. Felicitarile in
De treci pe aici, eu ti-am lasat o floare...
Replica: Mihaela, by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 29-06-2009 la partea astrologica nu m-am gandit pana acum. Multumesc pentru noutate. Te-am pupat.
Sper sa fie cu noroc si intr-un ceas bun la toata lumea, nu numai la mine.
Replica: Felicitari Adriana! by Petroi Ana-Maria (1241 mesaje), la 29-06-2009 Abia astept sa joc la nunta...
Sa aveti o saptamana minunata!
Pupici
Replica: Adriana, by Maria Nistor (4936 mesaje), la 29-06-2009 Casa de piatra!

Replica: Bravo, Elena! by Iordanoiu Elena Daniela (171 mesaje), la 30-06-2009 Esti o invingatoare oricum si asta o stii caci ai ajuns aici si indiferent ce se va intampla noi suntem alaturi de tine si multe porti ti se vor deschide.
Curaj si bafta in continuare.
Astazi am reusit si eu sa vad emisiunea in final caci se incarca foarte greu pe net si fata este cam bolnavioara, dar nu uita, ai incredere in Dumnezeu si totul va fi bine.
Bafta, Elena!
Replica: O cafeluta de dupa amiaza? by Condrasov Gabriela (232 mesaje), la 30-06-2009 Cine doreste este invitata mea la o mica sueta.
Bravo, Elena! Din cate am citit pe aici, am inteles ca ai mai trecut de o proba. Eu nu am vazut inca emisiunea, nu am reusit pentru ca si eu ca si Adriana alerg ca sa imi organizez nunta cu parinti si socri si nasi si etc... De Starea Civila am scapat acum cativa ani.
O sa incerc sa vad emisiunea pe site pentru ca nu se poate sa nu o vad si asa stau cu sufletul la gura cand incepe.
Felicitari, Adriana! Abia asteptam sa ne trimiti poze de la fericitul eveniment. Promit ca o sa trimit si eu, la anul, ca atunci va avea loc.
Ma scuzati ca inca nu am postat lebedele, am intarziat si a mai trecut o saptamana...
Va pup dulce de tot pe toate si va astept la o cafeluta mica.
Replica: Gabriela, by Racovita Adriana (3988 mesaje), la 30-06-2009 felicitari si tie! Este bine ca iei pregatirile din timp.
Sa nu ne uiti de lebede.
Replica: Gargaritelor, by Stefanescu Elena (2601 mesaje), la 30-06-2009 azi am filmat ultimele doua editii din show si nu ma pot reculege!
Plang si plang de fericire!