|
Acum este 21 Apr 2026, 04:53
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Multumiri Gargaritelor TTT! Scris: 28 Iul 2009, 13:13 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Multumiri Gargaritelor TTT! by Dosinescu Cristina (61 mesaje), la 24-02-2009
Azi am ridicat coletul de la Posta si...surpriza! Pe langa goblenurile comandate in pachet am descoperit si o agenda TTT si un semn de carte personalizat TTT.
Va multumesc fetelor pentru surpriza facuta, am sa folosesc agenda cu dragoste, iar semnul de carte il va folosi Miky, sa-i aduca noroc in tot ceea ce face si sa fie vrednica asa cum sunteti voi toate Gargaritele. Va multumesc!
Nota Admin: Cristina, sunt incatata ca ti-a placut surpriza. De altfel, nu esti unica gargarita care a primit un astfel de cadou, dar banuiesc ca la celelalte fete nu a ajuns coletul inca. Succes la scoala lui Miky!
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Multumiri Gargaritelor TTT! Scris: 10 Noi 2009, 14:43 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Gargarite TTT, nici nu stiti ce sentimente ma incearca acum: fericire, dar si uimire ( pentru cel de-al treilea model). Va multumesc din suflet pentru surpriza facuta; cuvintele sunt prea seci pentru a exprima ceea ce simt acum.
Inca o data va multumesc pentru ca existati, va multumesc pentru munca depusa, va multumesc ca ne-ati creat aceasta gradina.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 2 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|