Site care ii invata pe romani cum sa cheltuiasca rational by Stanoiu Constantin (259 mesaje), la 29-10-2008 Daca nu stiati cate puteti face cu banii dumneavoastra, iata ca solutia o primiti de la autoritati. Va dublati economiile sau va echilibrati bugetul, fara costuri suplimentare si in deplina siguranta. Totul din fata calculatorului. Protectia Consumatorilor a lansat, marti, un site prin care ii invata pe romani cum sa-si permita rate la banci si vacante in strainatate.
www.bugetulfamiliei.roReplica: Pentru cei interesati, by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 29-10-2008 eu am descarcat dupa internet gratuit un programel care se cheama contabilitatea familiei. Este destul de simplu de utilizat si va permite sa tineti o evidenta a cheltuielilor si a veniturilor in cadrul familiei.
Replica: Vreau adresa! by Patruleasa Jeni (185 mesaje), la 29-10-2008 Te rog, Roxana.
Replica: www.safir-informatic.ro by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 29-10-2008 parca (nu stiu sigur). Poti sa-i dai cautare pe google.
Replica: Multumesc, by Patruleasa Jeni (185 mesaje), la 29-10-2008
Roxana.