Draga mea, Monica si dragele mele gargarite.
De ceva timp ma vedeti tare putin in gradina. Eu sunt fericita ca pot citi zilnic ce faceti si este ca si cum as zbura alaturi de voi.
Sunt in Australia de cateva luni pentru ca Mariuca are un fratior. Andrei (Andrew in acte) este lumina ochilor mei alaturi de Mariuca. Nu am timp sa va detaliez, important este ca ma simt utila si in forma pentru rolul de bunica ce mi-l asum direct.
Adnana, te inteleg perfect cand spui ca respiri prin Doruletz (Marie Desiree). Sa iti traiasca si sa ai parte si de momentul special cand vei deveni mamica, iar cand o veni timpul si bunica.
Alexa, imi doresc sa va fi lasat ragazul (macar cateva luni) inainte de a lua o hotarare definitiva in legatura cu divortul.
Suntem oameni si gresim, iar noi femeile ne aparam doar cu gura. Stiu ca uneori gura noastra este cam mare, dar poate avem scuza ca ducem in spatele nostru prea mult si prea multe: copii, sot, casa, studii, servici si cate si mai cate.
Usor se desface o casnicie, dar cel mai greu este sa o mentii.
Te rog eu sa iti lasi un timp de respiro si apoi sa iei o hotarare finala.
Pana atunci eu te strang cu drag la pieptul meu, minune-de-mama si sper sa iti tragi forta de la mine.
Aduc si eu un ceiut la cafenea pentru fiecare, acum in prag de seara in Romania.

Va imbratisez cu mult drag pe toate.
Bica, cum eu stiam cursul evenimentelor din mailurile tale, nu-mi ramane decat sa reintaresc ideea ca toate sa fie in ceas bun.