Acum este 02 Aug 2026, 00:24

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Azi am intrat in zodia Racului
MesajScris: 04 Aug 2009, 09:53 
Neconectat

Nume forum:1
Topic: Azi am intrat in zodia Racului by cucos catalina (1630 mesaje), la 21-06-2007

Eu shtiu doar cateva zile in care vom sarbatori: 9, 13 shi 19 iulie. Am sarit cu sigurantza shi alte aniversari din aceasta zodie, de aceea va invit sa va trecetzi aici ziua de nashtere.
Va multzumesc.
Cine-i nascut in iunie/iulie sa se ridice sus.

Replica: Eu by Hainal-Roman Oana (107 mesaje), la 21-06-2007

am doi sarbatoriti in luna iulie. Pe 17 iulie este ziua lui Cosmin, finutul meu care atunci va implini 3 ani, iar pe 20 iulie este ziua fratelui meu care implineste 26 ani. Doi Raci foarte dragi.

Cu drag,
Oana

Replica: Pe 19 este ziua Elvirei, nu? by Ileana Miroiu (807 mesaje), la 21-06-2007

Si Gargarita Sefa este tot Rac, nu?
Oana, La multi ani, pentru cei doi sarbatoriti din familie!

Replica: Daaaaaaa! by cucos catalina (1630 mesaje), la 25-06-2007

De azi in 2 saptamani este ziua mea! Shi pe 19 a Elvirei, dar de ce nu mai vine pe la noi?

Replica: Primit de la o prietena pasionata de cristaloterapie, by Silvia Har (634 mesaje), la 27-06-2007

Rac
Racul ca si Pestii au nevoie de o piatra protectoare cum ar fi safirul sau citrinul, dar care se recomanda si celorlalte zodii pentru intensificarea energiei si protectie.

Safir

citrine point
Citrin

Pentru iubire se recomanda Racilor pietre precum cuart roz, rubin sau Kunzite roz. Knuzitul va aduce armonie si iubire.

Cuart roz

Rubin

Tuc2005-437brazilkunzite.jpg (38674 bytes)
Kunzit roz

Racii sunt sfatuiti sa manance mure o data pe saptamana sau sa poarte un Lapis Lazuli aproape de gat pentru ca astfel chakra celui de-al treilea ochi sa se deschida sau sa fie mentinuta deschisa.

Lapis Lazuli

Replica: Daca a sunat adunarea, by Jianu Elvira (198 mesaje), la 28-06-2007

am venit. Si am adus o floare pe care sa-si gaseasca loc gargaritele.

Replica: Si, inca... by Jianu Elvira (198 mesaje), la 28-06-2007

Replica: Bine ai revenit, Elvira! by cucos catalina (1630 mesaje), la 30-06-2007

Replica: La multi ani, Gargarita Sefa! by Doi na (577 mesaje), la 09-07-2007

Catalina, azi de ziua ta, noi iti dorim sa ti se implineasca visele.
Echipa de la Rogoblen

Replica: Va multzumesc din suflet! by cucos catalina (1630 mesaje), la 09-07-2007

Suntetzi extraordinari de promptzi shi dinamici. Spor la lucru sa avetzi ! O zi frumoasa... asha ca a mea, azi, alaturi de voi!
Va trimit un tortuletz.

Replica: Draga Catalina, by Doi na (577 mesaje), la 09-07-2007

Azi de ziua ta, am si eu o bucurie. Nu ai observat ca eu am semnat in numele Echipei de la Rogoblen? Astazi ii vizitez pe cei de aici din firma. Mi-au promis ca vor ajuta asociatia chinologica si m-au invitat la ei. Am facut cunostinta direct cu Ax, Lady, Ringo, Killer, Galbenus si cu zecile de flori ce te insotesc de la poarta pana sus la birouri. Am vazut mostrele de vitralii, oglinzile, broderii de toate felurile, o groaza de goblenuri cusute si multe obiecte personalizate, marturiile portocalii pentru nunta... Mi-au pus la dispozitie si acest calculator de pe care scriu acum si mi-au facut si o imagine pentru tine - cea cu orhideele. Este minunat sa traiesti langa anumiti oameni in viata. Te ajuta mult sa treci peste momentele grele. Mai am o fotografie pentru tine. Am inteles ca tie iti plac trandafirii albi.

Replica: Asha este! by cucos catalina (1630 mesaje), la 09-07-2007

Sunt superbi shi cei de la tine! Sa shtii, Doina, ca m-am mirat ca ai semnat tu in numele echipei. Am fost derutata shi imi propusesem sa citesc iarshi topicurile de aici, sa ma conving in ce mod faci echipa?! Am crezut ca am omis vreun mesaj. Dar in urma postarii tale, am intzeles! Ma bucur pentru tine ca eshti acolo. Imi imaginez cat de bine te simtzi shi ce spirit relaxat trebuie sa ai.

Replica: Fetelor! Si eu sunt Rac by Manaila Carmen (137 mesaje), la 11-07-2007

si imi pare rau am uitat sa felicit tocmai un Rac. La multi ani, Catalina!

Replica: Multzumesc mult, Carmen! by cucos catalina (1630 mesaje), la 12-07-2007

Dar ziua ta a trecut?

Replica: Azi este ziua mea by Manaila Carmen (137 mesaje), la 12-07-2007

si stiu ca o sa-mi urati La multi ani, si stiu ca o sa-mi daruiti o groaza de flori, dar eu nu o sa va mai pot raspunde pentru ca plec in vacanta. Va multumeste de pe acum un Rac-Mac, rusinos tare!

Replica: La multi ani, Mac Calator! by Admin TTT (3927 mesaje), la 12-07-2007

Drum bun, vacanta placuta si nu le uita pe celalalte Gargarite ce te asteapta sa le povestesti despre vacanta ta.

Replica: Bine ai revenit, Elvira! by Admin TTT (3927 mesaje), la 12-07-2007

Ne-a placut Hibiscusul tau rosu. Iti trimitem si noi unul galben la fel de frumos ca al tau. L-am gasit pe net, dar tare ne-ar fi placut sa il gasim in sera noastra.

Replica: La multzi ani, Carmen! by cucos catalina (1630 mesaje), la 13-07-2007

Sa ai parte de tot ce-tzi doreshti!

Replica: La multi ani, Elvira! by Admin TTT (3927 mesaje), la 19-07-2007

Bucurii, impliniri si un cald
La multi ani!
Echipa de la Rogoblen

Replica: La multi ani, Elvira! by cucos catalina (1630 mesaje), la 19-07-2007

Sa ai parte de tot ceea ce-tzi doreshti, sa fii sanatoasa shi alaturi de cei pe care ii iubeshti!
O zi frumoasa!

Replica: Este noapte, by Jianu Elvira (198 mesaje), la 20-07-2007

citesc mesajele voastre si va multumesc.

Replica: Un by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 20-07-2007

La multi ani, special pentru tine, Elvira. Iti plac crinii rosii?

Ieri nu am intrat pe net. Din cauza caldurii cred ca mi s-au topit cablurile...

Replica: Legenda Sfantului Ilie by Doi na (577 mesaje), la 20-07-2007

Cica Sfantul Ilie este foarte suparat pe lume din cauza nelegiuirilor la care se deda si vrea s-o piarda, de aceea promite ca o va face, de fiecare data, de ziua lui. Dar, fiind foarte batran, mosul mai adoarme. Cand se trezeste il intreaba pe Dumnezeu, care sigur ca nu este de acord cu ceea ce vrea sa faca Ilie:
- Doamne, a fost ziua mea?
Iar Dumnezeu ii raspunde:
- Nu, Ilie mai odihneste-te!
Si tot asa, pana iar:
- Doamne, a fost ziua mea?
Iar Dumnezeu iar raspunde:
- A trecuuuuut, Ilie!

De aceea, in ziua de Sfantul Ilie, rar se intampla sa ploua vreodata. Uneori insa ploua, tuna, fulgera, trasneste inainte de 20 iulie, dar cel mai adesea, dupa Sfantul Ilie (dupa 20 iulie) cand Sfantul este foarte furios pentru ca nu s-a putut tine de cuvant de ziua lui.
Asa ca il asteptam pe Sfantul Ilie sa se scoale din somn si sa aduca putina apa pentru toate vietuitoarele si plantele ce tipa dupa apa. Ca de ele mor, nici noi nu vom avea viitor.
Apropos: v-ati ganditi sa puneti putina apa pentru cainele comunitar de langa bloc (al de latra noaptea la cei ce se apropie nepermis de mult de masina ta) sau pentru pisica ce tine sobolanii sa nu intre in subsolul blocului vostru? Dar pentru pasarele? Dar la copacelul ce va tine putina umbra?

La multi ani, Elvira!

Replica: Da, da, by Jianu Elvira (198 mesaje), la 20-07-2007

va invit pe toti la tort.
Sigur Doruletz ca imi plac crinii rosii. Am sa-ti arat crinul meu care a inflorit anul trecut (anul asta ce-o fi patit oare?)

Va multumesc la toti pentru urari si cadouri!.

Replica: La multi ani! by PRICOP PETRONELA (16 mesaje), la 20-07-2007

Sa dea Domnul ca tot ce iti doresti sa-ti fie implinit, bucuriile vietii sa nu te ocoleasca si cei dragi sa-ti fie aproape la bine si la greu. Acesti maci sunt speciali, precum si tu esti speciala.

Replica: Elvira, nu ma pricep by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 21-07-2007

la crini, desi imi sunt tare dragi sa ii privesc, dar al tau este deosebit.

Replica: Nici eu by Jianu Elvira (198 mesaje), la 23-07-2007

nu ma pricep, dar am cumparat multe culori si le-am crescut in balcon pentru ca nu sunt deloc pretentiosi (in gradina ar fi si mai frumosi), doar ca am dat din bulbi si asa se face ca nu mi-a mai inflorit decat unul galben. Mai am bulbi, dar sunt micuti si nu stiu ce culori sunt. Poate la anul or sa fie bulbii destul de mari sa infloresca.
Acesta nu-i din "gradina" mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: