Acum este 02 Aug 2026, 14:06

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: La multzi ani, Cristiana-Andreea!
MesajScris: 05 Aug 2009, 08:59 
Neconectat

Nume forum:1
Topic: La multzi ani, Cristiana-Andreea! by cucos catalina (1631 mesaje), la 25-12-2007

Sa ai o viatza frumoasa shi linishtita, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de darurile vietzii shi Dumnezeu sa te ocroteasca! Andrei, gratarul in acest an este in aer liber, nu? Sa avetzi parte de zile senine shi sotzia ta sa te poata ajuta la gatit.

Replica: Multumesc, by Andrei Stancu (193 mesaje), la 26-12-2007
Catalina pentru urarile minunate pentru Printesa noastra cea mica.
Din pacate, ceea ce ne-am dorit noi nu a fost posibil pana la urma. Conditiile pentru cele doua Printese au fost dure si dupa ce Principesa cea mare a racit, am hotarat sa ne intoarcem acasa, la caldurica si la confort. Am fost fericiti ca am reusit sa stam in acea casuta de bunici, ca ne-am dat cu sania, ca un calut curajos ne-a dus cu sania cea mare pana la izvor, ca ne-am jucat cu zapada si am ras cat pentru tot anul facand mare haz de lipsa noastra de confort. Dupa ce am multumit casutei si i-am promis toti trei ca ne intoarcem la vara, i-am asezat o crenguta de brad la fereastra si am plecat impingand masina care s-a suparat ca am uitat-o in zapada atatea zile.
Acasa, da, sa stii ca este un moment pe care nu as vrea sa il pierd niciodata: am gatit impreuna pentru ziua de Craciun bucate traditionale, am facut un haz nebun ca nu stiam nici unul sa facem carnati - traiasca netul cu toate paginile de culinare, Printesa cea mica a lucrat si ea cu spor la salata bouef (aducand cartofii la stadiul de piure), iar cozonacul - surpriza!, a iesit ca la mama acasa! Ne-a bufnit rasul cand am gustat din el - nu ne venea sa credem. Ne sarutam unul pe altul de fericire - evident Printesa cea mica a capatat cele mai multe saruturi. In seara de Ajun, dupa ce s-a culcat Printesa mica, am ascultat colinde cantate de Hrusca si Printesa mare a aprins o lumanare pentru ca prin lumina ei sa ajunga si cuvintele noastre de multumire Sus.
Pentru tine, cum a fost pana la urma? Cum au iesit bucatele? Cum ai serbat Ajunul?
Un gand cald de la mine si cele doua Printese. Si o imagine pentru tine, aleasa de Printesa cea mare.

Replica: Asha cum shtiam by cucos catalina (1631 mesaje), la 26-12-2007

shi cum totushi nu speram, am fost singura. Anul acesta noi am sarbatorit sambata seara, am impodobit bradul de vineri, a venit shi Moshul cu cadouri. Sambata ziua am facut sarmale shi ardei umplutzi - pentru prima data in viatza mea (!) - shi au ieshit foarte bune - spre mirarea mea. Printzul meu a spus ca-s buna de maritat, ca asta a fost ultimul test shi a sunat-o pe mama sa-i dea vestea ca ii plac sarmalele mele. Cozonac nu am indraznit sa fac, am cumparat ceva asemanator de prin magazine. In seara de Ajun am stat pe net, am vorbit cu amicii de pe aici, Printzul m-a sunat sa-mi ureze o seara linishtita shi sa dorm bine. Ieri am vorbit cu parintzii mei shi era fratele meu acasa cu familia lui, sa-mi tzina locul. Azi am facut salata de boeuf, supa, am pregatit carnea pentru friptura shi gratar shi acum ashtept sa ajunga Printzul, macar o zi din acest Craciun sa fim impreuna. Saptamana trecuta ma gandeam, ca-mi va fi tare greu zilele acestea, dar fiind cald aici shi soare shi verde, am impresia ca este Pashtele - atmosfera de sarbatoare data de platoul de salata. Este trist pentru ca latura mea sensibila persista, comparativ cu ceilaltzi ani. Acum intzeleg de ce romanii se schimba atunci cand stau mult plecatzi, mai ales daca unii dintre ei, au o personalitate mai dura. Trist, dar adevarat! Le faci pe toate in viatza - vorba Printzului meu.

Multzumesc pentru tot din partea voastra, Andrei! Zile frumoase in continuare!

Replica: M-a bufnit rasul, by Doruletz Mic (1009 mesaje), la 26-12-2007

si m-am linistit: nici eu nu m-am incumetat sa fac aceasta prajitura delicioasa, NICIODATA! Andrei mi-a dat un imbold (poate incerc de Paste), iar tu, Catalina, ai reusit sa ma scapi de jena de a recunoaste acest lucru.
Ma gandeam, referitor la ce scrii tu, ca exista un echilibru in viata - ti se ia cu o mana ceva ce iti doresti si ti se da cu cealalata mana ceea ce nu sperai.
Zile fericite in continuare, Catalina!
in attachement - un alt novice

P.S. La multi ani, printesa Andreea-Cristiana!

Replica: Ce faci, Doruletz? by cucos catalina (1631 mesaje), la 26-12-2007

Craciun fericit! Tu ce ai facut in aceste zile sau ce ai de gand sa faci? Macar ai calcat pe zapada. Un gand frumos din peninsula. Cand incerc sa fac eu cozonac, te anuntz.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: