Acum este 26 Apr 2026, 13:27

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 78 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: La multi ani, Iulia!
MesajScris: 29 Feb 2012, 20:54 
Neconectat

Nume forum:1
La multi ani, Iulia!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Feb 2012, 22:16 
Neconectat

Iulia, multa sanatate, fericire si un calduros

Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Feb 2012, 23:14 
Neconectat

Scumpele mele gargarite,

Va multumesc din suflet pentru urarile, gandurile si cuvintele frumoase pe care mi le-ati adresat. Va rog sa ma iertati ca vin asa tarziu. Am mai intrat o data in topic dimineata, am citit tot, m-a busit plansul, am inchis si am iesit. N-am avut putere nici sa scriu.
Ieri am avut parte de o aniversare nu tocmai frumoasa, desi pentru 35 de ani visam cu totul altceva.
La serviciu am dus fetelor un tort care a fost taiat pe fuga, pe bucati, impartit prin birouri, pentru ca la noi este vremea schimbarilor si toata lumea este tensionata si irascibila. Dar am trecut peste asta. S-a facut ora 16, am plecat de la birou si m-am dus cu masina sa-mi iau sotul de la serviciu. L-am luat si in drum spre casa la o iesire spre strada principala, in rampa fiind, masina din fata mea a fost "scapata" la vale si mi-a spart bara din fata a masinii. Asta dupa ce va spuneam ca acum 2 saptamani mi-am gasit masina in parcare cu aripa infundata. Si tot doamna de la volan a sarit cu gura la mine ca eu as fi tamponat-o. N-a vrut sa ne intelegem pe cale amiabila, desi i-am oferit asigurarea mea ca sa-si repare zgarietura de pe masina (ea cu atat s-a ales), numai sa termin mai repede si am mers la politie. Si a urmat tot balciul cu declaratii, suflat in fiola, procese verbale si toate alea. Sotul meu fusese intre timp si l-a luat pe cel mic de la camin, asa ca am stat si cu copilul dupa mine pe la politie. Pana la urma, doamana a luat asigurarea mea, iar eu m-am ales cu avertisement si 3 puncte penalizare pentru nerespectarea distantei neregulamentare. A durat 2 ore toata tarasenia, insa nu s-a terminat aici. Am plecat acasa, iar cand am ajuns mi-am gasit copilul cel mare, pe Bogdan, in pat, infofolit in patura, tremurand de frig, dar arzand ca focul. L-am doftoricit cat am putut de repede, insa tot nu m-am linistit. Dupa jumatate de ora mi-au venit musafiri si au plecat la 10 seara. Erau cumva “de-ai casei”, insa mie numai de asta nu-mi ardea. Ei au plecat, eu insa am stat azi noapte pana la 2 si l-am pazit pe Bogdan sa nu faca febra din nou. Cred ca intr-un final m-a doborat oboseala si am adormit.
Dimineata insa m-am trezit cu o durere groaznica de cap si cu sentimentul ca sunt la capatul puterilor. Insa tot eu m-am imbarbatat si mi-am spus ca trebuie sa renasc, vorba Dalinei, ca Pasarea Phoenix. Stiu ca nu am voie sa pic, pentru ca daca pic eu am senzatia ca pica totul in jurul meu, insa sentimentul de deznadejde n-a disparut. Ieri, pentru prima data, cred, nu mi-a cantat nimeni “La multi ani” (nu ca mi-ar fi ars de asa ceva), cu exceptia voastra (multumesc Marie). Doar cel mic al meu, Stefan, a venit la un moment dat in bucatarie si a intrebat: dar lui mami nu-i canta nimeni „La multi ani”?!
Singurele bucurii pe ziua de ieri au fost un superb buchet de lalele pe care l-am primit de la sotul meu si o ciocolata primita de la baiatul meu cel mare. A strans din banutii lui si i-a luat lui mami cadou o ciocolata. A fost cea mai buna ciocolata pe care am mancat-o vreodata, desi am gustat-o abia in seara aceasta, iar lalelele au fost singurele care mi-au mangaiat ochii ce abia se abtineau sa nu planga.
Asa am petrecut eu ieri, dragele mele. De aceea n-am putut fi aici, langa voi, sa va multumesc.
Va aduc acum un tortulet, facut de mami a mea, si impart cu voi frumusetea lalelelor pe care mi le-a daruit sotul meu.

Va strang la piept cu drag pe toate si va trimit ninsoare de pupici.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mar 2012, 00:03 
Neconectat

Draga Iulia, ai avut parte de patanie peste patanie. Intamplarile acestea fii sigura ca te fac sa fii si mai puternica decat esti si sunt pana la urma parte din viata orisicui. Ghinionul a fost ca s-au intamplat tocmai de ziua ta. Ce sa-i faci? Este bine ca te-ai descurcat cu toate ce ti-au iesit in cale.

La multi ani, draga mea! Si sper ca macar acum, acest mesaj sa te gaseasca mai linistita si fara atatea batai de cap.

Pentru febra copilului, iti recomand un medicament numit Nimesulida, este recomandat pentru febre peste 38 de grade si este foarte efectiv, are un efect garantat pentru 12 ore continuu. La noi in tara din cate stiu este cam satanizat si nu se recomanda direct pentru febra, dar ar trebui sa-l intrebi pe pediatru sau sa verifici pe internet. Pe mine m-a scos de multe ori din probleme cu copiii mei, caci cu febra nu ne putem juca.

Iti doresc mult succes si sper ca macar sfarsitul de saptamana sa recuperati ziua de nastere cu o iesire in doi sau in familie.

P.S. Tortul arata delicios, iar buchetul de lalele este superb.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 01 Mar 2012, 21:33 
Neconectat

Iulia, cu intarziere am intrat in topic sa-ti urez La multi ani fericiti! si am gasit postarea ta. Imi pare rau ca ai avut o asemenea aniversare.
O calda imbratisare, un buchet de flori pentru tine

si un tortulet:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 02 Mar 2012, 10:53 
Neconectat

Iulia, ti-am adus si eu un buchetel de primavara ca sa-ti stearga toate amaraciunile.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 04 Mar 2012, 11:37 
Neconectat

Iulia, iti trimit aceste floricele sa iti aline sufletul.
La multi ani!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mar 2012, 12:21 
Neconectat

Va multumesc pentru sustinere.

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Mar 2012, 16:18 
Neconectat

Iulii, eu si babuta mea, iti dorim sa ai parte doar de bucurii alaturi de cei doi feti frumosi cu nume de voievozi si iti uram multi ani fericiti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Mar 2012, 19:13 
Neconectat

Iulia, iti doresc sa iubesti si sa fii iubita.

Nu ma jeli,
nu sunt un mit,
sunt doar un inger fericit.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 78 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: