|
Acum este 16 Apr 2026, 17:44
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Admin
|
Subiectul mesajului: Bucura-te de fiecare clipa! Scris: 09 Oct 2009, 22:16 |
|
 |
| Site Admin |
 |
|
|
Astazi este prima zi a restului vietii tale. Bucura-te de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.
_________________ Monica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tudorancea Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Bucura-te de fiecare clipa! Scris: 09 Oct 2009, 22:32 |
|
|
|
Mi-au placut scarile, pian, Monia.
Va prezint un clip la care eu am plans. Am plans pentru ca am inteles (a cata oara) cat de fericita sunt. Eu am brate si maini. El s-a nascut fara si spune ca este fericit si nu se teme de viata! Daca o sa cad, o sa incerc din nou si din nou, dar nu voi renunta niciodata!
_________________ Tudora - Nimeni nu stie cat imi iubesc prietenii, decat sufletul meu care este mut.
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Bucura-te de fiecare clipa! Scris: 11 Oct 2009, 12:05 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Rodica, o adevarata lectie de viata si de optimism am vazut in acest clip. Si eu am plans realizand ce binecuvantata sunt.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Bucura-te de fiecare clipa! Scris: 12 Oct 2009, 21:15 |
|
|
|
Rodica , cutremurator clip ,adevarata lectie de viata pentru multi dintre noi.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Bucura-te de fiecare clipa! Scris: 12 Oct 2009, 21:23 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
O lectie de viata pentru foarte multi dintre noi . De multe ori noi ca si persoane nu stim sa pretuim ceea ce avem langa noi . Cand am cazut , m-am ridicat si am mers mai departe vorba proverbului "orice sut primit e un pas inainte in viata " . Acest videoclip mi-la aratat sotul meu acum 2 ani cand a fost nevoit sa plece si mi-a zis "capul sus " , atunci am realizat cat de fericita sunt si niciodata nu voi abandona lupta cu viata .
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 5 mesaje ] |
|
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|