Acum este 22 Iun 2026, 06:56

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sarbatoritii lunii august
MesajScris: 19 Oct 2009, 22:21 
Neconectat

Nume forum:1
Sarbatoritii lunii august by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 02-08-2008

Mi-a placut ideea Bicai de luna trecuta de a crea un topic cu sarbatoritii lunii iulie. Asa ca m-am gandit ca nu ar fi rau sa creez un topic in care sa putem sarbatorii cum se cuvine sarbatoritii acestei luni.

Nu stiu daca lista este completa si corecta. In cazul in care am omis pe cineva va rog sa aduceti completari si imi cer scuze. Acestea sunt datele pe care le-am gasit deocamdata pe forum

Replica: Sarbatoritii lunii august by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 02-08-2008

2 august - Popa Alice
6 august - Racovita Adriana
14 august - Grigorita Carmen Laura Tereza
19 august - Petrescu Geta

Replica: Alice by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 02-08-2008

iti urez La multi ani, plini de fericire si impliniri!

Replica: La multi ani! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 02-08-2008

si tie, Mariane. Ca doar tu esti sarbatorit in fiecare luna nu?

Tortul este pentru amandoi bineinteles.

Replica: La multi ani, Alice! by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 02-08-2008

Steaua fericirii sa-ti lumineze calea si flori sa te-nsoteasca pe oriunde ai fi.

Replica: La multi ani! by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 02-08-2008

Alice, iti urez multa sanatate si bucurii si sa ti se implineasca tot ce iti doresti.

Replica: La multi ani! by Maria Nistor (5039 mesaje), la 02-08-2008

Multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!

Replica: La multzi ani! by cucos catalina (1635 mesaje), la 02-08-2008

Sa fii sanatoasa, iubita shi fericita! Sa traieshti clipe minunate alaturi de cel ce-tzi ofera afectziune, ca nimic nu-i mai frumos decat surasul dragostei in fiecare dimineatza... Te sarut dulce.

Salutari Mariane! La multzi ani!

Replica: Alice, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 03-08-2008

La multi ani!

Replica: La multi ani, Alice! by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 03-08-2008

Chiar daca cu intarziere, iti doresc sa ai o viata fericita, plina de soare si impliniri.

Replica: La multi ani, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 03-08-2008

multe bucurii alaturi de Marian si drum bun alaturi de visele tale, Alice!

Replica: La multi ani, by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 03-08-2008

Alice si realizari pe plan profesional, dar mai ales personal!

Replica: La multi ani! by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 03-08-2008

Sa fii fericita si iubita!
Mariane, esti un norocos!

Replica: Va multumesc! by Alice Popa (248 mesaje), la 03-08-2008

M-am simtit rasfatata de voi! Am avut o zi minunata de ziua mea.
V-am promis ca o sa povestesc despre Laura si Marian. Intr-una din convorbirile mele cu Laura, i-am cerut permisiunea sa o vizitam la clinica. A refuzat categoric si am inteles-o. Nu si Marian, care, in fiecare zi in drum spre job, oprea la clinica si ruga o infirmiera sa ii duca ceva bun, pregatit de noi dimineata (adica incalzit!), special pentru ea. Fripturica de vita, inabusita si asezonata cu un catel de usturoi (tot inabusit), alaturi de broccoli, o placinta de iaurt, dietetica, paste cu carne de vita (juliene) si sos natur, peste la cuptor, bruscheta cu rosii si altele. Nu va imaginati ca artizana acestor mancaruri sunt eu. Majoritatea sunt semnate de mamica mea, ce are ea variantele ei de a avea gija de noi sa mancam numai mancare sanatoasa. Noi trebuie doar sa avem grija sa ajungem la o intalnire fie cu microbuzul, fie cu unul din vecinii ei ce vine in Bucuresti etc. Stiam ca Laura a avut un ragaz de doua zile pentru a ajunge la Brasov, dar mai stiam ca in acest weekend trebuia sa fie la clinica pentru a i se monitoriza markerii. Asa ca, am aranjat ca ziua mea sa o facem impreuna cu familia Brasoveanu la un local select unde am comandat din timp numai menu ecologic si de... regim. Am reusit sa facem acest pas si sunt incantata de reusita. Laura este o persoana nemaipoment de vesela. Are un ras galgait. Daca iti da ea tonul la ras, razi instantaneu. Nu am mai ras de mult timp, asa cum am ras aseara. Ne-am simtit bine impreuna. Am discutat si despre gargarite - se putea altfel?
Am fost fericita ca am cunoscut una dintre gargarite si daca viata imi va mai da ocazia, sper sa le cunosc pe rand si pe celalalte.
Asa cum spune, Tereza: va multumesc ca existati. V-am adus si eu in dar o floare.

Replica: Alice, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 03-08-2008

ma bucur pentru tine. Vad ca ai avut o zi superba. Ma bucur ca si Laura se simte mai bine ca ati petrecut impreuna.

Mi-ar place tare mult sa reusim sa ne cunoastem, dar tinand cont ca suntem impartite prin toata tara nu stiu cate sanse avem de reusita. Oricum sunt foarte fericita ca v-am cunoscut, chiar daca nu fizic. Cand sunt plecata ma gandesc ce mai faceti voi, oare cat a mai cusut fiecare, ce ati mai scris pe forum... Suntem o familie!

Replica: Da, Adriana, by Alice Popa (248 mesaje), la 03-08-2008

ai dreptate: suntem o familie!
Neasteptat ce naste plictiseala! Fiindca eu coseam goblen, Marian a considerat ca trebuie sa ma intretina pe tema, si imi citea de pe forum. Mai apoi a luat obiceiul sa se contreze in ironii inofensive cu fetele, mai ales cu Catalina. Stateam in spatele lui ca sa-i temperez zecile de semne de exclamare si scrisul de MS pe care il abordase. Apoi, nici nu stiu cand, dar a venit de la sine sa deschid forumul eu insumi tot mai des. Acum - forumul acesta este casa virtuala in care ma simt bine si revin cu placere. Este simplu pentru mine pentru ca am fost cam de la inceput pe aici si va cunosc pe fiecare. Si cred ca sunteti cele mai adevarate prietene pentru ca nu avem de impartit decat bucuria... goblenului.
Noapte buna.

Replica: Alice, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 04-08-2008

esti o comoara.

Ma bucur ca ai petrecut ziua ta intr-un mod atat de placut si ca ai impartasit-o si cu noi. Cred ca si Laura a petrecut o zi minunata. Sper sa fie sanatoasa si sa revina cat mai repede printre noi. Sunteti toate prietene minunate.

Replica: Sarbatoritilor, by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 04-08-2008

din luna august le urez tot ce e mai bine pentru ei si le trimit si o felie de tort. Sotul meu a zis ca il cedeaza chiar pe tot.

Replica: La multi ani, Alice! by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 12-08-2008

Stiu ca sunt iertata de tine pentru ca am intarziat nepermis de mult cu aceasta urare. Numai ca nu am fost si aproape de un computer. Am fost in muntii mei dragi, langa niste copaci frumosi ca cei ai lui RodiMar. Am simtit cum ma incarc cu vitalitate si cu pofta de viata.
M-a bucurat intalnirea ta cu Laura. Esti un om special daca ai ales sa imparti aceasta sarbatoare cu Laura. Salutari lui Marian, vesnicul nostru sarbatorit!

Emilia, asta inseamna ca l-ai serbat pe sotul tau de curand si i-ai facut si un tort? Sa iti traiasca si sa fie sanatos! Esti o gospodina, dupa tort!

Replica: De ziua ta, Alice, by Oana Stancu (356 mesaje), la 12-08-2008

ti-am adus un peste zburator! La multi ani!
Sunt putin invidioasa pe tine ca ai reusit sa te intalnesti pe Laura.

Replica: Sarbatoritii lunii august, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 12-08-2008

La multi ani, Adraina!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita. Si sa fii alaturi de noi intotdeauna.

Stii ca nu ma prea pricep la cuvinte frumoase, dar sunt sigura ca stii ca iti doresc sa ai ce eeste mai bun in viata si ca toate visele tale sa devina realitate. Sa iti fie viata usoara ca zborul unui fluture.

Este 23.55 si am vrut sa fiu prima care iti ureaza La multi ani!

Iti daruiesc o floare in culoarea ta preferata.

Replica: Sarbatoritii lunii august by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 12-08-2008

Si bineinteles mai aduc si un tortulet asortat.

Replica: La multi ani, Adriana! by Maria Nistor (5039 mesaje), la 12-08-2008

Iti urez multa sanatate si toate visele tale sa se indeplineasca!

Replica: Flori de vara pentru o floare de vara. by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 12-08-2008

La multi ani, Adriana!

Replica: La multi ani, Adriana! by Nedelcu Beatrice (34 mesaje), la 12-08-2008

Replica: La multi ani, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 12-08-2008

sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca visele, Adriana!

Replica: Adriana, by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 12-08-2008

iti urez sa fii la fel de sprintara si vesela ca pana acum, sa ai parte de o nunta de vis, in toamna si sa fii sanatoasa.
La multi ani!

Replica: La multi ani, Adriana! by Ioana Manescu (142 mesaje), la 12-08-2008

Am inteles ca iti place portcoaliul, asa ca ti-am adus flori in ton cu culoarea preferata.

Replica: La multi ani, Adriana! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 12-08-2008

Replica: Adriana by Oana Stancu (356 mesaje), la 12-08-2008

sa fii sanatoasa!
Un cald La multi ani! si de la mine.

Replica: As by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 12-08-2008

vrea ca tot ce iti doresti sa ti se-ndeplineasca si fericirea s-o gasesti la fiecare pas din viata. Pe drumul ce ti l-ai deschis, paseste fara frica. Sa-ti fie viata ca un vis si calea fericita!Q

La multi ani!

Replica: La multzi ani! by cucos catalina (1635 mesaje), la 12-08-2008

Sa ai parte de tot ceea ce-tzi doreshti shi sa ai o nunta ca-n poveshti! Lasa-mi adresa ta, ca am un cadou pentru tine.
Te pup.

Replica: La multi ani, by Silvia Har (697 mesaje), la 12-08-2008

cu bucurii, Adriana!

Replica: Adriana, by Doi na (598 mesaje), la 12-08-2008

iti urez sa fii fericita, sa ti se implineasca visele si sa ai parte de ani multi cu sanatate.
La multi ani!

Replica: Un sir lung de bucurii by Flori M (373 mesaje), la 12-08-2008

sa iti fie viata, Adriana!

Replica: Adriana, by Anisoara Nichita (236 mesaje), la 12-08-2008

sa ai parte de iubire!

Replica: Pentru tine, Adriana, by Puiu Mic (208 mesaje), la 12-08-2008

un buchet de flori pentru ziua ta. La multi ani!

Replica: Bucurii, by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 12-08-2008

impliniri si sanatate!

Replica: Iti by Nicolae Orban (194 mesaje), la 12-08-2008

dorim multi ani cu sanatate, Adriana!

Replica: Adriana, by Maria Zanfir (584 mesaje), la 12-08-2008

La multi ani!

Replica: Va multumesc mult by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 12-08-2008

pentru urari si pentru ca ati fost alaturi de mine.

Va pup pe toti si pe toate si vreau sa va arat ce am primit...

Replica: Sunt foarte frumosi. by Hainal-Roman Oana (107 mesaje), la 12-08-2008

La multi ani, cu intarziere, si din partea mea!

Replica: La multi ani! by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 12-08-2008

cu multe bucurii si impliniri pe toate planurile. Stiu ca urarile mele vin tarziu, dar sper din tot sufletul sa ma ierti.

Replica: Un gand bun by Tender Rose (252 mesaje), la 12-08-2008

si de la mine, fetelor si multi, multi ani in bucurii si iubire!

Ioana, un gand bun pentru cineva, conteaza indiferent cand vine. Tot cu probleme? Nu a venit sotiorul? Mihaita ce mai face?

Replica: Toate florile din lume, ti le-as darui... by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 12-08-2008

vorba cantecului. Desi cu intarziere, eu tin neaparat sa-ti urez "La multi ani!" si de asemenea multa fericire si sanatate. Sa stii ca am lipsit motivat (probleme administrative pe acasa).

Replica: Multumesc. by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 12-08-2008

Si pentru ce sa va iert?! Nu m-ati uitat si pentru asta va multumesc.
Pupici.

Replica: La multi ani, Tereza! by Maria Nistor (5039 mesaje), la 14-08-2008

Replica: La multi ani, Tereza! by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 14-08-2008

Imi este tare dor de tine...

Replica: La multi ani, Tereza! by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 14-08-2008

Iti doresc sa fii mereu fericita si sa ai parte numai de lucruri bune in viata! Sper sa rezolvi repede cu internetul pentru ca ne lipsesti.

Replica: La multi ani, Tereza! by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 14-08-2008

Replica: La multi ani, Tereza! by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 14-08-2008

Replica: Cu prietenie, by Camelia Jura (193 mesaje), la 14-08-2008

cu ganduri de sanatate iti urez La multi ani, Tereza!

Replica: La multi ani, Tereza! by Coco Bordan (122 mesaje), la 14-08-2008

Replica: La multzi ani, Tereza! by cucos catalina (1635 mesaje), la 14-08-2008

Sa ai parte de tot ceea ce-tzi doreshti shi sa fii sanatoasa!

Replica: La multi ani, Tereza! by RASA MARIA (139 mesaje), la 14-08-2008

Sa-ti dea Domnul sanatate, bucurii si impliniri!

Replica: De ziua ta, Tereza, by Anca Lungoci (376 mesaje), la 14-08-2008

iti urez multa sanatate, sa ramai la fel de puternica precum te cunoastem. La multi ani!

Replica: La multi, Tereza! by Andrei Stancu (195 mesaje), la 14-08-2008

Sa ramai mereu aceeasi leoaica!

Replica: Multi ani sa, by Zircu Vali (193 mesaje), la 14-08-2008

traiesti, sa intineresti si internet sa primesti!
La multi ani, Tereza!

Replica: La multi ani Tereza! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 14-08-2008

Sa fii fericita alaturi de cei dragi si sa te intorci repede printre gargaritele care te asteapta cu drag.
Stii ce dor imi este de tine...

Replica: La multi ani cu sanatate, Tereza! by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 14-08-2008

Sa iti de-a Dumnezeu tot ce este mai frumos si bun in aceasta viata! Sa fii sanatoasa!

Replica: Tereza sa ai numai by Stanoiu Constantin (259 mesaje), la 14-08-2008

bucurii!

Replica: Mi-e dor de tine, Tereza! by Lacramioara Popescu (291 mesaje), la 14-08-2008

La multi ani!

Replica: Cat mai multe by Silvia Har (697 mesaje), la 14-08-2008

goblenuri lucrate si bucria de a le vedea inramate si atarnate pe peretii casei tale.
Sa ramai leoaica noastra draga, intotdeauna. La multi ani, Tereza!

Replica: Tereza, by Georgeta Petrea-Manta (152 mesaje), la 14-08-2008

sa fii sanatoasa si sa te apere Dumnezeu.

Replica: Pentru maine. by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 14-08-2008

Replica: La multi ani, Sfanta Maria! by Bica Nistor (1427 mesaje), la 15-08-2008

Ana-Maria Balan
AnaMaria Elena Marin
Ana-Maria Petroi
Maria Bica
Maria Corcodel
Maria Crisu
Maria Drenceanu
Maria Mihalcea
Maria Nistor
Maria Rasa
Maria Rodica Cozea
Maria Zanfir
Maria-Andreea nepotzica Bicai
Marian Topala
Mariana Catinean
Mariana Costin
Mariana Crisan
Mariana Postolache
Mariana Roxana Radu
Maricela Nicuta
Marilena Cirstea
Marilena Iamandi
Marilena Neacsu

In zona noastra mirenii isi serbeaza ziua onomastica de 8 septembrie. Eu am postat lista de mai sus pentru ca nu se stie cum este obiceiul. Stiu ca in unele zone, acestia si-o serbeaza pe 15 august.

Multumesc, Minerva, in numele Mariucai mele

Replica: Sa traiesti cu numele, by Condrasov Gabriela (306 mesaje), la 15-08-2008

sa fii fericita si sa ai rabdare sa cosi cat mai multe goblenuri, Maria - Venus.

Un sincer "La multi ani!" pentru toti sarbatoritii din luna aceasta si pentru toate gargaritele care poarta numele (sau derivat) Maria "Sa traiti cu numele!" (am auzit ca nu se zice si acum "La multi ani!")

Replica: Sarbatoritii lunii august. by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 15-08-2008

Si la noi tot pe 8 septembrie se serbeaza Bica. Dar vin si eu cu un La multi ani! pentru cele ce isi serbeaza azi onomastica.

Replica: La multi ani by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 15-08-2008

pentru toti ce sarbatoresc astazi ziua numelui.

Replica: Urez by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 15-08-2008

si eu un sincer si calduros La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua numelui. La noi se sarbatoreste pe 8 septembrie.

Replica: O coronita by Silvia Har (697 mesaje), la 15-08-2008

cu flori pentru toate Mariile si Marioare, Gargarite sau Gargarei ce-si serbeaza onomastica astazi. La multi ani!

Replica: Va multumesc, by Maria Zanfir (584 mesaje), la 15-08-2008

dar si la noi este pe 8 septembrie. Azi este Adormirea Maicii Domnului.
La multi ani, Maria-Venus si RodiMar si Maria Ra, dar si celorlalte fete ce poarta acest nume. Nu va cunosc pe toate.

Replica: Fetelor, la mine, by Marian Topala (541 mesaje), la 15-08-2008

nu, astazi, dar daca vreti voi...
La multi ani celor care vor ca ziua lor sa fie azi!
P.S. Va place fata care va aduce flori?

Replica: La multi ani, by Floare de colt (144 mesaje), la 15-08-2008

tuturor sarbatoritilor lunii august!
Maria-Venus, RodiMar, Maria Z, Maria Ra - pupici!
Marian, eu stiu ca in fiecare zi este ziua ta, asa ca te imbratisez si pe tine.

Scuze, fiind luna de concediu am fost mai mult plecata si nu am avut acces la net.

Replica: La multi ani, Mariilor si lui Marian! by Stanoiu Constantin (259 mesaje), la 15-08-2008

Replica: Va multumesc pentru urari by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 15-08-2008

si tin sa felicit si eu celelalte Gargarite care poarta nume de Maria si derivatele acestuia. De asemenea, nu-l uit pe Marian care cred eu ca este "rasfatatul" fiind singurul barbat sarbatorit printre atatea Marii. Oricum, el este sarbatorit in rand cu toata lumea. Asa ar trebui sa fie pentru fiecare dintre noi: o sarbatoare in fiecare zi, pentru ca viata este asa de scurta si nu trebuie sa irosim nici o clipa din ea.

Replica: Asa este, RodiMar! by Zoica Maniu (230 mesaje), la 15-08-2008

Si azi mi-am irosit ziua, mai putin clipa aceasta in care va scriu si va urez celor ce va serbati numele sa aveti parte numai de bucurii si sanatate. Nu neaparat in aceasta ordine, - daca este posibil amandoua, la un loc.
La multi ani!

P.S. Sunt foarte incantata sa folosesc functiile din bara de scriere (font mai mare, bolduit, colorat si asezat central). Ma felicit singura.

Replica: La multi ani! by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 15-08-2008

Replica: Te felicit si eu, by Gigi Hanta (92 mesaje), la 15-08-2008

Zoica si le spun si sarbatoritilor lunii La multi ani!

Replica: Ieri, by Admin TTT (4020 mesaje), la 15-08-2008

un glas de clopotel alintat de zefir a raspuns apelului meu telefonic catre Tereza. I-am povestit despre ceea ce scrieti voi la topicul Elvis, gandurile voastre de ziua ei si i-am urat La multi ani! Mi-a raspuns ca si-a imaginat ca nu ati uitat-o, va multumeste mult si ii este tare dor de voi.
Internet va avea cam peste 3-4 luni de la Romtelecom. Intre timp, lada ei de zestre a crescut. A primit cadou un inger de la Rogoblen (autor fetita ei), dar a si achizitionat (cu ultimele ei economii), Sissi, de la magazinul din Targoviste.

Geta Petrescu a ramas si ea fara computer. Cum are de platit o rata cam mare pentru parintii ei, iar pensia ii este cam mica, nu isi poate permite sa isi cumpere un alt computer.

Un gand bun pentru toti cei, conform traditiei locale, isi serbeaza astazi ziua numelui.
La multi ani, gargaritelor! sau Sa traiti cu numele! (cum zice Gabriela).

Replica: Ne-ai adus, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 16-08-2008

vesti bune, Admina!

Tereza, sa ai spor la cusut si sa continui sa faci seriale la ce vei coase in aceasta perioada!

Geta, sper sa revii repede si tu.

Replica: Multumim by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 16-08-2008

frumos pentru vestile bune pe care ni le aduceti despre celelalte gargarite care din motive tehnice nu pot fi prezente alaturi de noi!
Spor la cusut!

Replica: La multi ani! by Stefania Crudu (183 mesaje), la 16-08-2008

pentru toti sarbatoritii lunii august, luna concediului si la mine.
Zoica - stiu ce simti cand mai inveti ceva nou pe computer.
Sper ca fetele (Tereza si Geta) si sa isi rezolve problemele si sa ne fie aproape, din nou.

Replica: Am adus aici, by Laura Brasoveanu (942 mesaje), la 17-08-2008

cate o floare pentru fiecare sarbatorita a lunii august.
La multi ani si sanatate, sanatate, sanatate!

Replica: Monica, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 17-08-2008

iti multumim pentru vestile bune pe care ni le-ai adus. Asteptarea va fi lunga, dar o vom astepta cu drag pe Tereza. Poate si Geta isi va rezolva la un moment dat problemele si va reveni printre noi.

Replica: Va multumesc pentru by Marilena Iamandi (38 mesaje), la 17-08-2008

urari si la randul meu le felicit pe toate gargaritele, dar si pe Marian cu ocazia zilei onomastice. La multi ani si de la mine! Adaug urari de sanatate, bunastare si fericire.

P.S. Laura sunt bucuroasa ca vad ca scrii din nou pe forum.

Replica: Felicit si eu pe toata by Ionascu Alexandra (154 mesaje), la 17-08-2008

lumea ce se sarbatoreste in aceasta luna.
La multi ani cu fericire!

Laura, ma bucur ca ai revenit.

Replica: Geta, by Silvia Har (697 mesaje), la 18-08-2008

pentru ca maine nu voi fi aici, te felicit de astazi pentru ziua ta si iti urez multi ani cu sanatate.

Replica: Geta, by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 18-08-2008

iti urez si eu "La multi ani" pentru ca nu se stie daca voi intra maine si ca sa fiu sigura, te felicit din seara asta! Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!

La multi ani!

Replica: Pentru ca ne by Stefania Crudu (183 mesaje), la 18-08-2008

despart numai cateva ore de ziua de 19, aleg sa te felicit de azi. Maine, cine stie pe unde oi fi...
Multa sanatate si fericire si La multi ani!

Ti-am adus o floare de sezon ce mie imi este tare draga.

Replica: La multi ani! by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 18-08-2008

Si un tort Geta, care dupa cum spune fratele meu, este nemaipomenit!
Sa fii fericita!

Replica: La multi ani, Geta! by Maria Nistor (5039 mesaje), la 19-08-2008

Replica: La multzi ani, Geta!by cucos catalina (1635 mesaje), la 19-08-2008

Itzi doresc tot binele din lume shi sa fii sanatoasa! Sa ai o zi frumoasa! Te pup.

Replica: La multi ani, Geta! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 19-08-2008

Replica: Geta, by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 19-08-2008

desi am aflat ca nu prea mai poti ajunge pe forum, eu sper ca vei citi intr-o zi cuvintele mele: sanatate si viata fara necazuri!

Replica: La multi ani, Geta! by Doi na (598 mesaje), la 20-08-2008

Replica: Geta, by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 20-08-2008

iti urez sa ti se implineasca visele, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de bucurii in fiecare clipa.
La multi ani!

P.S. Iarta-ma ca iti scriu cu intarziere. Am fost intr-o mica vacanta.

Replica: Un by Flori M (373 mesaje), la 21-08-2008

sir lung de bucurii sa iti fie viata, Geta!

Replica: Imi cer scuze, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 21-08-2008

ca am intarziat cu urarile, Geta, dar totusi tin neaparat sa-ti urez "La multi ani !" si sa-mi indrept toate gandurile mele bune catre tine. Sa fi sanatoasa si fericita, Geta!

Replica: Multumesc din inima, by Geta Petrescu (12 mesaje), la 21-08-2008

Va multumesc din inima pentru urari; le-am citi cu intirziere pentru ca s-a stricat calculatorul meu si merg la o vecina. Dar, mare este Dumenzeu si-mi voi lua altul ca nu pot deranja copila in fiecare zi. De cind s-a stricat calculatorul, parca sunt fara miini. Ma luam mult cu intratul pe net, dar asta este!
Dumnezeu sa fie cu voi cu toti si cu familiile voastre!

Replica: Ma bucur mult, by Veronica Ene (179 mesaje), la 23-08-2008

ca ai reusit sa citesti mesajele de aici, Geta. Iti doresc sa iti iei un computer cat mai repede.

Replica: Va multumesc, by Grigorita Carmen Laura Tereza (1265 mesaje), la 25-08-2008

tuturor pentru urari.
Monica, nu Sissi am luat de la Targoviste, ci Colt de salon.

Replica: Septembrie. by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 03-09-2008

Luna aceasta nu sarbatorim pe nimeni?

Replica: Oare, by Oana Sandulesei (315 mesaje), la 03-09-2008

ce-o fi cu Monica. Nu am mai vazut de mult ceva de la ea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: