Acum este 21 Iun 2026, 23:41

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: La multzi ani, Maria-Andreea!
MesajScris: 21 Oct 2009, 12:09 
Neconectat

Nume forum:1
La multzi ani, Maria-Andreea! by cucos catalina (1635 mesaje), la 19-03-2009

Bica, sa itzi creasca nepoata frumoasa shi sanatoasa, sa te bucuri de ea, iar tu sa fii cea mai fericita bunica.
Te pup pentru ceea ce eshti shi o pup shi pe cea mica, pentru gingashia ei de copil.

Replica: Bica, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 19-03-2009

ai petrecere astazi!

La multi ani, Andreea!

Replica: Bica, sa iti traiasca nepotica! by tanasa clementina (1372 mesaje), la 19-03-2009

La multi ani, Andreea!

Replica: La multi ani! by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 19-03-2009

Sa cresti mare si frumoasa! Bica iti doresc sanatate sa te bucuri de nepotica.
Pupici multi.

Replica: La by Doi na (598 mesaje), la 19-03-2009

multi ani pentru nepotica ta, Bica!
Stiu ca este dureros ca nu o ai langa tine, dar gandeste-te: azi face un an!

Replica: La multi ani, Maria Andreea! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 19-03-2009

Bica, sa iti traiasca mandretea de nepotica.

Replica: Bica, by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 19-03-2009

sa fii fericita ca ai o nepotica de 1 an, sa fie sanatoasa si inteleapta ca bunica ei si sa ii transmiti La multi ani! si din partea mea.

Replica: La by Rosculet Adnana (276 mesaje), la 19-03-2009

multi ani pentru Maria-Andreea, nepotica celei mai intelepte bunici!

P.S. Bica, am copiat imaginea lui Doruletz peste a mea si am postat-o ca si cum ar fi fost a mea.
Imi cer scuze Doruletz, dar este atat de frumoasa... si totul a fost un gest automat.

Replica: Bica, by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 19-03-2009

La multi ani! Sa-ti traiasca si sa ai parte de cele mai frumoase experiente in calitate de bunicutza!

Replica: La by Maria Zanfir (584 mesaje), la 20-03-2009

multi ani, Mariuca!

Replica: Bica, by Condrasov Gabriela (306 mesaje), la 20-03-2009

sa iti traiasca nepotica si sa te bucuri de fiecare moment alaturi de ea.
La multi ani, Mariuca!

Replica: Bica, by Floare de colt (144 mesaje), la 20-03-2009

pentru cea mai frumoasa floare din casa ta, La multi ani!

Replica: La multi ani, by Silvia Har (697 mesaje), la 20-03-2009

pentru unica floare si gargarita ce a implinit ieri un anisor.
Te strang tare in brate, Bica.

Replica: Bicuta, by Lacramioara Popescu (291 mesaje), la 20-03-2009

noastra draga, sa iti traiasca nepotica si sa fie sanatoasa.
Multi ani cu multi pupici!

Replica: Multi, multi, by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 20-03-2009

ani, Mariuca, cea mai mica Gargarita a noastra!

Replica: Andreea, by Alexandra Andreea (81 mesaje), la 21-03-2009

La multi ani si din partea noastra.

Replica: Atat de mult, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 21-03-2009

m-ati emotionat cu mesajele voastre pentru Mariuca mea. Am plans si plang si acum cand va scriu.
Sunt la Priscina, Kosovo in biroul ginerelui meu. Am plecat numai acum cateva zile, impreuna cu sotul meu spre Kosovo. Am avut emotii mari pentru ca la Priscina era zapada si viscol si sansele de a ajunge de la Viena la Priscina cu avionul erau mici. Ne-au asteptat copiii si am ajuns cu bine in noua noua lor casuta, - un apartament mare si frumos, mobilat modern (sticla si inox). Am admirat casuta, am admirat cat au reusit de repede sa o intimizeze, dar cel mai mult m-am incarcat de Mariuca. Am fost mahnita sa descopar ca fetita mea este incercanata si cam debusolata. Cei de la firma le-au gasit o doica in persoana unei tinere fara experienta in cresterea copiilor si cunostiinte de limba engleza minime. Asa ca, din pacate, pentru un timp, ea renunta la noul servici si ramane acasa sa aiba grija de Mariuca. Acest lucru nu o incanta deloc pentru ca ea a ales, in Romania, sa mearga la servici la numai cinci luni dupa ce nasterea Mariucai, in speranta ca postul ei nu va fi periclitat si, iata ca, urmandu-si sotul si profesia, este nevoita din lipsa de ajutor sa-si distruga cariera la care visase. Limba reprezinta un handicap major. Pe mine ma infioara ca peste tot, in jurul meu sunt oameni ce vorbesc intr-o limba pe care nu o cunosc si care pare atat de greu de invatat.
Ei nu au hotarat inca nimic referitor la viitorul lor aici. Probabil, in acest weekend vom dezbate problema pe toate fetele.
Ginerele meu, devenit director de sucursala, are un seviciu platit pe masura si comunica cu cei de la servici in limba engleza. Conditiile sunt deosebite la servici.
Sunt in biroul lui pentru ca numai aici exista internet (acasa nu au) si am vrut sa vorbesc pe Messanger sau Skype cu vecinele si prietenele mele ca sa le spunem ca ramanem aici pentru inca trei saptamani. Din pacate, la servici nu au voie sa instaleze Messanger sau Skype, asa ca am ajuns aici, pe forum, ca sa va spun ca pentru un timp nu am acces la internet.
Numai ca aici am avut aceasta surpriza inceputa de minunata mea Catalina si continuata de voi, dragele mele minuni. Va multumesc mult. Nici nu realizati cat conteaza cuvintele voastre calde, aici, atat de departe de tara.
Am serbat-o pe Mariuca noastra draga, impreuna cu copiii mei. Drept sa va spun, a fost un dar la care nu visam.
Va tin eu la curent cand ma intorc acasa. Noi speram sa fie inainte de Paste. Nu imi scrieti pana atunci pentru ca nu am cum sa va raspund.
P.S. Multumesc pentru toate florile pe care mi le-ati trimis. Imi pare rau ca eu nu am cum sa va trimit si eu o floare. Dar voi stiti ca sunteti in inima mea.

Replica: Bica, by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 21-03-2009

ma bucur pentru tine si sotul tau! Stiu ca ce va doriti este sa fiti alaturi copii. Si Dumnezeu le aranjeaza pe toate dupa sufletul nostru.
Te imbratisez si iti doresc numai bine.

Replica: Doamne-Ajuta, by Adela Aura Vlad (420 mesaje), la 21-03-2009

sa le va vedeti visele implinite, Bica.

Replica: Bica, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 21-03-2009

sa-ti traiasca nepotica! Cat ma bucura sa stiu ca ai fost impreuna cu ea si toata familia reunita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: