La multi ani, Floriilor! by PENCU GEORGETA (129 mesaje), la 11-04-2009 Dragi gargarite si gargarei, harnicute si harnicei, o urare de La multi ani!
Sa fiti frumosi ca florile mangaiate de razele soarelui, sa aveti parte de picaturi de apa pentru a fi mereu proaspeti, roua sa va dea racoarea binemeritata si, nu in ultimul rand, sa fiti iubiti!
La multi ani !
Adminica, nu am uitat ca te-am botezat. La multi ani! si cei mai frumoas sa stea pe langa tine asa cum sta floarea sorelui tot timpul cu ochii dupa soare, bucurii si sarutari mii!
Cu drag,
Georgeta
Replica: La multi ani by Ionita Victorita (694 mesaje), la 11-04-2009
pentru florile si boboceii acestui forum! Sa fiti sanatosi, iubiti/iubite ocrotite/ti alaturi de cei dragi.
Lumina din suflet sa fie mereu cu voi.
Replica: La multi ani, by tanasa clementina (1372 mesaje), la 11-04-2009 tuturor celor ce poarta nume de flori. Sanatate, bucurii, iar drumul vietii sa va fie presarat numai de petale. La multi ani si mamei mele, ce poarta numele de Floarea, sanatate si multe bucurii.
Replica: La multi ani! by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 12-04-2009 tuturor celor care poarta nume de floare. Va doresc sa va fie viata plina de bucurii, lipsita de necazuri si sa fiti mereu sanatoase/sanatosi.
Va imbratisez cu mult drag!
Replica: La multi ani! by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 12-04-2009 cu sanatate, bucurii si mult noroc tuturor ce isi serbeaza azi ziua.
O calda imbratisare pentru voi.
Replica: La Multi Ani, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 12-04-2009 tuturor florilor dupa forum!
Replica: Vreau si eu by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 12-04-2009 sa urez un sincer si calduros La multi ani tuturor gargaritelor care isi serbeaza ziua, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
Pupici dulci.
Replica: La by Adina Jigaranu (170 mesaje), la 12-04-2009 multi ani, floricelelor!
Replica: Va by Mona J (805 mesaje), la 12-04-2009 aduc si eu un buchet de flori. La multi ani!
Replica: La multi ani tuturor by Anca Lungoci (376 mesaje), la 12-04-2009 florilor, liniste in suflet si impliniri!
Pentru cei care serbeaza Sfintele Pasti, Christos a inviat, cu iubire, iertare si bucurii!
Replica: Ma by Flori M (373 mesaje), la 12-04-2009 simt o Florie si de aceea va multumesc. La randul meu va urez sa va aduca Floriile tot ce va doriti.
Paste fericit! celor ce il serbeaza astazi.
Replica: La multi ani, by Milos Cosmina Elena (688 mesaje), la 12-04-2009
tuturor celor cu nume de floare.
Replica: La by Doi na (598 mesaje), la 12-04-2009 multi ani, floricicilor noastre, Flori, Viorica, Lacramioara, Floare de Colt, Margareta, Margareta, Margareta, Crina, Lamaita!
Replica: Pentru toate by Adriana Nicuta (4598 mesaje), la 13-04-2009 florile de pe acest forum La multi ani!
Si un Paste Fericit celor ce il serbeaza zilele acestea!
Replica: Camelia, by Mona J (805 mesaje), la 13-04-2009 La multi ani!