Pentru o femeie speciala... by Admin TTT (3905 mesaje), la 08-03-2007 adica pentru toate Gargaritele, - de ziua noastra, va urez sa aveti mereu ochii si inima plina de bucurie, iubire si Lumina!
La Multi Ani! Echipa de la Rogoblen
Replica: La multi ani! by Marilena Neacsu (4 mesaje), la 08-03-2007 Si eu va urez La Multi Ani! de ziua noastra si va doresc sa nu aveti ochii in lacrimi asa cum ii am eu cand va scriu... Va doresc toata fericirea din lume si sa aveti parte numai de bucurii.
Replica: Marilena, by Admin TTT (3905 mesaje), la 08-03-2007
banuim ca durerea ta nu poate fi impartasita, dar, macar, permite-ne sa iti trimitem un semn ca ne pasa.
Multumim pentru urari.

Replica: Mesaje de la prietenii nostri! by Admin TTT (3905 mesaje), la 08-03-2007 Colectivul agentiei Tarom va multumeste pentru felicitare! *
Stimate doamne,
Cu prilejul zilei de 8 martie va rog sa primiti cele mai sincere urari de sanatate, impliniri, noi succese in frumoasa dumneavostra activitate, multa bucurie si noi realizari in arta care ne aduce atata bucurie. Va urez, din toata inima, LA MULTI ANI !
Grama Ana
*
La multi ani si o primavara fericita!
Dimulescu Irina
*
Va doresc tot binele din lume!
Elena B. Ares
*
LA MULTI ANI! Si, tuturor doamnelor si domnisoarelor din Rogoblen, multa sanatate si o primavara frumoasa. Corina Manaila
*
Multumesc intregii echipe de la Rogoblen pentru profesionalism si initiativa, iar doamnelor din echipa, La Multi Ani cu sanatate, fericire si le urez pe mai departe tot atita sensibilitate la tot ceea ce le-nconjoara!
Cu stima,
Rodica Lucaciu
*
Va multumesc pentru atentia pe care o acordati tuturor clientilor, cu fiecare eveniment/sarbatoare. Sa aveti parte de o primavara insorita, multa sanatate, realizari, bucurii pe care sa le impartasiti alaturi de cei dragi.
LA MULTI ANI! Larisa Tanko
*
La multi ani! Si o primavara frumoasa!
Dajbog Corina
*
Mulţumesc din suflet, vă doresc o primăvară minunată şi spor la vnnzări!
Ostahie Lidia
*
La multi ani mamelor dvs si tuturor femeilor din conducerea dvs.
Raluca Amara
*
Multumesc pentru urari si va urez la randul meu un sincer LA MULTI ANI! pentru toate reprezentantele mamelor si viitoarelor mame care fac parte din colectivul de la Rogoblen.
Camelia Ulici
*
Multumesc pentru felicitarea de 8 Martie si pentru toate felicitarile pe care sunteti amabili sa le trimiteti de toate sarbatorile.
Maria Muntean
*
Multumesc pentru mesaj. Urez si eu tuturor femeilor de la Echipa Rogoblen sa fie fericite si iubite si sa reuseasca in viata tot ce isi doresc. O zi speciala si plina de surprize!
Delia Stefana
*
Va multumesc din suflet.
Elena-Livica Bacanu
*
Va multumesc si doresc tuturor roboticilor o zi frumoasa azi si toata viata!
Cu stima,
Marieta Rasa
*
Multumesc pentru ca ma ,,bagati in seama".
Va doresc numai bine.
Pupic, Dorina.
*
Doamnelor din echipa Rogoblen le urez si eu tot binele din lume. Sa fie sanatoase, fericite si iubite.
Cristina Szabo

Replica: La multzi ani! by cucos catalina (1615 mesaje), la 09-03-2007 Imi cer scuze ca am intarziat, dar shtiu ca ma iertatzi!
Va urez toate gandurile mele bune shi sincere, sanatate, bucurii, frumusetze, vise realizabile, caldura sufleteasca shi multa incredere de sine!
Va pup
Azi este baba mea!
Replica: Pentru o femeie speciala by angela draganoiu (430 mesaje), la 09-03-2007 Desi cu intarziere va multumesc din suflet pentru urari. Sa aveti o primavara calda in suflete, sa fiti inconjurate/inconjurati de dragoste!
Da, Cata, te iertam pentru ca te iubim.
Replica: Gargarita by Admin TTT (3905 mesaje), la 09-03-2007 Catalina, stiam sigur ca esti pe undeva prin apropiere si ca gandurile tale se indreapta spre noi!
P.S. Observi ca ti-am trimis o surioara? Robotica a prelucrat-o pentru tine.

Replica: Floare de cires, by Admin TTT (3905 mesaje), la 09-03-2007 anul acesta trebuia sa vii mai devreme, dupa asa o iarna blanda! Dar, tu esti oricand binevenita si niciodata in intarzire, ca, deh, esti Floare de Cires!

Replica: Gargaritze shi flori! by cucos catalina (1615 mesaje), la 10-03-2007 une_femme.pps