La multi ani Mihaela, Mihai, Gabriela, Gabriel! by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 07-11-2008 Sa aveti numai zile minunate alaturi de cei dragi voua.
Replica: Aveti idee, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 07-11-2008 cate sarbatorite avem maine?
Le scriu mai jos si daca voi va mai aduceti aminte, completati lista:
Gabi (Costin Mariana)
Gabriela D. (ne-a postat pps-uri)
Onciul Ruxandra Gabriela
Pruteanu Gabriela
Roman Gabriela
Stan Gabriela
Anusca Gabriela
Babanau Gabriela
Mihaela Stanica
Nitu Mihaela
Paduraru Mihaela-Carmen
Stere Mihaela
Alucai Mihaiela
Diaconu Mihaela
Dinu Claudia Mihaela
Enache Mihaela Ema
Mihai-Calin (Mihaita al Ioanei Pricopie)
Condrasov Gabriela
Bara-Toderici Mihaela Rada
Marin Mihaela
Gheorghita Cristina Mihaela
Adina Mihaela J.
Mihaela (sau Miky, goblenista Cristinei Dosinescu) Tuturor va urez La multi ani si sanatate, bucurii si sa petreceti cu drag.
Pe cei doi juniori de pe forum, Mihaita si Miky ii sarut cu drag.
Replica: La multi ani, by Maria Nistor (5039 mesaje), la 07-11-2008
sarbatoritilor!
Replica: Distractie faina pe maine! by Adina Jigaranu (170 mesaje), la 07-11-2008 La multi ani gargaritelor, gargareilor, gargaraselor si gargaruseilor cu nume de arhangheli!
P.S. La multi ani si mie, desi nu m-am semnat cu Mihaela decat de doua ori in viata, la capacitate si la bac. De multe ori uit ca mai am un nume.
Replica: La multi by Oana Stancu (356 mesaje), la 07-11-2008 ani, tuturor celor ce poarta numele arhanghelilor!
Mihaela Ema, Mihaita, Gabriela C, Mihaela Rada, Mihaela-MonaLisa, Miky, Mihaela S si Adina pentru ca pe voi va cunosc mai bine, imi permit sa va si sarut.
Replica: La multi ani! by Stefanescu Elena (2780 mesaje), la 07-11-2008 Multa sanatate,multe bucurii si numai bine va urez. Pot sa o trec si pe mami a mea pe lista voastra? Va pup.
Replica: La multi ani, by Calinescu Ramona Nicoleta (983 mesaje), la 07-11-2008 tuturor celor care poarta numele arhanghelilor Mihail si Gavril! Sanatate, fericire, dragoste si tot ceea ce isi doresc.
Replica: La multi ani, sarbatoritilor! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 07-11-2008 Un tortulet special pentru juniorii nostrii, Miky si Mihaita.
Replica: La multi ani, by olteanu rodica (1159 mesaje), la 08-11-2008 multa sanatate, fericire!
Sa fiti iubiti!
Replica: Va multumesc, by Condrasov Gabriela (306 mesaje), la 08-11-2008 din suflet gargaritelor. Nu ma asteptam la o asemenea surpriza.
Va multumesc pentru ca sunteti niste prietene adevarate, niste colege minunate (pe zi ce trece iubesc tot mai mult forumul-gradinita).
Va trimit o sarutare mare, mare de tot si o imbratisare calda tuturor gargaritelor si gargareilor care isi serbeaza astazi ziua numeleui.
Imi pare sincer rau ca nu pot sa ii enumar pe toti sarbatoritii cum a reusit sa faca Bica, nu prea ii cunosc.
Va pup si sa aveti un weekend cat se poate de placut si relaxant.
Replica: La multi ani! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 08-11-2008 Sa fiti iubiti si sa aveti parte de tot ce va doriti!
Replica: Multumesc pentru urari! by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 08-11-2008 Mi-ati facut dimineata mai frumoasa!
Sa aveti o zi minunata toate, asa cum este acum la Cluj.
Replica: Se pare by Raluca Popa (923 mesaje), la 08-11-2008 ca am ramas ultima cu urarile. Insa mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?
Urez si eu
La multi ani si tot binele din lume, tuturor sarbatoritilor de azi.
Replica: Deci, by Popescu Ioana (484 mesaje), la 08-11-2008 Raluca, nu esti ultima si sper sa nu fiu nici eu. Le urez tuturor celor care-si serbeaza astazi ziua de nume un sincer
la multi ani si zile fericite alaturi de cei dragi.
Bica, ai facut un gest deosebit de frumos si care a necesitat ceva timp si efort. Sa fii fericita si tu pentru bucuria ce ai imprastiat-o astazi, in special.
Replica: Vin si eu, by Petroi Ana-Maria (1261 mesaje), la 08-11-2008 cu un cosulet de flori pentru toti cei care isi serbeaza astazi ziua numelui.
La multi ani!
Replica: Ioana, by Bica Nistor (1427 mesaje), la 08-11-2008 intotdeauna imi face placere sa impart bucurii. Si pentru ca tot am sosit din nou aici, se putea sa vin cu mana goala?
Dragele noastre sarbatorite, va doresc sa aveti parte de o zi frumoasa ca a Radei.
Replica: La multi ani! by Vasiliu Letitia (1516 mesaje), la 08-11-2008 Sanatate si bucurii alaturi de cei dragi tuturor ce-si sarbatoresc ziua numelui astazi.
Replica: La multzi ani, by cucos catalina (1635 mesaje), la 08-11-2008 pentru sarbatoritzii acestei zile! Sa avetzi o zi frumoasa! Cate un buchet de maci pentru fiecare.
Replica: Multumesc by Enache Mihaela-Ema (383 mesaje), la 08-11-2008 pentru urari. Mi-ati facut ziua mai frumoasa. La multi ani, tuturor Mihaelelor si Gabrielelor si o zi buna la toate gargaritele.
Replica: La multi ani! by PENCU GEORGETA (129 mesaje), la 08-11-2008 Cu bucurii si sanatate. Fericire si ganduri bune. Sa fiti iubiti si alaturi de cei dragi sa aveti numai impliniri si sa va daruiasca toata dragostea lor.
O imbratisare calda si sarutari dulci, tuturor celor sarbatoriti azi.
Imi pare rau pentru intarziere.
Replica: La multi ani, by Doruletz Mic (1032 mesaje), la 08-11-2008 gargaritelor! Va doresc sa ramanesti gargarite frumoase, harnicute, sa primiti mult timp si sanatate ca sa puteti lucra toate goblenurile la care visati.
Va imbratisez.
P.S. Letitia, superb cosuletul tau.
Replica: Multumesc. by Gheorghita Cristina (49 mesaje), la 08-11-2008 Si eu ma numesc Mihaela si este si ziua mea de nastere. Mi-ar placea ca toate sa fim fericite, vesele si pline de frumusete interioara. Mi-ar placea sa cautam minuni si bucurii in tot ce ne inconjoara, iar fiecare gura de aer sa ne "umple" de sanatate.
Fie ca acul fiecareia dintre noi sa aiba aripioare!
Replica: Cristina by Gina Necula (132 mesaje), la 08-11-2008 si ai tinut secret ca si Adina, acest nume frumos. Cred ca cea mai frumoasa urare pe care puteam sa ti-o scriu este cea pe care tocmai ai scris-o tu catre celalate gargarite.
Asa ca iti urez la multi ani si sper sa iti placa florile pe care le-am adus aici pentru tine si pentru celalalte gargarite.
Pupici, mari si mici.
Replica: La multi ani! by Silvia Har (697 mesaje), la 08-11-2008 La multi ani! La multi ani! La multi ani! sa traiti o mie de ani si sa va bucurati de goblen in fiecare zi!
Replica: Cu scuzele de rigoare, by Cozea Rodica-Maria (693 mesaje), la 09-11-2008 pentru ca am intarziat cu urarile pentru sarbatoritii de ieri, tin sa le urez din tot sufletul sa li sa implineasca tot ce-si doresc si sa aiba multa, multa sanatate.
La multi ani!
Replica: Am intarziat, dar tin by Calinescu Ramona Nicoleta (983 mesaje), la 09-11-2008 sa le urez tuturor celor care poarta numele de Mihail si Gavril, La multi ani, multa sanatate, fericire si numai bucurii!
Replica: Mihaita, by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 09-11-2008 va multumeste din suflet pentru urari si va trimite un zambet cum numai el stie. Iar eu urez tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril La multi ani, cu multe bucurii si o viata plina de soare, cu marea rugaminte de a fi iertata pentru intarziere.
Pupici multi, tuturor.
Nota Admin
Completat lista adusa de Bica.