Acum este 01 Aug 2026, 22:55

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Suntem in zodia Leului
MesajScris: 04 Aug 2009, 09:13 
Neconectat

Nume forum:1
Topic: Suntem in zodia Leului by cucos catalina (1630 mesaje), la 26-07-2007

Cine se ridica in picioare sa-i cantam? Cu cine ciocnim shampanie? Cine ne da tortuletz?

Replica: Chiar nu-i nici un Leu pe aici? by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 31-07-2007

Replica: Nu s-a by Bica Nistor (1301 mesaje), la 31-07-2007

anuntat nimeni! Si este cam liniste pe forum. Or fi plecat toti in concediu?
Vorba Catalinei - as vrea si eu ceva dulce...

Replica: Eu am fost by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 31-07-2007

numai putin concediu. Am fost la munte unde am stat la umbra padurii, am cusut goblen si am recitit Prevestirile de la Celestine. Mi-am facut un caine prieten. L-am botezat Haiduc si am haiducit impreuna pe cararile padurii. Am coborat tot cu Haiduc la raul rece de munte si m-am racorit. Pe rau treceau ratustele unor tarani din apropiere si Haiduc avea tot timpul treaba. Innota alaturi de ele si le latra vehement daca acestea incercau sa iasa pe malul pe care stateam eu.

Replica: Mi-am petrecut timpul, by Bica Nistor (1301 mesaje), la 31-07-2007

dandu-l timpul inapoi si rememorand gradina bunicii mele, vara. C-asa-i la pensie!

Replica: Si eu visez sa plec in concediu, by Adela Aura Vlad (409 mesaje), la 31-07-2007

cu cineva, la mare.

Replica: Vezi sa nu te arzi la mare! by Marian Topala (535 mesaje), la 31-07-2007

Replica: Nu mergeti cu mine? by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 31-07-2007

Uitati ce frumos este noaptea!

Replica: Sau by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 31-07-2007

vreti aici?

Replica: Shi eu am avut by cucos catalina (1630 mesaje), la 01-08-2007

un concediu micutz! Am fost in Cluj - de acolo este consoarta mea. A fost foarte frumos, am intalnit oameni minunatzi, am fost invitatzi la o nunta, care este diferita fatza de cea din Moldova shi am avut parte de o seara romantica, asha cum numai in visurile mele se putea derula. Am primit shi un buchet de 19 trandafiri albi.

Replica: E pe bune, Sefa? by Marian Topala (535 mesaje), la 01-08-2007

Chiar te duci la taiere asa curand? Nu mai astepti? Daca ar fi dupa mine, as astepta pana la sfarsitul vietii. Fata de langa mine zice ca nu-i etic fata de ai mici care o sa vina... ei, cand o sa vina...
Ce inseamna consoarta la voi? La noi se zice la sotie/nevasta/muiere sau cam asa ceva asa.
P.S. Pot sa ma fac Leu ca sa ma bage si pe mine cineva in seama? Ca vorbesc singur pe aici si nu ma baga nimeni in seama. Iar fata de langa mine, gobleneaza, gobleneaza...

Replica: Of! by cucos catalina (1630 mesaje), la 02-08-2007

Curioshi mai sunt barbatzii ashtia! Nu-tzi raspund pe placul tau, dar itzi spun ca este jumatatea mea. Se simte asta shi nu trebuie sa stai ani de zile sa shtii, ca potzi convietzui cu un om. Chiar ne completam reciproc shi imi acorda toata atentzia lui! Ma simt frumoasa, iubita shi rasfatzata! Este tot ce am visat! Uite, bea o shampanie cu jumatatea ta, ca tot te lauzi... Leule!

Replica: Si mie, by Jianu Elvira (198 mesaje), la 02-08-200
7

mi s-a facut pofta de ceva dulce si cum vad ca sampanie s-a adus (doar n-o sa bea numai Marian si jumatatea lui), am venit cu dulciuri.

Replica: Dragute fete mai sunteti voi, Gargaritelor! by Marian Topala (535 mesaje), la 02-08-2007

Astazi chiar o serbez pe... consoarta mea! Eu am facut un gratarel pe aragaz de s-a umplut chicineta de fum. Dansa a vazut si s-a suparat. A plecat la hair-stylista!
Nu i-am zis La multi ani! pana acum (m-am facut ca am uitat) ca am zis sa fie ceva mai romantic cum vor fetele, diseara, cu gratarel, cu clatite umplute cu dulceata de cirese amare, cu ceva Busuioaca... I-am luat un goblen si o vaza pe care tot s-a codit sa o cumpere ca nu incapea in buget. In vaza are un trandafir rosu, cu o coada lunga. Este greu sa le intelegi pe fete. Dar imi este greu fara Gargarita mea si asteptand-o pe ea, va scriu voua.
Ce poze sa mai pun? A, uite una care arata atmosfera din garsoniera noastra...

Replica: O floare, by Jianu Elvira (198 mesaje), la 03-08-2007

plina de puritate langa vaza gargaritei tale si o melodie care vi se potriveste.
La multi ani!

Replica: La multzi ani, Gargaritza lui Marian! by cucos catalina (1630 mesaje), la 03-08-2007

Sa fii mereu frumoasa shi iubita, ca norocul tzi-a suras de ai o asha jumatate langa tine (sa nu se agatze de mine, ca shtiu eu ce shtiu) shi sa va ajute Dumnezeu in tot ceea ce va planificatzi, suflete frumoase!

Replica: Buna Gargaritelor! by Marilena Iamandi (38 mesaje), la 08-08-2007

De cand a aparut acest forum eu va citesc gandurile, aprecierile, informatiile, glumele, panseurile si imi salvez multe din imaginile voastre in computerul meu, zilnic. Vreau sa stiti ca pe mine ma cheama Gargarita de Amazon - asta pentru ca iubesc locul acela foarte mult. Si, va indragesc si pe voi mult! Si vreau sa mai stiti ca atunci cand nu scrie nimeni pe forum, eu va simt lipsa.

Replica: Bine v-am regasit! by Hainal-Roman Oana (107 mesaje), la 08-08-2007

Eu sunt dupa doua saptamani de concediu, pe care le-am petrecut foarte bine anul asta. Am fost in trei zone din Romania: Bucovina (de unde-s eu), Transilvania (mai precis Brasov, unde am fost la o nunta) si Moldova (de unde este prietenul meu). A fost bine, si asa cum spunea si altcineva pe site, am fost surprinsa sa vad ca in unele zone din tara nunta are loc dupa-amiaza, lucru care mie personal mi se pare destul de bun, pentru ca se evita oboseala acumulata dupa o seara de nesomn si dans.

Ne-am odihnit, dar am si vazut zone din tara pe care nu le mai vazusem (Lacul Sfanta Ana - cu marele regret ca nu aveam costumul de baie la mine, - sa fi tras o balaceala).
Acum am reinceput serviciul de luni. La Iasi a plouat astazi, toata ziua si s-a mai racit. Nu se plange nimeni, pentru ca a fost o vara foarte calduroasa si unele plante mai au nevoie de apa, chiar daca multe culturi sunt deja compromise.

Va pup si urez de pe-acum La multi ani gargaritelor sau gargariteilor nascuti in zodia Leului.
Cu drag,
Oana

Replica: Bine ai venit pe Forum, Marilena! by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 09-08-2007

Ti-am adus un copac cu flori in semn de bun-venit, Gargarita de Amazon.
Si mie imi place teritoriul amazoanelor.
Frumos concediu, Oana. Felicitari!

Replica: Gargarita lui Marian, by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 09-08-2007

ti-am adus o arcada care poate sa-ti spuna multe...

Replica: Gargarita Oana, by Doruletz Mic (1008 mesaje), la 09-08-2007

Bucovina este un taram ce mi-a ramas la inima pentru totdeauna. Anul acesta am trecut pe langa Lacul Sfanta Ana, dar nu l-am mai vizitat pentru ca, tot asa, nu aveam costum de baie la mine. In Brasov merg des - am prieteni acolo.

Si pe la noi a plouat, dar parca ar mai trebui. Am vazut copaci ce stau sa moara si cred ca daca nu o sa aiba un surplus de apa, chiar o sa moara.

Iti trimit un pantofior cu flori, Gargarita-Floare-Calatoare.

Replica: Multumesc, Doruletz mic! by Hainal-Roman Oana (107 mesaje), la 09-08-2007

Intr-adevar, Bucovina este magica, si nu ma rusinez sa spun niciodata ca-s chiar din inima ei: Radauti, judetul Suceava. Mi se pare ca toata zona pastreaza foarte bine ceva din rigoarea si corectitudinea fostilor ocupanti din imperiul austro-ungar. Cel mai mandra is de caii de acolo, ca pe oriunde as merge prin tara, nu am vazut asemenea frumuseti.

Si pentru ca maine este vineri, va urez tuturor un "uichend" minunat.
Cu drag,
Oana

Replica: Pentru mine, by Jianu Elvira (198 mesaje), la 10-08-2007

Oana, Radauti a ramas un oras plin de liniste, frumos, parfum de toamna. Prin 2002 am facut un pelerinaj in Nordul Moldovei si mi-a ramas in amintire ca este orasul cel mai plin de liniste pe care l-am vazut. Mi-am dorit sa stau cateva zile in acel loc de cazare care era in constructie. Nu stiu daca s-a facut sau nu pentru ca nu am reusit sa primesc raspuns la mesajele pe net. Tu stii ceva despre spatiile de cazare de la Manstirea Bogdana? Functioneaza? Pe ce principiu?

Un alt locas pe care as dori sa-l mai vad ar fi:
http://www.formula-as.ro/reviste_476__199__.html.

Replica: Draga Elvira, by Hainal-Roman Oana (107 mesaje), la 14-08-2007

din pacate, nu stiu nimic despre locurile de cazare de la Bogdana. Cand calatoream cu trenul spre Iasi, era mult mai usor sa urmaresc evolutia constructiei, pentru ca sina de cale ferata trece chiar pe langa manastire. Acum nu mai am cum sa fac acest lucru, pentru ca merg cu un alt mijloc de transport.
Stiu ca intre timp au mai aparut si alte locuri de cazare, cum ar fi un hotel nou....

Cam astea ar fi informatiile pe care ti le pot oferi.
Cu drag,
Oana

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: