Topic: La multi ani, Sfantul Ioan! by Admin TTT (3927 mesaje), la 07-01-2007
Celor ce-si serbeaza azi
ziua onomastica
le dorim
iubire
alaturi de un cald,
La multi ani!
echipa de la Top Terra Trade Ioan Botezatorul, ii chema pe oameni la botez in raul Iordan aratandu-le acestora ca imparatia cerurilor se cucereste prin iubire si milostenie
Replica: La multzi ani by cucos catalina (1630 mesaje), la 07-01-2008 pentru sarbatoritzii de astazi!
Replica: La Multi Ani, by angela draganoiu (438 mesaje), la 07-01-2008 tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica, sa fie sanatosi si bucurosi!
Replica: La multi ani tuturor by Vasiliu Letitia (1486 mesaje), la 07-01-2008 ce-si sarbatoresc astazi onomastica. La multi ani, Oana Stanca, sanatate, fericire si multe bucurii!
Replica: Multi ani, by Anca Lungoci (364 mesaje), la 07-01-2008 la multi ani, Oana + Oana!
Sa fiti sanatoase, Gargaritelor si sa aiba grija Sfantul Ioan de voi!
Replica: La multi ani! by Maria Zanfir (564 mesaje), la 07-01-2008 La multi ani, la ambele Oane!
V-am cules o floare din mijlocul verii.
Replica: De Sfantul Ioan by Admin TTT (3927 mesaje), la 07-01-2008 Va dorim ca
Sfantul Ioan
sa va binecuvanteze
apa ce sfinteste viata!
La multi ani!
Echipa de la Top Terra Trade
Replica: La multi ani, by Andrei Stancu (193 mesaje), la 07-01-2008 binecuvantati cu sanatate!
Multi ani, Oana!
Multi ani, Oana!
O floare pentru toate Gargaritele ce citesc forumul, dar nu scriu niciodata. Am inclus-o aici si pe Printesa mea cea mare.
Replica: La multi ani by Georgeta Petrea-Manta (148 mesaje), la 08-01-2008 celor ce poarta numele de Ion, Ioana, Ionela, Ionut, Ionel... multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi.
Ce frumos este Sfantul. Admina este si goblen asa?
Replica: Geta, by Admin TTT (3927 mesaje), la 08-01-2008 imaginea cu Sfantul Ioan am creat-o aseara, repede, repede pentru Gargaritele de aici si pentru prietenii Rogoblen, - un fel de tortulet pentru aceasta zi.
Replica: Frumos tort, Admina! by Stanoiu Constantin (257 mesaje), la 09-01-2008 
Replica: Va multumesc, by Oana Stancu (355 mesaje), la 10-01-2008 mult la toti pentru ca v-ati gandit la mine! Am uitat pur si simplu sa ma uit aici!
Am petrecut ziua mea cu doua prietene: o salata de fructe, mere coapte in aluat, un pahar de sampanie si migdale crude. A fost o petrecere ad-hoc si ne-am simtit bine.
Va doresc si voua sa aveti parte de bucurii multe chiar daca sunt marunte!
Cu multa simpatie,
Oana