Acum este 02 Aug 2026, 11:56

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: La multi ani, Sfantul Vasile!
MesajScris: 04 Aug 2009, 14:38 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Topic: La multi ani, Sfantul Vasile! by Admin TTT (3927 mesaje), la 01-01-2007

In ziua de Sfantul Vasile, cerul este deschis si se considera ca rugaciunile sunt mai eficiente, iar magia are mai multi sorti de izbanda.

Rugam pe Sfantul Vasile sa aduca tuturor celor ce ii poarta numele mesajul nostru de
La multi ani!, multi ani de acum incolo,
iar pentru toti prietenii nostrii ce stau in thna acestei sarbatori sa aduca magia gandului nostru:
preaplin de sanatate si iubire.
Echipa de la Top Terra Trade

Replica: La multi ani! by Admin TTT (3927 mesaje), la 02-01-2007

La multi ani! Desi nu sunt o clienta foarte activa, va multumesc pentru urarile si gandurile frumoase din anul 2006, multumesc ca nu ati uitat de cei ca mine (care nu va fac comenzi dese) si sper sa fiti alaturi de mine si in 2007.
Multumesc inca o data!

Elena Teodorescu - Bucuresti

Multumesc mult pentru toate mesajele si ofertele pe care le trimiteti. De data asta chiar m-ati "nimerit": pe fiul meu il cheama Stefan, si tocmai a implinit 18 ani.
Va pretuiesc mult, sunteti minunati!
Coca Paun

Replica: La multi ani! by Admin TTT (3927 mesaje), la 01-01-2008

Reinnoim urarile pentru toti cei nascuti sub semnul Sfantului Vasile: sanatate, bucurii si un cald
La multi ani!

Echipa de la Top Terra Trade

Replica: Am cautat by Doi na (577 mesaje), la 01-01-2008

pe forum cu atentie si am descoperit ca noi nu avem nici un sfant Vasile. Poate aveti, totusi, rude sau prieteni ce poarta numele lui Vasile asa ca le urez si eu La multi ani!
Ei, cum este dupa Revelion? V-ati revenit?
Eu va postez o imagine a prietenilor mei.

Replica: La multzi ani! by cucos catalina (1630 mesaje), la 02-01-2008

Shi pentru cei ce poarta numele de Vasile sau Vasilica, dar shi pentru voi - ca ne reintalnim sa incepem un alt an impreuna!

Doina, eu nu prea am dupa ce sa-mi revin, ca nu am stat mult aseara; am ciocnit pentru ora 12 a Romaniei, apoi pentru ora 12 a Spaniei cand am shi mancat cele 12 bobitze de strugure spunandu-mi in gand dorintzele pe acest an... shi cam atat!

Replica: Eu by Flori M (324 mesaje), la 02-01-2008

nu am stiut de traditia aceasta cu cele 12 bobite de struguri. Despre ce este vorba Catalina?

Replica: Flori, by cucos catalina (1630 mesaje), la 03-01-2008

in seara de Revelion, inainte cu 12 secunde de ora 12, la fiecare bataie de clopot (numaratoarea inversa) se mananca o bobitza de strugure shi in acelashi timp itzi spui shi o dorintza in gand pentru noul an; de obicei nu reusheshti sa mananci bobitza in acea secunda, asha ca de multe ori intampini anul urmator cu gura plina de bobitze! Strugurele simbolizeaza norocul aici. Iar in magazine, in preajma revelionului, se gasesc pachete a cate doua cutiutze, ce contzin fiecare cate 12 bobitze de strugure.

[/Center]

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: