Acum este 22 Iun 2026, 09:06

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ajutor pentru slabit - ma marit!
MesajScris: 06 Oct 2009, 13:37 
Neconectat

Nume forum:1
Ajutor pentru slabit - ma marit! by cucos catalina (1635 mesaje), la 15-11-2006
Coada-shoricelului - planta medicinala

De la aceasta planta medicinala se folosesc in special florile. Se mai poate utiliza si planta ca atare cu frunze si flori, dar fara radacina. Coada soricelului are un continut bogat in ulei volatil ( azulen) ce ii confera proprietati antiseptice puternice.

Ceaiul este recomandat in foarte multe afectiuni. In principal acesta calmeaza afectiunile stomacului si intestinelor cum sunt enterocolitele si gastritele. Calmeaza colicile stomacale, ajuta la eliminarea gazelor si restabileste pofta de mancare. Cresterea apetitului se datoreste unui principiu amar prezent in frunze, care poarta numele de achileina si care are proprietati tonice. Infuzia de coada-soricelului stimuleaza si secretia de acizi biliari calmand astfel spasmele hepatice.

O alta proprietate deosebita a acestei plante este reglarea menstruatiei neregulate, datorita princiipiilor active care reduc hemoragiile abundente si calmeaza durerile.

Pentru hemoroizi se recomanda amestecul de coada soricelului cu frunzele de urzica iar in cazul constipatiilor se poate adauga coaja de crusin. Ceaiul concentrat consumat dimineata pe stomacul gol ajuta la eliminarea viermilor intestinali.

Tusea si bronsita vor fi calmate daca veti bea o cana de ceai din flori de coada-soricelului. Pentru a prepara un ceai bun se vor adauga 2 linguri de planta uscata la 500 ml apa.

Infuzia se mai poate folosi si extern sub forma de bai sau comprese avand efecte calmante, antiinflamatoare si dezinfectante, regenereaza tesuturile, calmeaza tenurile inrosite si iritate.

Asha gasim in articole descrise beneficiile acestei plante, insa un sfat de la bunica m-a facut sa consum zilnic cantitatzi mari din acest ceai, neindulcit. In urma catorva saptamani, am realizat ce talie shi coapse ferme aveam. Pe mine m-a ajutat sa elimin grasimile in plus, fara o combinatzie a acestui ceai cu o dieta sau restrictzie la vreun aliment. Ce este drept, aveam shi catziva ani mai putzin, dar voi incerca din nou o cura cu ceai din coada-shoricelului, pentru ca lipsa de mishcare a inceput sa ma rotunjeasca; asha ca va recomand sa betzi acest ceai neindulcit in loc de apa shi cat de mult putetzi.
Va urez multa bafta shi perseverentza.
Va pup.

Replica: Si chiar are efect de slabire?. by Venera Chiriac (112 mesaje), la 15-11-2006

Eu stiam ca tot ce este amar iti aduce si pofta de mancare, dar, daca tu ai incercat pe pielea ta si zici ca merge...
Vreau si eu sa slabesc ca, poate, curand (pe la vara) poate ma imbrac cu o rochie de mireasa si vreau sa arat cool. In plus, vine revelionul si pantalonul meu mulat cu care merg la ski (dar nu pe partie), arata cam rau pe mine.
Te pupici,
Venera

Replica: Venera, by cucos catalina (1635 mesaje), la 15-11-2006
la mine a avut efect shi de slabire ceaiul din coada-shoricelului, dar m-am tzinut de el shi l-am baut cat de fierbinte am putut. Tzi-l recomand cu placere shi sper sa aiba efect shi la tine. Shi pentru ca te pregateshti sa imbraci rochia de mireasa, itzi trimit un articol intresant.

Pentru ca ziua in care va veti castori sa ramana cea mai frumoasa zi a vietii voastre, totul trebuie aranjat din timp. O buna organizare va fi cheia succesului. O nunta reusita se pregateste cu cel putin sase luni inainte. Trebuie sa va ganditi la fiecare amanunt, asta daca va hotarati sa fiti proprii organizatori si nu veti apela la o firma specializata. Alegerea va apartine si in functie de banii pe care sunteti dispusi sa ii cheltuiti si timpul liber pe care il aveti sunt sigura ca veti lua cea mai buna hotarare.

Va voi da cateva sfaturi si idei in cazul in care doriti sa va ocupati in totalitate de ceea ce inseamna pregatirile pentru nunta. Presupunem ca mai aveti sase luni pana la marele eveniment. Locul in care va avea loc petrecerea este stabilit. Trebuie sa stiti de la bun inceput ce anume va ofera restaurantul si daca va mai trebui sa cumparati ceva. Ar fi bine sa alegeti oferta completa in ceea ce priveste meniul, incluzand atat mancarea cat si bauturile. Daca sunteti multumti de ceea ce inseamna masa din seara petrecerii, ati scapat de o mare problema.

Tot cu sase luni inainte va trebui sa alegeti nasii, domnisoarele si cavalerul de onoare si sa intocmiti o prima lista cu invitatii. In aceasta perioada va trebui sa va hotarati la ce biserica va avea loc cununuia religioasa si sa purtati o discutie cu preotul. Veti contacta si firma care se ocupa de aranjarea salii. Muzica din seara petrecerii trebuie aleasa tot acum. In urmatoarea perioada va veti face un calendar pentru cumparaturi. De exemplu, intr-un weekend veti cumpara doar rochia de mireasa, in urmatorul pantofii si accesoriile, si tot asa pana cand ambii parteneri vor avea tot ceea ce tine de tinuta pentru cununia civila si religioasa.

Cu trei luni inainte lista invitatilor trebuie sa fie gata pentru a putea comanda invitatiile. Cumparati verghetele si verificati inca o data daca toate cumparaturile de pana acum sunt in ordine si daca mai trebuie sa faceti vreun retus.

Timpul trece foarte repede si mai aveti atatea de facut. Au ramas doua luni de foc pana la marele eveniment si pregatirile nu sunt tocmai gata. Nu intrati in panica. Este vreme pentru ca totul sa iasa asa cum doriti. Se vor face comnezile pentru lumanari, buchetele de mireasa, florile pentru nuntasi, programarea pentru cununia civila.

Cu o luna inainte veti trimite invitatiile si dupa ce se va primi confirmarea se va face aranjarea invitatilor in sala de petrecere. Pregatirile sunt pe final. Ar mai fi programarea la salonul de infrumusetare si ultimele repetitii.

Totul este aranjat si nunta poate sa inceapa.! Casa de piatra si multa fericire!

Sper sa te ajute cu ceva.
Sa fitzi fericitzi!

Replica: Pai, nu m-a cerut inca! by Venera Chiriac (112 mesaje), la 15-11-2006
Silviu nu mi-a spus nimic, dar eu ma gandesc ca dupa cati ani sunt de cand suntem impreuna, ar fi cazul sa facem si noi pasul acesta. Nu m-am gandit nici o clipa ca trebuie sa incepi asa de devreme, pregatirile.
Multumesc si te pupici,
Venera

Replica: Slabiti in trei zile cu supa de rosii by Flori M (373 mesaje), la 27-11-2006
Dieta cu supa de rosii asigura 35 calorii la o farfurie cu supa.
Iata din ce este alcatuit acest fel:
trei linguri de ulei, trei morcovi, trei teline, trei conserve de 850 g de rosii cojite si proaspete, trei legaturi de patrunjel verde. Se toaca marunt toate cele de mai sus si se incinge uleiul in cratita, se calesc, apoi se pun rosiile cu suc si se fierbe totul timp de 15 minute. La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.
In prima zi: - se pot manca fructe fara restrictie, insa nu banane.
In a doua zi:
- se mananca legume fara restrictie, sub forma de salate, cu iaurt, insa fara ulei.
In a treia zi:
- se consuma legume si fructe, la discretie.
Obligatoriu, pe tot parcursul acestei diete, trebuie sa consumati 2-3 litri de apa plata sau ceaiuri.
Daca acest regim se prelungeste mai mult de trei zile, este permis consumul unei branze de vaci, in fiecare zi, dar fara a consuma paine.
Am gasit-o pe internet si o voi incerca, saptamana viitoare

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: