Acum este 31 Mai 2026, 15:33

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 241 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Alia
MesajScris: 19 Feb 2012, 00:06 
Neconectat

Nume forum:1
Sunt coplesita de toate sfaturile pe care mi le dati, iar multe imi sunt de real folos.
Cristi, iti multumesc de interventie, voi tine cont de fiecare punct, este foarte important. La unele nu m-am gandit. Sincer, pentru nunta mea, am in minte doi fotografi si oricare dintre ei va fi liber imi convine in egala masura. In cazul in care ii voi gasi ocupati, ma voi simti un pic pierduta. Unul dintre ei a fost fotograf la cumnata mea si la o prietena de-a noastra. Asa ca i-am vazut (lucreaza impreuna cu sotia) in actiune, plus inca vreo doua albume de-a altor cunostinte si mi-a placut foarte mult lucreaza.
Cel de-al doilea fotograf l-am vazut la o prietena, iar albumul pot sa-ti spun ca este bestial. In plus, mi-a placut foarte mult ideea de a face fotografii si dupa nunta. Dupa ce mirii s-au intors din luna de miere, s-au imbracat din nou hainele de ceremonie si au facut fotografii pe plaja si in mare, la apus. Fotografiile sunt de vis si foarte originale. Initial am avut un atac de cord, m-am simtit dezorientata ca nu intelegeam ce cauta mireasa in apa pana la brau, cu rochia in jurul ei, jucandu-se cu apa.
Aici, avem peisaje de vis, la doar cativa kilometri de casa si este un mare avantaj.
Ralu, nu cred sa am parte de surpriza pe care a avut-o cumnata ta, cel putin de acesti fotografi n-am auzit sa faca astfel. Dar este bine sa mentionez cand vom merge sa vorbim si iti multumesc ca ai scris aici despre asta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2012, 00:15 
Neconectat

Rodi, iti multumesc din suflet pentru gandurile tale.
Oana, iti multumesc pentru interventie. Ca o completare, iti spun ca aici, nu se scrie pe invitatii cine iti sunt nasii. In plus, daca nu gresesc, parca in Romania nasii musai trebuie sa fie casatoriti, aici in schimb, nu. Avem nevoie de doi testimoni pentru cununia civila si cred ca vor fi nevoiti sa semneze si in biserica. Ca nas (aici se numeste si de verigheta) este suficient si unul, maxim doi sau patru, nu mai retin.
Fiind o casatorie mixta, prima de altfel cu care preotul de aici se va confrunta, ne-a rugat sa-i dam ragaz doua zile sa se informeze ce si cum si ne va spune el daca in acest caz este nevoie si de un preot ortodox sau nu, de asemenea ce documente am nevoie.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2012, 00:19 
Neconectat

Venera, lista este numai potrivita pentru a-mi face o idee. Chiar imi trebuia ceva dupa care sa ma orientez. Iti multumesc.
Lenuta, Marie, Gaby va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2012, 00:23 
Neconectat

Tin sa va anunt ca in aceasta seara am vorbit cu preotul. Data pe care am stabilit-o este 16 august 2012 si ne-am bucurat tare mult sa vedem ca biserica va fi toata a noastra in acea zi. Asa ca nu mai este mult. Maine vom suna la restaurant pentru a-i anunta. Sper sa nu se fi ocupat intre timp, asta ne-ar mai lipsi. Maine vin cu raspunsul, iar daca este afirmativ va voi da si link-ul sa vedeti locatia, asa va faceti o idee.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2012, 09:16 
Neconectat

Alia, ma bucur pentru tine, sa fie intr-un ceas bun. Asteptam vesti.

Pupici pufosi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2012, 15:54 
Neconectat

Testimoni = martori.
Monica, mii de scuze, iar am dat in italiana.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2012, 16:33 
Neconectat

Alia, nu numai ca trebuie sa fie casatoriti, dar trebuie sa fi facut si cununia religioasa (asa este traditia si mi se pare normal ca o data ce te cununi in fata Domnului si cei care iti sunt alaturi sa fie tot cununati in fata Domnului). Si in Romania la cununia civila se cer doi martori, care nu este necesar sa fie casatoriti. Noi, pentru a simplifica lucrurile, i-am rugat tot pe nasii de cununie sa indeplineasa acest rol.

Cat despre ce spui tu cu nasul de verigheta, cred ca am vazut printr-un film sau serial italian ceva de genul. Mirele si mireasa isi aleg doua persoane pe care ei le doresc cel mai aproape si aceia le sunt alaturi si in biserica.

Ce sa-ti mai spun? Noi ne-am organizat singuri nunta, am avut banii necesari, dar toate deciziile le-am luat singuri, implicand restul familiei doar cand era absolut necesar. Mai citeam pe alte siteuri (si cel citat mai jos cred ca este cel mai avizat, mai ales ca are in principal patanii de-ale altora), ca este bine ca sa se stabileasca impreuna cu familiile ce rol va juca fiecare. De exemplu: cineva sa tina legatura cu chelnerii, cineva sa supervizeze sala, mai multe persoane sa stie cine si unde sta, si tot asa. Orice va poate ajuta sa va simtiti cat mai bine si sa va bucurati de acea zi. La noi a fost asa, doar partial, dar oricum, eu una m-am distrat de minune si te sfatuiesc sa faci la fel. Acelasi sfat e valabil si pentru Adelina.

A, si numaidecat sa ai doua perechi de pantofi, sandale, chiar si o pereche mai comoda pentru perioada de "spre dimineata" cand majoritatea invitatilor vor fi plecat. Eu am avut neplacuta surpriza de a mi se rupe o sanda inainte de cununia religioasa, noroc ca mai aveam o pereche de sandale cumparata, altfel nu stiu cum m-as fi descurcat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2012, 19:19 
Neconectat

Alia, felicitari si casa de piatra!
Am sa-ti urmaresc cu interes topicul.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2012, 19:36 
Neconectat

Felicitarile mele, Alia! Sa va dea bunul Dumnezeu viata lunga si fericita si sa va bucurati de copiii copiilor vostri.
Te imbratiseaza cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 19 Feb 2012, 20:05 
Neconectat

Alia, iti sint si eu alaturi. Sa fie intr-un ceas bun, draga mea. Te voi urmari pas cu pas.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 241 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 25  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: