|
Acum este 05 Aug 2026, 08:30
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Alia Scris: 11 Mar 2012, 13:22 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Valery, nu voi purta manusi. Nu mi-au placut niciodata, iar in cazul meu am preferat un bolero cu maneca lunga, transparent. Si nici gentuta sau palarie cum am vazut ca se mai poarta. Cu geanta nici in viata de zi cu zi nu ma prea inteleg. Rar se intampla sa o iau cu mine, insa de cele mai multe ori, imi pun portofelul in buzunar si ies.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Alia Scris: 11 Mar 2012, 13:30 |
|
|
|
Adnana, buna intrebare. Inca nu m-am hotarat in privinta aceasta. Copilul meu ne va purta verighetele, de asta sunt sigura. Si mi-ar place ca fetita vecinei mele, care are 4 ani sa mearga in fata mea in biserica si sa arunce cu petale de trandafiri. Asa se foloseste aici. Ca domnisoara de onoare, am o prietena in Romania care si-a ocupat locul de ani buni, iar daca va reusi sa ajunga la nunta mea, ea imi va fi domnisoara de onoare. Sincer nu prea am vazut sa se foloseasca aici, iar pe unde am vazut sunt mai mult copii (nepoti, copii de prieteni). O cunostinta a avut la nunta 5 fete imbracate la fel, iar cea mai mare dintre ele avea 13 ani. Intra in biserica inaintea miresei. A fost frumos, sa stii. La altar, mireasa este asteptata de mire si mama acestuia, iar mireasa este dusa la altar de tatal ei sau oricine mireasa alege, in cazul in care tatal lipseste.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Alia Scris: 11 Mar 2012, 13:39 |
|
|
|
Eli, iti multumesc mult. Venera, inca nu am discutat despre luna de miere. Sunt atatea locuri pe care ne-ar place sa le vizitam, incat nu stim incotro s-o luam mai intai. Ne-ar fi placut o croaziera pe Mediterana, sau mie, in mod deosebit care imi place muntele as dori sa ajung in Alto Agide, ca de mare ne-am saturat. Inca mai discutam, nu stim ce sa facem. Probabil nici nu vom face luna de miere imediat dupa nunta, cine stie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
gogu mimi-ovidia
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Alia Scris: 11 Mar 2012, 14:04 |
|
Membru din: 21 Feb 2007, 10:37 Mesaje: 12780 Locatie: Calarasi Nume forum:1
|
|
Draga Alia si luna de miere o sa dureze o luna? Cat de frumos ar fi! Pup dulce.
_________________ Ovidia - Gargarita-Metafora-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Alia Scris: 12 Mar 2012, 10:02 |
|
|
|
Ovidia, daca ne-am permite, cui nu i-ar place? Dar chiar si cateva zile si tot ar fi bine.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Alia Scris: 12 Mar 2012, 10:16 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Draga Alia, ma bucur mult ca ai reusit sa iti cumperi rochia mult visata, acum esti mai linistita, cu siguranta. Pot sa iti recomand Alto Adige ca si luna de miere? Hi, hi, hi! Eu sunt indragostita de acele locuri, iar pentru a sta bine vara, este chiar locul ideal. Stii ca sunt aici daca ai nevoie de sfaturi pentru acea zona, pentru ceea ce am vazut si eu. Te pup si numai bine iti doresc.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Alia Scris: 12 Mar 2012, 10:16 |
|
|
|
Nu v-am povestit ce am rezolvat in Romania zilele trecute. V-am spus ca am plecat pentru rochie si va pot spune ca m-am intors acasa cu ea. A fost dragoste la prima vedere pe net, iar cand am probat-o n-am avut nici un dubiu. Era a mea. Era un pic lunga si a trebuit sa-i dea cateva puncte si la bust si talie. A doua zi, dupa modificari am probat-o din nou si era perfecta. Mi-am luat si voalul, pe marginile caruia am vrut sa i se aplice dantela indentica de pe rochita. Este din doua bucati detasabile, pentru ca in biserica mi-ar place sa am si partea care imi acopera fata. Boleroul este foarte simplu, din material identic cu voalul (cred ca se numeste tulle), insa fara aplicatii si este cu maneca lunga. Mi-am luat cercei si ceva de pus in par. Mi-as fi luat si pantofi insa nu era marimea mea, dar la comanda se poate. Mi-a parut rau ca nu mi-am luat si o bratara identica cu cerceii, nu stiu ce-a fost in capul meu. Insa se poate rezolva la fel ca si pantofii. Ca concluzie, consider ca vizita in Romania a fost de bun augur si foarte productiva. Eu ma declar mai mult decat multumita, iar faptul ca am rezolvat ce mi-am propus, este o bila alba in favoarea mea care ma scuteste de multe alte drumuri si stres. Spun asta, pentru ca am intalnit persoane care au umblat prin zeci de magazine si au probat cam tot atatea rochii pana au gasit ce le-a placut. Eu, am plecat de la una si m-am oprit la ea.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Alia Scris: 12 Mar 2012, 10:19 |
|
|
|
Ralu, poti conta ca nu te las pana nu-mi spui tot. Eu sunt indragostita de munte si imi voi pune toate armele la dispozitie sa-mi conving viitorul mire ca loc mai frumos nu exista. Sincer, dorim sa-l luam si pe Alessio. Chiar daca este luna de miere, noi suntem o familie si nu ne-am simti bine pentru nimic in lume. Copilul trebuie sa fie cu noi, sa guste si el din frumusetea muntelui.
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Alia Scris: 12 Mar 2012, 10:42 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Alia, ma bucur ca ti-ai gasit rochia de mireasa. Eu sunt cu sufletul alaturi de tine si retraiesc cu emotie momentele din vara lui 1998 (anul nuntii mele). Te pup, draga mea.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Anitescu Constanta
|
Subiectul mesajului: Re: Jurnal de nunta - gargarita Alia Scris: 14 Mar 2012, 20:25 |
|
|
_________________ Constanta - Gargarita-de-Verona
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|