|
Acum este 29 Iul 2026, 00:19
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Marina, noaptea - goblen lucrat de Liane Scris: 11 Dec 2011, 10:22 |
|
|
|
Felicitari, Liane.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boloca Iuliana nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Marina, noaptea - goblen lucrat de Liane Scris: 11 Dec 2011, 10:33 |
|
|
|
Felicitari Liane! Este tare dragalas modelul tau. Eu nu l-am apreciat indeajuns cand l-am vazut in catalog. Acum, gata cusut, merita toate aprecierile. Si l-ai lucrat si repede.
Te pup cu drag.
_________________ Gargarita-Atingere-Calda-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
david elena
|
Subiectul mesajului: Re: Marina, noaptea - goblen lucrat de Liane Scris: 11 Dec 2011, 13:19 |
|
Membru din: 23 Ian 2010, 22:24 Mesaje: 352 Locatie: Piatra-Neamt Nume forum:1
|
|
Multumesc, Nadina. Iunia, nu l-am cusut chiar asa de repede. L-am inceput pe 27 august, am intrerupt lucrul pe 2 septembrie (din cauza obligatiilor de la serviciu), apoi am mai lucrat la el doar seara, din 18 oct. pana pe 24 octombrie cand l-am terminat. Nu l-am mai vazut cusut de nimeni altcineva. Am cautat pe forum, poate nu am observat. Multumesc.
_________________ Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci atunci când greşesc.
Ultima oara modificat de Admin pe 11 Dec 2011, 13:20, modificat 1 data in total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|