Acum este 26 Mai 2026, 11:14

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Vara - goblen lucrat de Andreea
MesajScris: 15 Sep 2009, 11:11 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Vara - goblen lucrat de o gărgăriţă nouă pe nume Andreea by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 04-03-2009

Salutare tuturor gărgăriţelor!

Vă citesc de ceva vreme şi in sfarşit mi-am făcut şi eu curaj să vă scriu. Cos şi eu de ceva vreme goblen şi acum lucrez la Vara. Cand o să am puţin timp liber o să fac o poză la ceea ce am lucrat pană acum şi o s-o postez şi eu aici.

Vă pup pe toate şi aripioare la ace!

Replica: Bine ai venit, Andreea! by Maria Nistor (5008 mesaje), la 04-03-2009

Astept sa vad ceea ce lucrezi, in special Vara. Te astept cu episoade.

Replica: Bine ai venit, by 0lteanu Emilia (587 mesaje), la 04-03-2009

gargarita Andreea, te asteptam sa ne aduci Vara in goblen si pe afara.
Iti doresc sa ai aripioare la ac si sa te simti foarte bine cu noi. Ca sa intri pe forum n-ai nevoie de curaj ci numai de putina buna dispozitie.

Replica: Bine ai venit, Andreea, by Busuioc Carmen (22 mesaje), la 04-03-2009

desi si eu tot azi am aterizat in aceasta gradina.
Nu sunt experta in postarea de imagini, dar mi-am insusit limbajul (v. postare) si am mai citit ceva la Generalitati referitor la micsorarea imaginilor cu un programel pe care il am si eu, IrfanView.

P.S. Cum de poti scrie cu diacritice, ca am vrut sa scriu si eu si au iesit numai bazdaganii.

Replica: Mulţumiri tuturor gărgăriţelor. by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 04-03-2009

Vă mulţumesc tuturor pentru primirea călduroasă pe care mi-aţi făcut-o, mi-aţi inseninat ziua şi chiar aţi adus soarele pe cerul Clujului. Incă nu am apucat să fac poză la ceea ce am lucrat pană acum la Vara, dar o să fac in viitorul apropiat.

Vă pup pe toate şi vă urez noapte bună.

Replica: Andreea, by Bica Nistor (1388 mesaje), la 04-03-2009

un bun-venit si din partea mea, clujeanca draga.
Am o rugaminte. Forumul acesta nu suporta diacritice si mesajele devin de neinteles astfel.
Poti renunta la ele? Sper sa nu mi-o iei in nume de rau.

Replica: Primele imagini ale goblenului. by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 05-03-2009

Iata ca am reusit sa fac doua fotografii cu goblenul meu; atat am lucrat pana in acest moment.

Replica: O alta imagine, by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 05-03-2009

de data aceasta fara biltz.

Replica: Andreea, by olteanu rodica (1032 mesaje), la 05-03-2009

bine ai venit pe forum, zbor placut. Imi place, lucrezi frumos. Dar, nu ti-e teama sa lucrezi schita cu schita? Eu trec dintr-o schema in alta pentru continuitate, sa nu fie nici o diferenta, pe orizontala, ma refer.

Un ac cu mii de aripioare iti doresc si o zi buna.

Replica: Rodica, by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 05-03-2009

o sa tin cont de observatiile tale, Rodica, pentru ca am vazut ca multe din voi aveti o experienta de cativa ani in goblen.

Replica: Andreea, by Maria Nistor (5008 mesaje), la 05-03-2009

este superb modelul tau. Sa ai mult spor si te astept cu noi episoade.

P.S. Rodica are dreptate, o sa observi diferenta.

Replica: As avea o intrebare. by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 05-03-2009

Fetelor, sunt intr-o mica dilema. Dupa cum ati observat la goblenul meu va trebui sa cos imediat cerul care are aceeasi nuanta pe o suprafata mare. Voi cum procedati cand coaseti fondul? Coaseti pe patratele, pe orizontala, pe verticala?

Replica: Andreea, by Maria Nistor (5008 mesaje), la 05-03-2009

Doar pe orizontala si pe toata suprafata, continui si, cand se termina ata in ac pleci mai departe dupa ce pui alt fir in ac. Daca in model poti sa faci un pic cum vrei zonele cu pete de culoare, pe suprafata mare trebuie cusut cu mare atentie.

Replica: Maria, by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 05-03-2009

tocmai de accea am intrebat, deoarece poate sa apara diferenta de nuanta la aceeasi culoare si sunt cam stresata fiindca la un alt goblen chiar era foarte vizibila diferenta. Credeti ca la goblenul in cauza am vreo sansa sa reduc diferenta de nuanta la fond? Cred ca aceasta diferenta a aparut datorita vechimii atelor; primisem goblenul de la matusa mea (il avea de cativa ani buni si nu a avut timp de el) si eu m-am apucat sa-l cos, fiind incepatoare nu mi-am dat seama decat tarziu de aceasta problema si nu am mai avut curajul sa descos atele; o sa incerc sa fac o ftografie la goblenul respectiv cand ajung la mama acasa, poate ma ajutati voi sa remediez pe cat posibil.

Replica: Ops! by Silvia Har (682 mesaje), la 05-03-2009

Probabil a existat umiditate sau altceva. Sau poate matusa ta a pastrat atele in punga de plastic si au fost diferente mari de temperatura. Ata poate fi deterioarata datorita plasticului cu care este in contact pe termen lung. Altfel nu imi explic de ce s-au nuantat acestea.
Eu, daca as fi in situatia ta, mi-as cumpara in locul celei pe care trebuie sa o cos, o alta de la Puppets. Asa as fi sigura ca imi iese cerul impecabil.
Sau poate ai aceeasi nuanta la un alt model si poti sa o folosesti aici?

Replica: Episodul 2 al goblenului Vara by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 06-03-2009

Iata, dragele mele iubitoare ale goblenului, ce am mai cusut ieri pe parcursul a vreo doua ore.
Sper sa va placa si astept observatiile voastre.

Nota Admin:
Andreea, din motive tehnice, este preferabil sa postam imagini cu latura cea mai mare de maxim 500 pixeli. Cele postate de tine astazi au 600 x 800 pixeli.
La aceasta rezolutie, fetele care au monitoare si/sau computere mai vechi, nu reusesc sa vada imaginile bine.
Un bune venit pe forum si din partea mea.
Monica

Replica: Episodul 2 al goblenului Vara - detaliu 1 by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 06-03-2009

Replica: Episodul 2 al goblenului Vara - detaliu 2 by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 06-03-2009

Replica: Bun venit, Andreea, by tanasa clementina (1328 mesaje), la 06-03-2009

in mijlocul nostru. Lucrezi foarte frumos si ingrijit, nu deosebesti care este fata si care este dosul. Felicitari!

Replica: Bine ai venit, Andreea! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 06-03-2009

Imi place mult cum lucrezi si astept sa vad noi episoade din vara ta. Numai cat o privesc si parca nu mai simt frigul de afara.
Aripioare la ac iti doresc!

Replica: Andreea, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 07-03-2009

bun venit la noi! Lucrezi la un model superb si iti doresc sa ai mult timp si spor ca sa il termini repede. Si ca sa vedem cat mai des episoadele de lucru.

Replica: Episodul 3 al goblenului Vara by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 08-03-2009

La multi ani, fetelor!
Iata ca revin si eu cu un nou episod din serialul Vara.
Fotografiile sunt facute ieri dimineata si prezinta progresele facute
pe parcursul zilei de vineri.

Replica: Episodul 3 al goblenului Vara - detaliu 1 by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 08-03-2009

Replica: Episodul 4 al goblenului Vara by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 08-03-2009

Si iata ce am reusit sa lucrez ieri.
O sa incerc sa lucrez pe culori sau grupuri de culori. Depinde de starea mea de spirit.

Va pup pe toate!

Replica: Pentru Monica, by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 08-03-2009

Scuze, doar acum am vazut ceea ce mi-ai scris. O sa tin cont data viitoare cand o sa postez pozele.
Sper sa nu fie prea grav.

Nota Admin:
Sper sa nu fie prea grav.
Nu, nu este, Andreea.

Replica: Pentru Monica, by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 09-03-2009

Ce draguta esti!

Replica: Andreea, by Adriana Nicuta (4450 mesaje), la 09-03-2009

lucrezi un model superb si iti doresc sa ai mult spor la el.

Cand am inceput sa lucrez goblen, eu lucram pe culori: de la cele mai inchise la cele mai deschise. Ma intindeam astfel pe intreg goblenul. Cu timpul mi s-a mai schimbat stilul de lucru. Te adaptezi in functie de goblen.

Replica: Andreea, by Adelina Felicia Agachi (85 mesaje), la 09-03-2009

lucrezi tare ingrijit si te felicit. Ai grija cu cerul sa nu iti iasa patat. Si atentie unde tii modelele de goblen. Eu l-am lasat cu tot cu ata, in spatele sobei. Imi era mai usor pentru ca lucram langa soba. Numai ca batranii au facut foc puternic de dimineata si pana seara cand mi-am luat goblenul in primire, tot plasticul era lipit de cartoane. Baiul a fost ca eu tineam atele intr-o punga de la market, din cea cu scris pe ea. Atele au luat culorile de la punga. Nu am recuperat decat o parte din ate si m-am descurcat cu atele ramase de la alte goblene.
Iti urez sa ne duci cat mai repede in vara.

Replica: Sper ca astazi sa mai adaug un nou episod by CRACIUN ANDREEA MARIA (27 mesaje), la 19-03-2009

al Verii.
A trecut ceva vreme de cand nu am mai adaugat poze, dar nici timp nu am prea avut sa cos la goblen, caci nu mi-a permis sanatatea.
Oricum mici progrese sunt si totodata sunt la zi cu discutiile de pe forum.

Va pup pe toate.

Replica: Andreea, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 19-03-2009

sanatate multa si te asteptam cu un nou episod.

Replica: Multa, multa sanatate Andreea by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 19-03-2009

si abia te astept cu un nou episod.

Replica: In primul rand, by Condrasov Gabriela (292 mesaje), la 19-03-2009

un calduros "Bine ai venit!!" din partea mea, ca in ultimul timp am fost cam absenta de pe forum.
Cat despre modelul tau, este absolut minunat. Mult spor in continuare si o urare tipica numai gargaritelor de pe forum: "Ac cu aripioare!"
Te pup si mult spor.

Replica: Bun venit by enache mihaela (38 mesaje), la 21-03-2009

si din partea mea. Este foarte frumos modelul. Felicitari si aripioare la ac!

Replica: AndreeaMar, by Mocanu Didina (154 mesaje), la 27-03-2009

ce mai face Vara ta? Inainteaza greu din cauza frigului de afara?

Replica: Andreea, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 18-04-2009

Paste fericit!

Replica: Andreea, by Oana Sandulesei (300 mesaje), la 21-04-2009

ce ai lipit pe goblen, celofan din acela alimentar? Caut si eu solutii ca sa imi protejez lucrul la Treptele copilariei ca nu prea asa vrea sa se murdareasca culorile acelea, asa deschise.

Replica: Andreea, by Cozea Rodica-Maria (680 mesaje), la 21-04-2009

imi place foarte mult ce model lucrezi. Este un model cu care am cochetat, dar inca nu i-a venit randul sa-l achizitionez, deoarece mai am cateva modele nelucrate. Daca as putea sa lucrez cu viteza cu care imi zboara gandul...

Replica: Oana, by Stefanescu Elena (2742 mesaje), la 21-04-2009

poti folosi si o panza alba sau char si folie transparenta de care a folosit Andreea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: