Acum este 29 Iul 2026, 01:59

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 124 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Crengute cu Physalis, Crengute de merisor-Lili, Iuli si Mona
MesajScris: 30 Ian 2012, 16:30 
Neconectat

Nume forum:1
Mona, felicitari pentru finalizarea crengutelor. Sunt deosebite.
Am si eu in ladita Crengute de merisor si am nevoie de parerea ta sincera. La fond se cunoaste coroiajul? Nu imi place cand inramez un model sa se vada numai dungi. Am patit-o la modelele cu fond deschis. De aceea nu stiu ce panza sa folosesc. cea originala sau una necoroiata.
Iti multumesc.

Lili si Iuli, aripi la acusor.
Va imbratisez cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Crengute cu Physalis, Crengute de merisor-Lili, Iuli si Mona
MesajScris: 31 Ian 2012, 08:19 
Neconectat

Dalina, adevarul este ca si eu m-am temut de acest lucru si, ca urmare, ambele modele le-am cusut in trei fire.
Cateodata am regretat, pentru ca finetea lor a avut de suferit, dar decat sa se vada caroiajul am preferat aceasta solutie. Nu stiu daca le-as mai coase inca o data daca as face la fel.
Oricum, cat de curand o sa aduc fotografiile cu ele inramate si o sa vezi cat sunt de frumoase. Sunt modele care se cos foarte usor si rezultatul este spectaculos.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2012, 09:13 
Neconectat

Mona, multumesc. Imi spunea cineva sa inlocuiesc atele de la fond cu ate DMC. Spunea ca acopera bine. Sa stii ca atunci eu am sa incerc si aceasta varianta.
Cred ca sunt foarte frumoase. Astept cu nerabdare sa vad ce hainute le-ai ales. Am sa te vizitez in galeria ta.
Te imbratisez cu drag si spor la cusut in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 31 Ian 2012, 10:23 
Neconectat

Alina David scrie:
sa inlocuiesc atele de la fond cu ate DMC.
Dalina, este aceeasi Marie, cu alta palarie. Singura diferenta este ca si aici trebuie sa lucrezi cu trei fire. Ata, in schimb, are un luciu de te imbolnaveste, dar si pretul este pe masura. Mami a mea a lucrat un goblen adus de cineva din Franta si de asta stiu. Diferenta intre goblenurile frantuzesti si cele romanesti este ca sunt cam simpliste la subiect.
Mona, crengutele sunt dementiale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 124 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: